Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Alışveriş Merkezlerinin Fiziksel Engeller Açısından İncelenmesi

15.Ulusal Turizm Kongre, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, ss.338-356

Otellerin Ulaşılabilirlik Standartlarına Uygunluğu Üzerine Bir Durum Analizi: İzmir Örneği

II. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 31 Ekim 2013, ss.40-52

Çevresel Değişim Sürecinin Yönetimi ve Örnek Bir Uygulama

1.Ulusal Yönetim ve Ekonomi Bilimleri Konferansı, İzmir, Türkiye, 11 - 12 Eylül 2008, cilt.1, ss.79-92

Menü Planlama ve Sağlık Turizmi

V. Turizm Sempozyumu Expo 2015 için Bir Işık: Sağlık Turizmi , İzmir, Türkiye, 25 - 26 Ekim 2007, ss.86-95

The Relationship Between Academic Promotion and Emotional Intelligence: A Study Among Faculty Members

International Symposium Emotional Intelligence and Communication , İzmir, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2007, cilt.1, ss.55-61

Determining Hotel Managers' Organizational Commitment on Large Scale Hotels

International Tourism Biennial, Çanakkale, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2007, ss.727-733

Opinions and Perceptions of Travel Professionals and Internet Users About Hotel Website Characteristics: A Focus Group Study

Turk-Kazakh International Tourism Conference, Antalya, Türkiye, 20 - 26 Kasım 2006, ss.1605-1617

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Atık Yönetimi

II. Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 20 Nisan 2006 - 22 Nisan 2008, ss.163-174

Exploring Marine Ecotourism: Is it a Sustainable Option or Not?

International Congress on Coastal and Marine Tourism Development Impacts and Management, İzmir, Türkiye, 15 - 18 Kasım 2005, ss.226-234 Sürdürülebilir Kalkınma

Menu Planning and Purchasing in Food Service Operations

Challenges and Prospects for the New Millenium 1st International Tourism Congress, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 20 - 23 Kasım 2002, ss.560-576

Waste Management Applications in Hotel Establishments

Challenges and Prospects for the New Millenium 1st International Tourism Congress, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 20 - 23 Kasım 2002, ss.483-505

Menu Planning and Purchasing in Food Service Operations

Challenges and Prospects for the New Millenium 1st International Tourism Congress, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 20 - 23 Kasım 2000, ss.560-576

Yiyecek-İçecek İşletmelerinde Uluslararası Hijyen Standartları

Turizmde Sağlık ve Beslenme, Sorunlar ve Çözümler, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2002, ss.49-62

Kitap & Kitap Bölümleri

Stand Layout in a Restricted Festival Space

International Case Studies in Event Management, Judith Mair,Gürhan Aktaş,Metin Kozak, Editör, Routledge, London/New York , New York, ss.154-169, 2024

Consumers' Acceptance of and Attitude towards Cultured Meat: A Survey of Potential Consumers in Turkey

Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla,Alper Işın,İrfan Yazıcıoğlu, Editör, Peter Lang , Berlin, ss.257-271, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

Yiyecek-İçecek Hizmetlerinde Sürdürülebilir Atık Yönetimi

Sürdürülebilir Yiyecek İçecek Hizmetleri, Dr.Öğretim Üyesi Çinuçen OKAT ve Dr.Öğretim Üyesi Pelin KOÇ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.144-165, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Uluslararası Gastronomiye Genel Bakış

Uluslararası Gastronomi Temel Özellikler Örnek Menüler ve Reçeteler, Sarıışık,Mehmet,Özbay,Gülçin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-24, 2021

Sürdürülebilir Turizm ve Yiyecek-İçecek İşletmeleri

Sürdürülebilir Turizm Kavramlar Uygulamalar, Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.175-191, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma

Brezilya Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer ŞAHİN PERÇİN, Editör, Beta Yayınevi, İstanbul, ss.45-54, 2020

Ramiz Taşkınlar Köfteci Ramiz

Türk Turizmine Kanat Gerenler Cilt IV, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.213-222, 2020

Çevre Yönetimi

Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler, Uygulamalar ve Örnek Olaylar, Mehmet Sarıışık, Editör, Detay Yayıncılık , Ankara, ss.311-334, 2019

Yiyecek Sunumu

Profesyonel Aşçılık, Elif Denizci, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, İstanbul, ss.847-859, 2019

Nörogastronomi

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba, Atilla , Çetinkaya Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.419-433, 2018

Turizm İşletmelerinde Değişim Yönetimi

Turizm İşletmelerinde Çağdaş Yönetim Teknikleri , Fevzi Okumuş,Umut Avcı, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.305-326, 2017

Aday Temini (Aday Araştırma ve Bulma)

İnsan Kaynakları Yönetimi, Tozkoparan, Güler, Çolak, Murat, Editör, Nobel, Ankara, ss.108-129, 2017

Moleküler Gastronomi

Tüm Yönleriyle Gastronomi Bilimi, Sarıışık,Mehmet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.41-64, 2017

Gıda Sertifikasyon Sistemlerinde Dini Duyarlılıklar:Helal Gıda ve Koşer

Yiyecek Endüstrisinde Trendler II Kavramlar, Yaklaşımlar Başarı Hikayeleri, Özdoğan, Nuri Osman, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.189-2016, 2016

Menü Planlama

Beta Yayınevi, Ankara, 2015

Turist Sağlığı ve Güvenliği Politikası

Turistik Ürün Politikası, Timur, Alp, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.238-255, 2014

Waste and Energy Management

Facilities Management and Development for Tourism , Hospitality and Events, Ahmed Hassanien,Crispen Dale, Editör, CABI, Oxford, ss.199-218, 2013

Ticari Sergi ve Fuarlar

Kongre ve Etkinlik Yönetimi , Murat Emeksiz, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları , Ankara, ss.96-119, 2013

Turizm İşletmelerinde Duygusal Emek

Detay Yayıncılık, Ankara, 2010

Tükenmişlik ve Bireyin Tükenmişlikle Mücadele Yolları

Çalışma Yaşamında Bireysel Gelişim Turizm İşletmelerinden Örnekler ve Uygulamalar, Ömür Neczan Timurcanday Özmen,Cafer Topaloğlu, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım, İstanbul, ss.198-207, 2010

Örgütsel Sessizlik Olgusu ve Turizm İşletmeleri Açısından Değerlendirilmesi

Turizm İşletmelerinde Örgütsel Davranış, Zeyyat SABUNCUOĞLU, Editör, Marmara Kitap Merkezi Yayınları, Bursa, ss.303-328, 2009

Burdur-Isparta

Türkiye Turizm Coğrafyası , Gürhan Aktaş, Editör, Detay Yayıncılık , Ankara, ss.275-292, 2008

Metrikler

Yayın

58

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1

Tez Danışmanlığı

12

Açık Erişim

12
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları