Yayınlar & Eserler

Makaleler 10
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
Scopus (7)
TRDizin (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 29

1. Yenilebilir Çiçek: Lavanta

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

2. Zencefilin Beslenme ve Sağlık Üzerine Etkileri

TARGID 2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

3. Kokoreç or LambMeat? Nutritional View

4th International Symposium on Traditional Foods fromAdriaticto Caucasus, 18 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

4. A Traditional Turkish Beverage Boza: RheologicalCharacterization

4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

11. Comparison of extracted orange peel and whole orange peel in terms of polygalacturonase production uisng Aspergillus sojae mutant strain

IV International Conference on Environmental, IndustrialandAppliedMicrobiology (BioMicroWorld2011)., 14 - 16 Eylül 2011

19. Kinetic and Thermodynamic Properties of Crude and Three-Phase Partitioned Polygalacturonase from Aspergillus sojae

13. thEuropeanCongress on Biotechnology. Barcelona, Spain. Abstract in Journal of Biotechnology, 16 - 19 Eylül 2007

20. Biochemical properties of Aspergillus sojae ATCC 20235 polygalacturonase

5th International Congress on FoodTechnology, Thesssaloniki, 9 - 11 Mart 2007
Kitaplar 3

1. Büyük potansiyeli tam Olarak fark edilmemiş bir havaalanı: Selçuk/Efes

SELÇUK-Bir UNESCO Kentine Disiplinlerarası Bakış, Avcı Eda, Akcan Tolga, Ertürk Devrim, Editör, ÇİZGİ KİTABEVİ, Konya, ss.89-105, 2020

2. Food Preservation Technologies

Saving Food: Production, Supply Chain, Food Waste and Food Consumption1st Edition, Charis Galanakis, Editör, Elsevier, ss.117-140, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

3. Nörogastronomi

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba, Atilla , Çetinkaya Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.419-433, 2018
Metrikler

Yayın

43

Yayın (WoS)

8

Yayın (Scopus)

7

Atıf (WoS)

248

H-İndeks (WoS)

7

Atıf (Scopus)

265

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

91

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

4

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları