Funded Projects
-
2024 - Continues FINDIK KABUĞUNDAN BİYOKÖMÜR ELDESİ ve GIDA SEKTÖRÜNDE ALTERNATİF KULLANIM ALANLARININ ARAŞTIRILMASI
Project Supported by Higher Education Institutions
AKCAN T. (Executive), ÖNCÜ GLAUE Ş., SEMEN Z., GÜVENÇ BAYRAM G., ÖZUYSAL A.
-
2023 - 2025 Bölgesel Kültürel Mirasın Sürdürülebilir Faydalı Obje Tasarımı ve Üretimine Uygulanması
Project Supported by Higher Education Institutions
Öztuna H. Y. (Executive), Gündoğdu Hızlıateş C., Türkel E., Antep H. M., Tumay S., Köseler A. T., et al.
-
2023 - 2024 Sağlıklı Yaşam İçin EL ELE Çölyak Hastalığının Farkında mısın?
-
2020 - 2023 Gastronomide Lavantanın Yeri
-
2021 - 2022 Coğrafi İşaretli Natürel Sızma Zeytinyağlarının Farklılıklarının Tanımlanmasında Sterol Kompozisyonu, Yağ Asidi Kompozisyonu, Trigliserit Profili, Ultraviyole-Görünür Bölge Spektrumu ve Diferansiyel Taramalı Kalorimetri Termogramlarının Kemometrik Yaklaşımla Kullanımı
-
2019 - 2022 İzmir Selçuk Bölgesinde üretilen Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi
-
2015 - 2017 Doğal Antioksidan Uygulanmış Kuzu Etlerinin Modifiye Atmosferde Muhafazası
-
2011 - 2012 Enginar Atıklarından Ekstrakte EdilenFenolik Bileşiklerin Köftelerin Raf Ömrü Boyunca Doğal Antioksidan Olarak KullanılabilmePotansiyellerinin Araştırılması
-
2011 - 2012 Doğal Antioksidan Katkılı Yenilebilir Filmlerin Köfte Türü Et Ürünlerinin Oksidasyonu Üzerine Etkilerinin Araştırılması