Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yenilebilir Çiçek: Lavanta

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019

Kokoreç or LambMeat? Nutritional View

4th International Symposium on Traditional Foods fromAdriaticto Caucasus, 18 - 21 Nisan 2018

A Traditional Turkish Beverage Boza: RheologicalCharacterization

4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018

Comparison of extracted orange peel and whole orange peel in terms of polygalacturonase production uisng Aspergillus sojae mutant strain

IV International Conference on Environmental, IndustrialandAppliedMicrobiology (BioMicroWorld2011)., 14 - 16 Eylül 2011

Kinetic and Thermodynamic Properties of Crude and Three-Phase Partitioned Polygalacturonase from Aspergillus sojae

13. thEuropeanCongress on Biotechnology. Barcelona, Spain. Abstract in Journal of Biotechnology, 16 - 19 Eylül 2007

Biochemical properties of Aspergillus sojae ATCC 20235 polygalacturonase

5th International Congress on FoodTechnology, Thesssaloniki, 9 - 11 Mart 2007

Kitap & Kitap Bölümleri

Büyük potansiyeli tam Olarak fark edilmemiş bir havaalanı: Selçuk/Efes

SELÇUK-Bir UNESCO Kentine Disiplinlerarası Bakış, Avcı Eda, Akcan Tolga, Ertürk Devrim, Editör, ÇİZGİ KİTABEVİ, Konya, ss.89-105, 2020

Food Preservation Technologies

Saving Food: Production, Supply Chain, Food Waste and Food Consumption1st Edition, Charis Galanakis, Editör, Elsevier, ss.117-140, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Nörogastronomi

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba, Atilla , Çetinkaya Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.419-433, 2018

Metrikler

Yayın

43

Atıf (WoS)

238

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

265

H-İndeks (Scopus)

6

Proje

4

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları