Doç. Dr. TOLGA AKCAN


Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Gıda Teknolojisi Programı


WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Mühendislik Çok Disiplinli, Tarım Multidisiplinler


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Yağ Teknolojisi, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda Ambalajlama

Metrikler

Yayın

82

Yayın (WoS)

16

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

325

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

403

H-İndeks (Scopus)

8

Atıf (Scholar)

649

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

63

H-İndeks (Sobiad)

4

Proje

10

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Food scientist with a strong researcher potential. Highly experienced in meat science and to organise scientific organizations. Having strong desire to transform new knowledge into innovative food products. Key skills include actively contribution to project goals, problems solving and coordination of groups.

Eğitim Bilgileri

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Doktora

Universidad de Extremadura, İspanya

2013 - 2017

2013 - 2017

Doktora

Pamukkale Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye

2009 - 2013

2009 - 2013

Yüksek Lisans

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli), Türkiye

2007 - 2013

2007 - 2013

Ön Lisans

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Dış Ticaret Bölümü, Türkiye

2005 - 2009

2005 - 2009

Lisans

Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2017

2017

Doktora

Bazı yabani meyve ekstraktları ile muamele edilen kuzu etlerinin modifiye atmosferde ambalajlama ile muhafazası

Pamukkale Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)

2013

2013

Yüksek Lisans

Doğal antioksidan katkılı yenilebilir filmlerin köfte tipi et ürünlerinde kullanımının araştırılması

Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Teknolojisi (Yl) (Tezli)

Yabancı Diller

B1 Orta

B1 Orta

İspanyolca

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2022

2022

Ufuk Avrupa Genel Bilgi Günü

Proje Yönetimi

Tübitak

2014

2014

SCOPUS VE SCIENCEDIRECT AKADEMİK VERITABANLARI EĞİTİMİ

Mesleki Eğitim

Pamukkale Üniversitesi

2013

2013

Girişimcilik Destek Programı

Girişimcilik

KOSGEB

Araştırma Alanları

Gıda Bilimleri

Gıda Kimyası

Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü

Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu

Gıda Katkı Maddeleri

Gıda Biyokimyası

Gıda Teknolojisi

Gıda Biyoteknolojisi

Yağ Teknolojisi

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Su Ürünleri Teknolojisi

Gıda Ambalajlama

Yönetimsel Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Başkanı

Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

2019 - Devam Ediyor

2019 - Devam Ediyor

Erasmus Programı Bölüm Koordinatörü

Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

2021 - 2023

2021 - 2023

Staj Koordinatörü

Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

2018 - 2020

2018 - 2020

Bölüm Başkanı

Dokuz Eylül Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim

2017 - 2018

2017 - 2018

İşçi

DEPAR TELEKOMÜNİKASYON, İşçi

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Gastronomi ve Güncel Gelişmeler

Seminer

ULUSLARARASI VE ULUSAL GIDA MEVZUATI

UZMANLIK ALANI

Tez Çalışması

Lisans

Lisans

ÜRÜN GELİŞTİRME

MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ

Ön Lisans

Ön Lisans

Süt Teknolojisi

Meyve ve Sebze Teknolojisi

Gıda Maddeleri Ambalajlanması

Bitkisel Yağ Teknolojisi

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Laboratuvar Teknikleri

Bilgi ve İletişim Teknolojisi

GİRİŞİMCİLİK

Gastronomi ve Gıda Trendleri

Mesleki Oryantasyon

Makaleler

Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
ESCI (1)
Scopus (15)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (2)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

1. Bitkisel Bazlı Et Analogları: Avrupa ve Türkiye Pazar Değerlendirmesi

ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T.

2nd International Conference on Trends in Advanced Research, Konya, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2024, ss.471-476, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

2. Healthy Snacks: Chocolate

Aydın B., ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T.

7. Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 26 Eylül 2024, ss.373-379, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

3. ANALYSIS OF MENUS IN THERMAL HOTELS IN TERMS OF HEALTH TOURISM

Eraslan Y. B., Akcan T.

III. INTERNATIONAL ORDU SCIENTIFIC RESEARCH CONFERENCE, Ordu, Türkiye, 23 - 25 Ağustos 2024, ss.192, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

4. Doğal Gıda Katkısı Bitki Müsilajları

TIRPANCI İ., ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T.

4. ULUSLARARASI LİSANSÜSTÜ ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 5 - 08 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

5. KOLAJENCE ZENGİN BESİNLER VE HİDROLİJE KOLAJEN İÇERENATIŞTIRMALIKLAR

AYDIN B., AKCAN T.

3rd International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences ICENSOS, Konya, Türkiye, 16 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

2023

2023

6. DEVELOPMENT OF A NEW PRODUCT FROM FERMENTED TARHANA DOUGH: TARHANA BREAD

GÜN A., ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T.

4th ISPEC INTERNATIONAL CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH, Gence, Azerbaycan, 14 - 15 Kasım 2023, ss.292-304, (Tam Metin Bildiri)

2023

2023

7. ET ANALOGLARI: LEZZETİN SÜRDÜRÜLEBİLİR ALTERNATİFLERİ

YÜKSEL H., AKCAN T.

GANUD-V INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 11 Kasım 2023, (Özet Bildiri)

2023

2023

8. GEÇMİŞTEN BUGÜNE EFES SELÇUK’UN EKMEK ÇEŞİTLİLİĞİ

GÜN A., AKCAN T.

G A N U D 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, ss.167-181, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

10. Evaluation of the Effect of Acorn Flour on the Appearance of Foods in Terms of Consumer Preference: Baklava

Güneş Ş. N., AKCAN T.

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 28 Eylül 2022, (Tam Metin Bildiri)

2022

2022

11. ARCHEOGASTRONOMY AS A NEW NOTION PROPOSAL AND SOME ARCHEOLOGICAL REVIEWS FROM ANATOLIAN CUISINE CULTURE

BARAT T., AKCAN T.

GANUD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-III, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

12. GASTRONOMİK ZEYTİNYAĞI ROTASININ BALIKESİR İLİNDE UYGULANABİLİRLİĞİNE İLİŞKİN BİR ÇALIŞMA

DEMİREL T., MUHACİR B., GÜNEŞ Ş. N., AKCAN T.

21. ULUSAL TURİZM KONGRESİ / 5. ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

13. Gastronomide Bitkisel Bazlı Protein İkamelerinin Yeri

GÜLGEN H., AKCAN T.

21.ULUSAL – 5. ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ “İÇ TURİZM”, Ankara, Türkiye, 17 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)

2021

2021

14. Akdeniz Mutfağında Meşe Palamudu Tüketiminin Tarihsel Gelişimi

Güneş Ş. N., AKCAN T.

1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”, İstanbul, Türkiye, 18 Şubat 2021, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

15. Et ürünlerinde meşe palamutunun kullanım alanları

AKCAN T.

IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR”, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, (Tam Metin Bildiri)

2020

2020

16. Gastronomik Açıdan Deve Etinin Dünyadaki Yeri

Tibet Akgül D., AKCAN T.

IV.ET ÜRÜNLERİÇALIŞTAYI “ET ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDEYENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR”, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

17. BESLENME AÇISINDAN DEVE ETI VE SÜTÜ

CEYDA FIRTINA B., AKCAN T.

III. ULUSLARARASI SELÇUK EFES DEVECİLİK KÜLTÜRÜ VEDEVE GÜREŞLERİ SEMPOZYUMU, 17 - 19 Ocak 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

19. Yenilebilir Çiçek: Lavanta

Tibet Akgül D., Göğüş Bağış N., Öncü Glaue Ş., Akcan T.

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

2019

2019

20. Beslenme kültürümüzde tavuk ve tavuk ürünleriChicken and chicken products in Turkish food culture

GÖKÇE R., ERGEZER H., Özünlü O., AKCAN T.

5.ULUSLARARASIBEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

22. Physico-chemical parameters and acceptability and of spleen-treated beef patties

Ozunlu O., Ergezer H., Gokce R., Akdogan A., AKCAN T.

60th International Meat Industry Conference (MEATCON), Kopaonik, Sırbistan, 22 - 25 Eylül 2019, cilt.333, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

2017

2017

24. Meat And Meat Products İn Turkish Culinary Culture

GÖKÇE R., ERGEZER H., AKCAN T.

Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, 20 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

25. TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜNDE ET VE ET ÜRÜNLERİ

GÖKÇE R., ERGEZER H., AKCAN T.

Avrasya Tarım ve Doğa Bilimleri Kongresi, 20 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

26. MANAS DESTANINDA GEÇEN TOY VE YUĞLARDA YENİLİP İÇİLENLER

GÖKÇE R., ERGEZER H., AKCAN T.

Avrasya Tarım ve Doğa Bilimleri Kongresi, 20 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

27. Effect of Pasteurization and Sorbate on Some Quality Parametersof Koruk Juice

AKCAN T., GÖKÇE R., ERGEZER H.

8th International EuroAliment Symposium, 7 - 09 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

28. Edible Insects: A Future Food Supply?

ERGEZER H., AKCAN T., GÖKÇE R.

8th International EuroAliment Symposium, 7 - 09 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

29. Production of Encapsulated Bone Broth Powder

ERGEZER H., Kara Y., GÖKÇE R., AKCAN T.

8th International EuroAliment Symposium, 7 - 09 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

2014

2014

33. Sucuk Üretiminde Kızılcık Püresi Kullanımı.

Şeyma H., GÖKÇE R., ERGEZER H., AKCAN T.

3. Et Ürünleri Çalıştayı Et Ürünleri Üretiminde İnovasyon, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

2013

2013

34. Gıda Sanayicilerinin Gıda Mühendisliği Eğitiminden Beklentileri.

GÖKÇE R., ERGEZER H., AKCAN T.

8. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2013, (Özet Bildiri)

2013

2013

35. Producing of Denizli Tandır Kebap, Some Physcial and Chemical Properties.

GÖKÇE R., ERGEZER H., AKCAN T.

Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

2012

2012

36. Süt Proteinlerinin Et Ürünlerinde Yenilebilir Film Olarak Kullanımı.

AKCAN T., ERGEZER H., SERDAROĞLU F. M.

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

2010

2010

41. Improving Beef Meatball Characteristics by Adding Potato Puree and Carrageenan.

SERDAROĞLU F. M., Yıldız Turp G., ERGEZER H., AKCAN T., Barış P.

56th International Congress of Meat Science and Technology(ICoMST), 15 - 20 Ağustos 2010, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

42. The Effects of Potato Puree on Some Quality Characteristics of Meatballs.

ERGEZER H., AKCAN T., Yıldız Turp G., SERDAROĞLU F. M.

IV. International Scientific Conference Meat in Technology and Human Nutrition, 23 - 24 Haziran 2010, (Özet Bildiri)

2010

2010

43. Sucuk Üretiminde Et Partikül Büyüklüğünün Ürün Kalitesine Etkilerinin Araştırılması

ERGEZER H., SERDAROĞLU F. M., Yıldız Turp G., AKCAN T., Mendez J.

1st International Symposium onTraditional Foods from Adriatic to Caucaus., 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2023

2023

1. ZEYTİNYAĞI AÇISINDAN SELÇUK

GÜNEŞ Ş. N., AKCAN T.

SELÇUK BİR UNESCO KENTİNE DİSİPLİNLER ARASI BAKIŞ II, Avcı Eda, ÖNCÜ GLAUE Şelale, Taşkan BERRİN, Editör, Çizgi Kitabevi, İzmir, ss.9-30, 2023

2023

2023

2. Bioactive Phytochemicals from Acorn (Quercus spp.) Oil Processing By-products

ÖZDİKİCİERLER O., AKCAN T.

Bioactive Phytochemicals from Vegetable Oil and Oilseed Processing By-products, , Editör, Springer, ss.739-752, 2023

2023

2023

3. Bioactive Phytochemicals from Citrus Oil Processing By-products

ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T.

Bioactive Phytochemicals from Vegetable Oil and Oilseed Processing By-products, Mohamed Fawzy Ramadan Hassanien, Editör, Springer, Cham, ss.269-288, 2023

2022

2022

4. ANTARKTİKA MUTFAK KÜLTÜRÜ

MUHACİR B., AKCAN T.

Dünyanın 7 Kıtasında Sokak Lezzetleri: Gördüm, Duydum, Okudum, Yaptım, Biliyorum, GÜÇLÜTÜRK BARAN Günseli, KÜÇÜKYAMAN Mehmet Anıl, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.123-142, 2022

2021

2021

6. EŞSİZ TABAKLAR: KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ GASTRONOMİ

Kırbaç K., AKCAN T.

GASTRONOMIDE GÜNCEL EĞILIMLER, AKCANTolga, GÜÇLÜTÜRK BARAN Günseli, ÖZOĞUL Gamze, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.175-189, 2021

2021

2021

7. MUTFAĞIMDA ET ÜRÜNLERİMİ NASIL HAZIRLARIM?

AKCAN T.

MUTFAKTA GIDAMI İŞLİYORUM, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.271-290, 2021

2020

2020

9. SELÇUK’TA YETİŞEN BAŞLICA MEYVELER

Akcan T., Güneş Ş. N.

SELÇUK Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, AVCI Eda,AKCAN Tolga,ERTÜRK Devrim, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.223-241, 2020

2020

2020

10. GASTRONOMİ AÇISINDAN SELÇUK

Genç S., Akcan T.

SELÇUK Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, Avcı Eda,Akcan Tolga,Ertürk Devrim, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Ankara, ss.328-345, 2020

2019

2019

11. Deve Sütü

Öncü Glaue Ş., Akcan T.

Devenin Yaşamımızdaki Yeri, ÖZOĞUL GAMZE,HATİPOĞLU GİZEM,ÖNCÜ GLAUE ŞELALE, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.131-159, 2019

2019

2019

12. DEVE ETİ

Tibet Akgül D., AKCAN T., ÖNCÜ GLAUE Ş.

Devenin Yaşamımızdaki Yeri, Gamze ÖZOĞUL Şelale ÖNCÜ GLAUE, Gizem HATİPOĞLU, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., İzmir, ss.161-173, 2019

Bilirkişi Raporları

2010

2010

1. Adli Bilirkişilik Raporu

Akcan T.

İzmir 3. Asliye Hukuk, ss.3, İzmir, 2010 Sürdürülebilir Kalkınma

Desteklenen Projeler

2023 - 2024

2023 - 2024

Sağlıklı Yaşam İçin EL ELE Çölyak Hastalığının Farkında mısın?Sürdürülebilir Kalkınma

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

HOTAR N. (Yürütücü), KIRKIM G., ÖNCÜ GLAUE Ş., AVCI E., GİRGİN G., ATEŞ M., et al.

2020 - 2023

2020 - 2023

Gastronomide Lavantanın Yeri

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans

AKCAN T. (Yürütücü)

2019 - 2022

2019 - 2022

İzmir Selçuk Bölgesinde üretilen Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı

AKCAN T. (Yürütücü)

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Ocak 2023

Ocak 2023

LWT - FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2021

Ekim 2021

GÜNCEL TURİZM ARAŞTIRMALARI DERGİSİ (ONLİNE)

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2021

Mart 2021

GIDA

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2020

Temmuz 2020

GIDA

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2019

Nisan 2019

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2019

Ocak 2019

JOURNAL OF FOOD SAFETY

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2019

Ocak 2019

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2018

Kasım 2018

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2018

Eylül 2018

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2018

Eylül 2018

FOOD CHEMISTRY

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2018

Eylül 2018

LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2018

Mart 2018

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2018

Mart 2018

JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2017

Mart 2017

JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE

SCI Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Şubat 2022

Şubat 2022

TÜBİTAK Projesi

1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı, Dokuz Eylül Üniversitesi, Türkiye

Aralık 2021

Aralık 2021

TÜBİTAK Projesi

1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı, Dokuz Eylül Üniversitesi, Türkiye

Bilimsel Danışmanlıklar

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık

İzmir Ticaret Odası

Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Kasım 2023

Kasım 2023

Kayseri Geleneksel Et ve Et Ürünleri Çalıştayı

Çalıştay Organizasyonu

Akcan T.
Kayseri, Türkiye

Eylül 2022

Eylül 2022

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET'22)

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Akcan T., Arslaner A.
Türkiye

Ekim 2020

Ekim 2020

IV. ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Akcan T.
İzmir, Türkiye

Mayıs 2015

Mayıs 2015

Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar" Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Akcan T.
Denizli, Türkiye

Ağustos 2013

Ağustos 2013

59th ICoMST International Congress of Meat Science and Technology Sürdürülebilir Kalkınma

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Akcan T., Ergezer H., Serdaroğlu F. M., Turp G., Öztürk Kerimoğlu B.
İzmir, Türkiye

Aralık 2010

Aralık 2010

1. ET ÜRÜNLERİ "SUCUK" ÇALIŞTAYI Sürdürülebilir Kalkınma

Çalıştay Organizasyonu

Akcan T., Ergezer H., Serdaroğlu F. M.
Aydın, Türkiye


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

23 Ağustos 2024 - 25 Ağustos 2024

23 Ağustos 2024 - 25 Ağustos 2024

III. INTERNATIONAL ORDU SCIENTIFIC RESEARCH CONFERENCE

Katılımcı

Ordu-Türkiye

05 Haziran 2024 - 08 Haziran 2024

05 Haziran 2024 - 08 Haziran 2024

4. ULUSLARARASI LİSANSÜSTÜ ÇALIŞMALAR KONGRESİ

Katılımcı

Ankara-Türkiye

16 Mayıs 2024 - 17 Mayıs 2024

16 Mayıs 2024 - 17 Mayıs 2024

3rd International Conference on Engineering, Natural and Social Sciences ICENSOS

Katılımcı

Konya-Türkiye

14 Kasım 2023 - 15 Kasım 2023

14 Kasım 2023 - 15 Kasım 2023

4th ISPEC INTERNATIONAL CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH

Katılımcı

Ganca-Azerbaycan

11 Kasım 2023 - 13 Kasım 2023

11 Kasım 2023 - 13 Kasım 2023

G A N U D 5 th INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

28 Eylül 2022 - 30 Eylül 2022

28 Eylül 2022 - 30 Eylül 2022

4th International Conference on Advanced Engineering Technologies

Katılımcı

Bayburt-Türkiye

06 Mayıs 2022 - 08 Mayıs 2022

06 Mayıs 2022 - 08 Mayıs 2022

GANUD INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS-III

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

15 Ekim 2021 - 17 Ekim 2021

15 Ekim 2021 - 17 Ekim 2021

21.ULUSAL – 5. ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ “İÇ TURİZM”

Katılımcı

Balıkesir-Türkiye

18 Şubat 2021 - 19 Şubat 2021

18 Şubat 2021 - 19 Şubat 2021

1. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU“Akdeniz Gastronomi Kültürü”

Katılımcı

İstanbul-Türkiye

Davetli Konuşmalar

Kasım 2023

Kasım 2023

KAYSERİ GELENEKSEL ET VE ET ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI

Çalıştay

Kayseri Ticaret Borsası-Türkiye

Burslar

2011 - 2012

2011 - 2012

TÜBİTAK 1002

TÜBİTAK

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 324

h-indeksi (WOS): 8

Jüri Üyelikleri

Aralık-2025

Aralık 2025

Tez Savunma (Doktora)

- Atatürk Üniversitesi

Kasım-2025

Kasım 2025

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- İzmir Katip Çelebi Üniversitesi

Temmuz-2025

Temmuz 2025

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Dokuz Eylül Üniversitesi

Ocak-2024

Ocak 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Dokuz Eylül Üniversitesi

Ağustos-2023

Ağustos 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Dokuz Eylül Üniversitesi

Nisan-2023

Nisan 2023

Yarışma

Teknofest - T3 Vakfı

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Yarışma

Şen Şeftali Şenliği, Selçuk Belediyesi, 2022 - Selçuk Belediyesi

Şubat-2022

Şubat 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Ege Üniversitesi

Şubat-2022

Şubat 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Ege Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Akademik Personel Sınavı

Öğretim Görevlisi Bilim Sınavı - Dokuz Eylül Üniversitesi

Ağustos-2021

Ağustos 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Dokuz Eylül Üniversitesi

Aralık-2019

Aralık 2019

Akademik Personel Sınavı

Öğretim Görevlisi Bilim Sınavı - Dokuz Eylül Üniversitesi

Kasım-2019

Kasım 2019

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Pamukkale Üniversitesi

Temmuz-2019

Temmuz 2019

Yarışma

BELEVİ ŞEFTALİ FESTİVALİ - Selçuk Belediyesi

Haziran-2019

Haziran 2019

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Pamukkale Üniversitesi