Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

DEVELOPMENT OF A NEW PRODUCT FROM FERMENTED TARHANA DOUGH: TARHANA BREAD

4th ISPEC INTERNATIONAL CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH, Gence, Azerbaijan, 14 - 15 November 2023, pp.292-304

GEÇMİŞTEN BUGÜNE EFES SELÇUK’UN EKMEK ÇEŞİTLİLİĞİ

G A N U D 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 11 - 13 November 2023, pp.167-181

ET ANALOGLARI: LEZZETİN SÜRDÜRÜLEBİLİR ALTERNATİFLERİ

GANUD-V INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 11 November 2023

Evaluation of the Effect of Acorn Flour on the Appearance of Foods in Terms of Consumer Preference: Baklava

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Turkey, 28 September 2022

ARCHEOGASTRONOMY AS A NEW NOTION PROPOSAL AND SOME ARCHEOLOGICAL REVIEWS FROM ANATOLIAN CUISINE CULTURE

GANUD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-III, İstanbul, Turkey, 06 May 2022

Gastronomide Bitkisel Bazlı Protein İkamelerinin Yeri

21.ULUSAL – 5. ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ “İÇ TURİZM”, Ankara, Turkey, 17 October 2021

GASTRONOMİK ZEYTİNYAĞI ROTASININ BALIKESİR İLİNDE UYGULANABİLİRLİĞİNE İLİŞKİN BİR ÇALIŞMA

21. ULUSAL TURİZM KONGRESİ / 5. ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, Balıkesir, Turkey, 15 October 2021

Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi

1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”, İstanbul, Turkey, 18 February 2021

Et ürünlerinde meşe palamutunun kullanım alanları

IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR”, Turkey, 6 - 08 October 2020

Gastronomik Açıdan Deve Etinin Dünyadaki Yeri

IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR”, Turkey, 6 - 08 October 2020

BESLENME AÇISINDAN DEVE ETI VE SÜTÜ

III. ULUSLARARASI SELÇUK EFES DEVECİLİK KÜLTÜRÜ VEDEVE GÜREŞLERİ SEMPOZYUMU, 17 - 19 January 2019

Yenilebilir Çiçek: Lavanta

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyonkarahisar, Turkey, 20 - 22 April 2019

Physico-chemical parameters and acceptability and of spleen-treated beef patties

60th International Meat Industry Conference (MEATCON), Kopaonik, Serbia, 22 - 25 September 2019, vol.333 Sustainable Development identifier identifier

MANAS DESTANINDA GEÇEN TOY VE YUĞLARDA YENİLİP İÇİLENLER

Avrasya Tarım ve Doğa Bilimleri Kongresi, 20 - 23 September 2017

TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜNDE ET VE ET ÜRÜNLERİ

Avrasya Tarım ve Doğa Bilimleri Kongresi, 20 - 23 September 2017

Meat And Meat Products İn Turkish Culinary Culture

Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, 20 - 23 September 2017

Production of Encapsulated Bone Broth Powder

8th International EuroAliment Symposium, 7 - 09 September 2017

Edible Insects: A Future Food Supply?

8th International EuroAliment Symposium, 7 - 09 September 2017

Sucuk Üretiminde Kızılcık Püresi Kullanımı.

3. Et Ürünleri Çalıştayı Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon, Turkey, 16 - 17 October 2014

Producing of Denizli Tandır Kebap, Some Physcial and Chemical Properties.

Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Ohrid, Macedonia, 24 - 26 October 2013

Süt Proteinlerinin Et Ürünlerinde Yenilebilir Film Olarak Kullanımı.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Turkey, 15 - 16 November 2012

The Effects of Potato Puree on Some Quality Characteristics of Meatballs.

IV. International Scientific Conference Meat in Technology and Human Nutrition, 23 - 24 June 2010

Books & Book Chapters

Bioactive Phytochemicals from Citrus Oil Processing By-products

in: Bioactive Phytochemicals from Vegetable Oil and Oilseed Processing By-products, Mohamed Fawzy Ramadan Hassanien, Editor, Springer, Cham, pp.269-288, 2023

Bioactive Phytochemicals from Acorn (Quercus spp.) Oil Processing By-products

in: Bioactive Phytochemicals from Vegetable Oil and Oilseed Processing By-products, , Editor, Springer, pp.739-752, 2023

ZEYTİNYAĞI AÇISINDAN SELÇUK

in: SELÇUK BİR UNESCO KENTİNE DİSİPLİNLER ARASI BAKIŞ II, Avcı Eda, ÖNCÜ GLAUE Şelale, Taşkan BERRİN, Editor, Çizgi Kitabevi, İzmir, pp.9-30, 2023

Bioactive Phytochemicals from Acorn (Quercus spp.) Oil Processing By-products

in: Bioactive Phytochemicals from Vegetable Oil and Oilseed Processing By-products, Mohamed Fawzy Ramadan Hassanien, Editor, Springer Nature, Zürich, pp.1-12, 2022

ANTARKTİKA MUTFAK KÜLTÜRÜ

in: Dünyanın 7 Kıtasında Sokak Lezzetleri: Gördüm, Duydum, Okudum, Yaptım, Biliyorum, GÜÇLÜTÜRK BARAN Günseli, KÜÇÜKYAMAN Mehmet Anıl, Editor, Akademisyen Kitabevi, Ankara, pp.123-142, 2022

EŞSİZ TABAKLAR: KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ GASTRONOMİ

in: GASTRONOMIDE GÜNCEL EĞILIMLER, AKCANTolga, GÜÇLÜTÜRK BARAN Günseli, ÖZOĞUL Gamze, Editor, Akademisyen Kitabevi, Ankara, pp.175-189, 2021

MUTFAĞIMDA ET ÜRÜNLERİMİ NASIL HAZIRLARIM?

in: MUTFAKTA GIDAMI İŞLİYORUM, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.271-290, 2021

SELÇUK’TA YETİŞEN BAŞLICA MEYVELER

in: SELÇUK Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, AVCI Eda,AKCAN Tolga,ERTÜRK Devrim, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Ankara, pp.223-241, 2020

GASTRONOMİ AÇISINDAN SELÇUK

in: SELÇUK Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, Avcı Eda,Akcan Tolga,Ertürk Devrim, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, Ankara, pp.328-345, 2020

Deve Sütü

in: Devenin Yaşamımızdaki Yeri, Gamze Özoğul, Şelale Öncü Glaue, Gizem Hatipoğlu, Editor, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, pp.131-159, 2019

DEVE ETİ

in: Devenin Yaşamımızdaki Yeri, Gamze ÖZOĞUL Şelale ÖNCÜ GLAUE, Gizem HATİPOĞLU, Editor, Akademisyen Kitabevi A.Ş., İzmir, pp.161-173, 2019

Expert Reports

Adli Bilirkişilik Raporu

İzmir 3. Asliye Hukuk, pp.3, İzmir, 2010 Sustainable Development

Metrics

Publication

71

Citation (WoS)

236

H-Index (WoS)

7

Citation (Scopus)

283

H-Index (Scopus)

7

Project

9

Thesis Advisory

2

Open Access

7
UN Sustainable Development Goals