Eğitim Bilgileri
2019 - 2021
2019 - 2021Ön Lisans
Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Bitkisel Ve Hayvansal Üretim Bölümü, Türkiye
2012 - 2018
2012 - 2018Doktora
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr), Türkiye
2002 - 2008
2002 - 2008Lisans
Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, Türkiye
2004 - 2007
2004 - 2007Yüksek Lisans
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mühendislik Ve Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli) (İngilizce), Türkiye
1999 - 2003
1999 - 2003Lisans
Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2018
2018Doktora
Bamya müsilajının termo-reolojik özelliklerinin belirlenmesi
Ege Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Dr)
2007
2007Yüksek Lisans
Investigation of the effects of dissolved oxygen concentration, aeration and agitation on the morphology and rheology in submerged fungal fermentation
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mühendislik Ve Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli) (İngilizce)
Yabancı Diller
C2 Ustalık
C2 Ustalıkİngilizce
Araştırma Alanları
Tarımsal Bilimler
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojisi
Temel Bilimler
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2014 - Devam Ediyor
2014 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi Dr.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2012 - 2015
2012 - 2015Öğretim Görevlisi
Yaşar Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2004 - 2008
2004 - 2008Araştırma Görevlisi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetimsel Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorBölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorAnabilim/Bilim Dalı Başkanı
Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorMeslek Yüksekokulu Kurulu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorSınav Programı Hazırlama Komisyon Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam EdiyorDers Programı Hazırlama Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2019 - Devam Ediyor
2019 - Devam Ediyorİntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2014 - Devam Ediyor
2014 - Devam EdiyorMeslek Yüksekokulu Akademik Kurul Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Efes Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
2015 - 2018
2015 - 2018Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Ofisi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Rektörlük
Verdiği Dersler
Ön Lisans
Genel Mikrobiyoloji
Tahıl Teknolojisi
Gıdalarda Temel İşlemler
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Matematik 1
Süt Teknolojisi
Hijyen ve Sanitasyon
İçecek Teknolojisi
Beslenme İlkeleri
Genel Kimya
Laboratuvar Teknikleri
Kalite Yönetim Sistemleri
İÇECEK KÜLTÜRÜ VE ŞARAP BİLİMİ
KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Mikrobiyolojisi
Hijyen ve Sanitasyon
Tahıl Teknolojisi
Enstrümental Gıda Analizleri
Bitkisel Yağ Teknolojisi
Laboratuvar Tekniği
Araştırma Altyapısı Bilgileri
Aralık 2021
Aralık 2021
Gıda Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı
Laboratuvar - Müdürlük
Öncü Glaue Ş., Akcan T., Sunna Ç.
Kasım 2019
Kasım 2019
Efes Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Öğrenci Laboratuvarları
Laboratuvar - Müdürlük
Akcan T., Öncü Glaue Ş.
Makaleler
2025
20251. The Effect of Acorn Flour on the Sensory Properties of Baklava
Güneş Ş. N., Öncü Glaue Ş., Akcan T.
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , cilt.15, sa.3, ss.960-974, 2025 (TRDizin)
2025
20252. Investigating the impact of sprouting on starch properties of wheat flour and non-linear rheological behavior of bread dough
Berk B., Öncü Glaue Ş., Yıldız Bayram Ö., Ünlütürk S.
FOOD HYDROCOLLOIDS , cilt.164, ss.1-11, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20243. Ultrasound-Assisted Extraction of Okra Mucilage: Rheological Properties of its Aqueous Solutions
Akcan T., Öncü Glaue Ş.
AKADEMIK GIDA
, cilt.22, sa.1, ss.1-13, 2024 (Scopus, TRDizin)
2023
20234. Thermal Properties of Ultrasound-Extracted Okra Mucilage
Glaue Ş., Akcan T., Tavman S.
APPLIED SCIENCES-BASEL
, cilt.13, sa.11, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20235. Determination of Gluten Contamination in Foods Available on the Turkish Market via Enzyme-Linked Immunosorbent Assay (ELISA)
Bakirci G., Glaue Ş., AKCAN T.
APPLIED SCIENCES-BASEL
, cilt.13, sa.10, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
20196. Food preservation technologies
TAVMAN Ş., ÖTLEŞ S., ÖNCÜ GLAUE Ş., GÖĞÜŞ BAĞIŞ N.
SAVING FOOD: PRODUCTION, SUPPLY CHAIN, FOOD WASTE, AND FOOD CONSUMPTION
, ss.117-140, 2019 (SCI-Expanded)
2018
20187. Farklı Oranlarda Bamya Tozu İkamesinin Beyaz Ekmeğin Bazı KaliteÖzellikleri Üzerine Etkisi
TULUK K., TAVMAN Ş., ALTINEL B., KUMCUOĞLU S., ÖNCÜ GLAUE Ş.
Tralleis Tarım Bilimleri e-Dergisi , cilt.3, sa.2, ss.139-153, 2018 (Hakemli Dergi)
2011
20118. The relationship of pellet morphology topolygalacturonase production of Rhizopus oryzae in various media compositions
Tari C., Özkan K., ÖNCÜ GLAUE Ş., Avcı T.
Gıda Dergisi
, cilt.36, sa.1, ss.25-31, 2011 (TRDizin)
2007
20079. Effect of various process parameters on morphology, rheology, and polygalacturonase production by Aspergillus sojae in a batch bioreactor
Oncul Ş., Tari C., Unluturk S.
BIOTECHNOLOGY PROGRESS
, cilt.23, sa.4, ss.836-845, 2007 (SCI-Expanded, Scopus)
2006
200610. Relationship between morphology, rheology and polygalacturonase production by Aspergillus sojae ATCC 20235 in submerged cultures
GÖĞÜŞ BAĞIŞ N., Tari C., Oncu Ş., Unluturk S., Tokatli F.
BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL
, cilt.32, sa.3, ss.171-178, 2006 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
20241. Süt Analoglarının Çeşitleri, Özellikleri ve Üretim Teknolojileri
ÖNCÜ GLAUE Ş.
4TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON FRONTIERS IN ACADEMIC RESEARCH, Konya, Türkiye, 13 - 14 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
2024
20242. Çevre Dostu Yöntemlerle Biyoaktif Bileşenlerin Ekstraksiyonu
Gerçeker Ö., ÖNCÜ GLAUE Ş.
3rd International Conference on Recent Academic Studies, Konya, Türkiye, 03 Aralık 2024, ss.809-813, (Tam Metin Bildiri)
2024
20243. Bitkisel Bazlı Et Analogları: Avrupa ve Türkiye Pazar Değerlendirmesi
ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T.
2nd International Conference on Trends in Advanced Research, Konya, Türkiye, 22 - 23 Kasım 2024, ss.471-476, (Tam Metin Bildiri)
2024
20244. Healthy Snacks: Chocolate
Aydın B., ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T.
7. Uluslararası Anadolu Tarım, Gıda, Çevre ve Biyoloji Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 26 Eylül 2024, ss.373-379, (Tam Metin Bildiri)
2024
20245. Doğal Gıda Katkısı Bitki Müsilajları
TIRPANCI İ., ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T.
4. ULUSLARARASI LİSANSÜSTÜ ÇALIŞMALAR KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 5 - 08 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)
2023
20236. DEVELOPMENT OF A NEW PRODUCT FROM FERMENTED TARHANA DOUGH: TARHANA BREAD
GÜN A., ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T.
4th ISPEC INTERNATIONAL CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENTIFIC RESEARCH, Gence, Azerbaycan, 14 - 15 Kasım 2023, ss.292-304, (Tam Metin Bildiri)
2023
20237. KARA (BURSA SİYAH) İNCİR YAPRAĞI EKSTRAKSİYONU VE BİYO-SODYUMSİLİKAT KULLANILARAK SİLİKA TANELERİNİN YEŞİL SENTEZİ
Keleş A., KÖSE M. D., ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T., HELVACI Ş. Ş.
15. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 04 Eylül 2023, (Özet Bildiri)
2019
20198. Yenilebilir Çiçek: Lavanta
Tibet Akgül D., Göğüş Bağış N., Öncü Glaue Ş., Akcan T.
4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
2018
20189. FARKLI ORANLARDA BAMYA TOZU İKAMESİNİN BEYAZ EKMEĞİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
TULUK K., TAVMAN Ş., ALTINEL B., KUMCUOĞLU S., ÖNCÜ GLAUE Ş.
Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2018, cilt.3, ss.139-153, (Tam Metin Bildiri)
2018
201810. Kokoreç or LambMeat? Nutritional View
GÖĞÜŞ BAĞIŞ N., ÖNCÜ GLAUE Ş.
4th International Symposium on Traditional Foods fromAdriaticto Caucasus, 18 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2018
201811. A Traditional Turkish Beverage Boza: Rheological Characterization
Öncü Glaue Ş., Göğüş Bağış N.
4th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
2016
201612. Cultural and Historical Foundations of American Cuisine:Thanksgiving as a Sacred Diner
ÖNCÜ GLAUE Ş., GÖĞÜŞ BAĞIŞ N., ÖZKAN S.
1st INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF AMERICAN STUDIES, 27 - 29 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
2006
200613. Various Factors Affecting the Pellet Morphology, Broth Reology and Pectinase Enzyme Production in Submerged Fermentation of Aspergillus Sojae
ÖNCÜ GLAUE Ş., Unluturk S., Tari C., GÖĞÜŞ BAĞIŞ N.
13th World Congress of Food Science Technology, Nantes, France, 17 - 21 Eylül 2006, (Tam Metin Bildiri)
2006
200614. Optimization of the morphology and pectinase production by Aspergillus sojae ATCC 20235 using response surface methodology
GÖĞÜŞ BAĞIŞ N., Tari C., ÜNLÜTÜRK S., ÖNCÜ GLAUE Ş., TOKATLI E.
Proceedings of IUFoST 13th World Congress of Food Science and Technology Nantes, France, 17 - 21 Eylül 2006
2006
200615. Investigation of various factors affecting the pellet morphology, broth rheology and pectinase enzyme production in submerged fermentation of Aspergillus sojae.
ÖNCÜ GLAUE Ş., ÜNLÜTÜRK S., Tari C., GÖĞÜŞ BAĞIŞ N.
Proceedings of IUFoST, 13th World Congress of Food Science and Technology, Nantes, France, 17 - 21 Eylül 2006
2006
200616. Effect of agitation speed on the pellet morphology, broth rheology and pectinase enzyme production in submerged fermentation.
ÖNCÜ GLAUE Ş., ÜNLÜTÜRK S., Tari C., GÖĞÜŞ BAĞIŞ N.
FoodMicro2006, The 20th International ICFMH Symposium,Bologna, Italy, 29 Ağustos - 02 Eylül 2006
2006
200617. Optimization of various fermentation parameters using Aspergillus sojae ATCC 20235 as a new pectinase producer.
GÖĞÜŞ BAĞIŞ N., Tari C., ÜNLÜTÜRK S., ÖNCÜ GLAUE Ş., TOKATLI E.
FoodMicro2006, The 20th International ICFMH Symposium, Bologna, Italy, 29 Ağustos - 02 Eylül 2006
2006
200618. Investigating the effect of various on morphology , rheology and production of pectinase by using a statistical approach
Tari C., GÖĞÜŞ BAĞIŞ N., ÖNCÜ GLAUE Ş., ÜNLÜTÜRK S., TOKATLI E.
3 rd Central EuropeanCongress on Food, Sofia (Bulgaria), 22 - 24 Mayıs 2006
2006
200619. Investigation of various factors affecting the pellet morphology , broth rheology and pectinase production in submerged fermentation of Aspergillus sojae
ÖNCÜ GLAUE Ş., ÜNLÜTÜRK S., Heerd D., GÖĞÜŞ BAĞIŞ N.
3 rd Central EuropeanCongress on Food, Sofia (Bulgaria), 22 - 24 Mayıs 2006
Kitaplar
2024
20241. TURUNÇGİLLER VE İÇERDİKLERİ BİYOAKTİF BİLEŞENLER
ÖNCÜ GLAUE Ş.
Mühendislik Alanında Gelişmeler, KILIÇ BİROL, Editör, Platanus Publishing, Ankara, ss.173-190, 2024
2024
20242. Bitki Bazlı Süt Alternatifleri: Üretim, Beslenme ve Gelecek Potansiyeli
ÖNCÜ GLAUE Ş.
Mühendislikte Öncü ve Yenilikçi Çalışmalar, ÖZKAYA UMUT, Editör, All Sciences Academy, Konya, ss.299-318, 2024
2024
20243. Şirince’nin Meyve Dolu Şarapları
ÖNCÜ GLAUE Ş.
SELÇUK BİR UNESCO KENTİNE DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ III, AVCI EDA, SUNNA ÇAĞDAŞ, Editör, ÇİZGİ KİTABEVİ, Konya, ss.241-262, 2024
2023
20234. SELÇUK İLÇESİNİN COĞRAFİ İŞARET POTANSİYELİ
ÖNCÜ GLAUE Ş., GÜNEŞ Ş. N.
SELÇUK BİR UNESCO KENTİNE DİSİPLİNLERARASI BAKIŞ 2, AVCI EDA, ÖNCÜ GLAUE ŞELALE, TAŞKAN BERRİN, Editör, ÇİZGİ KİTABEVİ, Konya, ss.113-132, 2023
2023
20235. Bioactive Phytochemicals from Citrus Oil Processing By-products
ÖNCÜ GLAUE Ş., AKCAN T.
Bioactive Phytochemicals from Vegetable Oil and Oilseed Processing By-products, Mohamed Fawzy Ramadan Hassanien, Editör, Springer, Cham, ss.269-288, 2023
2022
20226. Yeşil Ayakizi, Ekipmanlarınız sizin için ne yapabilir?
Öncü Glaue Ş., Tavman Ş.
SÜRDÜRÜLEBİLİR MUTFAK, Saygı Birol,Tavman Şebnem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.290-301, 2022
2021
20217. GASTRONOMİDE COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER VE KÜLTÜREL MİRAS
ÖNCÜ GLAUE Ş.
Gastronomide Güncel Eğilimler, AKCAN Tolga, GÜÇLÜTÜRK BARAN Günseli, ÖZOĞUL Gamze, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.33-49, 2021
2021
20218. Reçel ve Marmelatımı Nasıl Yapacağım?
ÖNCÜ GLAUE Ş.
Mutfakta Gıdamı İşliyorum, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.173-188, 2021
2021
20219. MUTFAKDA MÜHENDİSLİK UYGULAMALARI.
ÖNCÜ GLAUE Ş., TAVMAN Ş.
Sağlıklı Mutfak, Prof. Dr. Y. Birol Saygı, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.105-122, 2021
2021
202110. Gıdalarımı Kurutuyorum
ÖNCÜ GLAUE Ş., TAVMAN Ş.
Mutfakta Gıdamı İşliyorum, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.189-204, 2021
2020
202011. SELÇUĞUN ŞİFASI KANTARON OTU
ÖNCÜ GLAUE Ş.
Selçuk Bir Unesco Kentine Disiplinlerarası Bakış, AVCI Eda, ERTÜRK Devrim, AKCAN Tolga, Editör, ÇİZGİ KİTABEVİ, Konya, ss.247-266, 2020
2019
201912. Deve Sütü
Öncü Glaue Ş., Akcan T.
Devenin Yaşamımızdaki Yeri, Gamze Özoğul,Şelale Öncü Glaue,Gizem Hatipoğlu, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.131-159, 2019
2019
201913. Food Preservation Technologies
TAVMAN Ş., ÖTLEŞ S., ÖNCÜ GLAUE Ş., GÖĞÜŞ BAĞIŞ N.
Saving Food: Production, Supply Chain, Food Waste and Food Consumption1st Edition, Charis Galanakis, Editör, Elsevier, ss.117-140, 2019
2019
201914. DEVE ETİ
Tibet Akgül D., AKCAN T., ÖNCÜ GLAUE Ş.
Devenin Yaşamımızdaki Yeri, Gamze ÖZOĞUL Şelale ÖNCÜ GLAUE, Gizem HATİPOĞLU, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., İzmir, ss.161-173, 2019
Desteklenen Projeler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorFINDIK KABUĞUNDAN BİYOKÖMÜR ELDESİ ve GIDA SEKTÖRÜNDE ALTERNATİF KULLANIM ALANLARININ ARAŞTIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
AKCAN T. (Yürütücü), ÖNCÜ GLAUE Ş., SEMEN Z., GÜVENÇ BAYRAM G., ÖZUYSAL A.
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam Ediyor
BÖLGESEL KÜLTÜREL MİRASIN SÜRDÜRÜLEBİLİR FAYDALI OBJE TASARIMI VE ÜRETİMİNE UYGULANMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
(Proje Özeti)
ÖZTUNA H. Y. (Yürütücü), GÜNDOĞDU HIZLIATEŞ C., TUMAY S., AKDENİZLİ F., ANTEP H. M., DEMİR M. N., et al.
2020 - 2026
2020 - 2026Gıda Sektörünün Uluslararasılaşma Sürecinde Belgelendirme ve Yeni Analiz Teknikleri
Oda/Sendika/Meslek Birliği
Öncü Glaue Ş.
2023 - 2024
2023 - 2024
Sağlıklı Yaşam İçin EL ELE Çölyak Hastalığının Farkında mısın?
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
HOTAR N. (Yürütücü), KIRKIM G., ÖNCÜ GLAUE Ş., AVCI E., GİRGİN G., ATEŞ M., et al.
2022 - 2023
2022 - 2023"GLUTENSİZ EKMEK ÜRETİMİNDE KENGER BİTKİSİNİN ALTERNATİF STABİLİZÖR OLARAK KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Öncü Glaue Ş.
2021 - 2023
2021 - 2023GIDA ARAŞTIRMA VE UYGULAMA LABORATUVARI ALTYAPI PROJESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
ÖNCÜ GLAUE Ş. (Yürütücü)
Bilimsel Projelerde Hakemlikler
Temmuz 2022
Temmuz 2022Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
BAP Araştırma Projesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Türkiye
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
17 Mayıs 2024 - 18 Mayıs 2024
17 Mayıs 2024 - 18 Mayıs 202413. Gıda Mühendisleri Öğrenci Kongresi
Katılımcı
İzmir-Türkiye
14 Kasım 2023 - 15 Kasım 2023
14 Kasım 2023 - 15 Kasım 2023- 4. ISPEC ULUSLARARASI MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ
Katılımcı
Ganca-Azerbaycan
04 Eylül 2023 - 07 Eylül 2023
04 Eylül 2023 - 07 Eylül 2023- 15. Ulusal Kimya Mühendisliği Kongresi
Katılımcı
Çanakkale-Türkiye
20 Nisan 2019 - 22 Nisan 2019
20 Nisan 2019 - 22 Nisan 20194th International Anatolian Agriculture, Food, Environments and Biology Congress
Katılımcı
Afyonkarahisar-Türkiye
26 Ekim 2018 - 28 Ekim 2018
26 Ekim 2018 - 28 Ekim 2018Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi-ICAEH
Katılımcı
Aydın-Türkiye
19 Nisan 2018 - 21 Nisan 2018
19 Nisan 2018 - 21 Nisan 20184th International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
Katılımcı
Girne-Kıbrıs (Kktc)
18 Nisan 2018 - 21 Nisan 2018
18 Nisan 2018 - 21 Nisan 2018The 4th İnternational Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus
Katılımcı
Girne-Kıbrıs (Kktc)
07 Aralık 2017 - 10 Aralık 2017
07 Aralık 2017 - 10 Aralık 20173. Uluslararası Gastronomi Kongresi
İzleyici / Dinleyici
İzmir-Türkiye
27 Nisan 2016 - 29 Nisan 2016
27 Nisan 2016 - 29 Nisan 20161st INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF AMERICAN STUDIES
Katılımcı
İzmir-Türkiye
09 Mart 2007 - 11 Mart 2007
09 Mart 2007 - 11 Mart 20075th International Congress on Food Technology
Katılımcı
Thessaloniki-Yunanistan
17 Eylül 2006 - 21 Eylül 2006
17 Eylül 2006 - 21 Eylül 2006IUFOST, Food is Life, 13th World Congress of Food Science and Technology
Katılımcı
Nantes-Fransa
17 Eylül 2006 - 21 Eylül 2006
17 Eylül 2006 - 21 Eylül 2006IUFOST, Food is Life, 13th World Congress of Food Science and Technology
Katılımcı
Nantes-Fransa
29 Ağustos 2006 - 02 Eylül 2006
29 Ağustos 2006 - 02 Eylül 2006FoodMicro2006, The 20th International ICFMH Symposium
Katılımcı
Bologna-İtalya
29 Ağustos 2006 - 02 Eylül 2006
29 Ağustos 2006 - 02 Eylül 2006FoodMicro2006, The 20th International ICFMH Symposium
Katılımcı
Bologna-İtalya
24 Mayıs 2006 - 26 Mayıs 2006
24 Mayıs 2006 - 26 Mayıs 20069. Türkiye Gıda Kongresi
Katılımcı
Bolu-Türkiye
24 Mayıs 2006 - 26 Mayıs 2006
24 Mayıs 2006 - 26 Mayıs 20069. Türkiye Gıda Kongresi
Katılımcı
Bolu-Türkiye
22 Mayıs 2006 - 24 Mayıs 2006
22 Mayıs 2006 - 24 Mayıs 20063rd Central European Congress on Food
Katılımcı
Sofija-Bulgaristan
22 Mayıs 2006 - 24 Mayıs 2006
22 Mayıs 2006 - 24 Mayıs 20063rd Central European Congress on Food
Katılımcı
Sofija-Bulgaristan
31 Ağustos 2005 - 02 Eylül 2005
31 Ağustos 2005 - 02 Eylül 200514. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi
Katılımcı
Eskişehir-Türkiye
31 Ağustos 2005 - 02 Eylül 2005
31 Ağustos 2005 - 02 Eylül 2005