Investigating the impact of sprouting on starch properties of wheat flour and non-linear rheological behavior of bread dough


Berk B., Öncü Glaue Ş., Yıldız Bayram Ö., Ünlütürk S.

FOOD HYDROCOLLOIDS, cilt.164, ss.1-11, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 164
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1016/j.foodhyd.2025.111180
  • Dergi Adı: FOOD HYDROCOLLOIDS
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, BIOSIS, CAB Abstracts, Chemical Abstracts Core, Chimica, Food Science & Technology Abstracts, INSPEC, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.1-11
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet