Makaleler
17
Tümü (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (2)
Scopus (3)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (6)
7. INVESTIGATION OF THE LEARNING STYLES OF TOURISMAND HOSPITALITY STUDENTS USING KOLB ANDVARK LEARNING STYLE MODELS
Journal of Qafqaz University
, cilt.4, sa.2, ss.130-141, 2016 (Hakemli Dergi)
9. Yöresel El Sanatlarının Kültürel Turizmin Gelişimindeki Rolü Görece Boncukköy ve Nazarköy Örnekleri
International Journal of Social and Economic Sciences
, cilt.3, sa.1, ss.27-32, 2013 (Hakemli Dergi)
14. Ege Bölgesi ndeki 4 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Performans Değerleme Yaklaşımlarının Belirlenmesi
Dayanışma
, sa.101, ss.20-40, 2008 (Hakemli Dergi)
16. Turizm Pazarlamasında Küresel Dağıtım Sisteminin Global Distribution System GDS Stratejik Rolü ve Önemi
Dokuz Eylül ÜniversitesiSosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.262-274, 2007 (Hakemli Dergi)
17. ISO 9001 2000 Belgeli Hizmet İşletmelerinde Düzeltici ve Önleyici Faaliyetlerin Tüketici Tatmini Üzerindeki Etkinliğinin Değerlendirilmesi Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uygulaması
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
, cilt.8, sa.4, ss.177-206, 2006 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
11
5. Sustainability and Digitalization Interaction in the Tourism Sector: A Dilemma
4th Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON23) , İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Mart 2023, ss.1-3, (Özet Bildiri)
7. Web 4.0 Promise for Tourism Ecosystem: A QualitativeResearch on Tourism Ecosystem Stakeholders’ Awareness
Global Conferenceon Services Management(GLOSERV 2017), Volterra, İtalya, 3 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
8. Investigation of The Learning Style of Tourism and Hospitality Students Usıng Kolb and Vark Learning Style Models Dokuz Eylül Unıversity Sample
International Conference on Social Sciences and Education Research, 29 - 31 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
9. A Research On Social Impacts Of Foça Rock Festival Perceptions Of Local Residents And Local Authorities
Advances in Hospitality and Tourism Marketing andManagement, İstanbul, Türkiye, 19 - 24 Haziran 2011, (Tam Metin Bildiri)
10. Pazarlama ve Girişimcilik Arakesitinde Girişimsel Pazarlama Butik Oteller Üzerine Nitel Bir Araştırma
15. Ulusal Pazarlama Kongresi, Kuşadası, 26 - 29 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
11. Fonksiyon Modellemede Bütünleşik Tanımlama Yaklaşımı ile Süreçlerin Yeniden Yapılandırılması ve Bir Uygulama
II. Ulusal Kalite Fonkisyon Göçerimi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Mart 2008, ss.130-141, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
24
1. Dijital Dönüşüm Stratejileri
Turizm Sektöründe Dijital Dönüşüm, KURGUN OSMAN AVŞAR, AKTAŞ ERDEM, BAĞIRAN ÖZŞEKER DEMET, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.47-61, 2024
2. Dijital Dönüşüm Liderliği
Turizm Sektöründe Dijital Dönüşüm, KURGUN OSMAN AVŞAR, AKTAŞ ERDEM, BAĞIRAN ÖZŞEKER DEMET, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.62-77, 2024
4. Paylaşım Ekonomisi
Turizmde Güncel Gelişmeler: Yeni Ekonomi Türleri Perspektifinden, Hülya Kurgun,Demet Bağıran Özşeker,Erdem Aktaş, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.59-75, 2023
5. Dijital Gözetim Ekonomisi
Turizmde Güncel Gelişmeler: Yeni Ekonomi Türleri Perspektifinden, Hülya Kurgun,Demet Bağıran Özşeker,Erdem Aktaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.19-36, 2023
6. Turizm ve Teknoloji: Sürdürülebilirlik Yaklaşımıyla
Detay Yayınevi, Ankara, 2022
7. SÜRDÜRÜLEBİLİR TEKNOLOJİLER
978-605-254-707-6, Kurgun H. ve Aktaş E., Editör, Detay Yayınevi, İzmir, ss.21-40, 2022
9. Sustainable approach to impacts of festivals
Festival and Event Tourism Impacts, Gursoy Dogan, Nunkoo Robin, Yolal Medet, Editör, Routledge, London/New York , New York, ss.67-85, 2021
13. Marketing Innovation Initiatives in Global Markets
Global Issues in Business and Organization Studies, Aydin Erhan, Rahman Mushfiqur, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Newcastle upon Tyne, ss.92-123, 2021
15. Mehmet Ali Gökpınar
Türk Turizmine Kanat Gerenler Gastronomi ve Eğlence İşletmeleri Cilt IV, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.123-132, 2020
17. Turizm 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar
Detay Yayınevi, Ankara, 2019
18. Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi
Detay Yayıncılık, Ankara, 2017
19. Nörogastronomi
Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, Kurgun, Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.31-56, 2017
20. Organik Tarım
Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, Kurgun, Hülya, Editör, Datay Yayıncılık, Ankara, ss.57-80, 2017
21. Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar-Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler
Detay Yayıncılık, Ankara, 2016
22. Gastronomi ve Turizm: Kavramlar, Uygulamalar, Ulauslararası Mutfaklar, Reçeteler
Detay Yayıncılık, Ankara, 2016
23. Otel İşletmelerinde Odalar Bölümü Hizmetleri
Otel İşletmeciliği, Kozak, Akoğlan, Meryem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.229-260, 2016
24. KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ODALAR BÖLÜMÜ YÖNETİMİ MODERN YÖNETİM YAKLAŞIMLARI VE GELİR YÖNETİMİ
Detay Yayıncılık, Ankara, 2004
Ansiklopedide Bölümler
4
1. Oda Fiyatı
Detay yayınevi, ss.91-92, 2022
2. Odalar Bölümü
Detay Yayınevi, ss.95-96, 2022
3. Nörogastronomi
Detay Yayınevi, ss.84-85, 2022
4. TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ TAKIM 16 CİLT
Detay Yayınevi, ss.84-85, 2022