SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
INVESTIGATION OF THE LEARNING STYLES OF TOURISMAND HOSPITALITY STUDENTS USING KOLB ANDVARK LEARNING STYLE MODELS
Journal of Qafqaz University
, cilt.4, sa.2, ss.130-141, 2016 (Hakemli Dergi)
Yöresel El Sanatlarının Kültürel Turizmin Gelişimindeki Rolü Görece Boncukköy ve Nazarköy Örnekleri
International Journal of Social and Economic Sciences
, cilt.3, sa.1, ss.27-32, 2013 (Hakemli Dergi)
The Effect of Country Based Image in Accurance of Brand in Cultural Destinations
PASOS. Revista de Turismo y Patrimonio Cultural.
, cilt.8, sa.3, ss.79-90, 2010 (ESCI)
Ege Bölgesi ndeki 4 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Performans Değerleme Yaklaşımlarının Belirlenmesi
Dayanışma
, sa.101, ss.20-40, 2008 (Hakemli Dergi)
Turizm Pazarlamasında Küresel Dağıtım Sisteminin Global Distribution System GDS Stratejik Rolü ve Önemi
Dokuz Eylül ÜniversitesiSosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.262-274, 2007 (Hakemli Dergi)
ISO 9001 2000 Belgeli Hizmet İşletmelerinde Düzeltici ve Önleyici Faaliyetlerin Tüketici Tatmini Üzerindeki Etkinliğinin Değerlendirilmesi Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uygulaması
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü
, cilt.8, sa.4, ss.177-206, 2006 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Sustainability and Digitalization Interaction in the Tourism Sector: A Dilemma
4th Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON23) , İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Mart 2023, ss.1-3
Web 4.0 Promise for Tourism Ecosystem: A QualitativeResearch on Tourism Ecosystem Stakeholders’ Awareness
Global Conferenceon Services Management(GLOSERV 2017), Volterra, İtalya, 3 - 07 Ekim 2017
Investigation of The Learning Style of Tourism and Hospitality Students Usıng Kolb and Vark Learning Style Models Dokuz Eylül Unıversity Sample
International Conference on Social Sciences and Education Research, 29 - 31 Ekim 2015
A Research On Social Impacts Of Foça Rock Festival Perceptions Of Local Residents And Local Authorities
Advances in Hospitality and Tourism Marketing andManagement, İstanbul, Türkiye, 19 - 24 Haziran 2011
Pazarlama ve Girişimcilik Arakesitinde Girişimsel Pazarlama Butik Oteller Üzerine Nitel Bir Araştırma
15. Ulusal Pazarlama Kongresi, Kuşadası, 26 - 29 Ekim 2010
Fonksiyon Modellemede Bütünleşik Tanımlama Yaklaşımı ile Süreçlerin Yeniden Yapılandırılması ve Bir Uygulama
II. Ulusal Kalite Fonkisyon Göçerimi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Mart 2008, ss.130-141
Kitap & Kitap Bölümleri
Dijital Gözetim Ekonomisi
Turizmde Güncel Gelişmeler: Yeni Ekonomi Türleri Perspektifinden, Hülya Kurgun,Demet Bağıran Özşeker,Erdem Aktaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.19-36, 2023
Paylaşım Ekonomisi
Turizmde Güncel Gelişmeler: Yeni Ekonomi Türleri Perspektifinden, Hülya Kurgun,Demet Bağıran Özşeker,Erdem Aktaş, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.59-75, 2023
Turizm ve Teknoloji: Sürdürülebilirlik Yaklaşımıyla
Detay Yayınevi, Ankara, 2022
SÜRDÜRÜLEBİLİR TEKNOLOJİLER
978-605-254-707-6, Kurgun H. ve Aktaş E., Editör, Detay Yayınevi, İzmir, ss.21-40, 2022
Sustainable approach to impacts of festivals
Festival and Event Tourism Impacts, Gursoy Dogan, Nunkoo Robin, Yolal Medet, Editör, Routledge, London/New York , New York, ss.67-85, 2021
Marketing Innovation Initiatives in Global Markets
Global Issues in Business and Organization Studies, Aydin Erhan, Rahman Mushfiqur, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Newcastle upon Tyne, ss.92-123, 2021
Mehmet Ali Gökpınar
Türk Turizmine Kanat Gerenler Gastronomi ve Eğlence İşletmeleri Cilt IV, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.123-132, 2020
Turizm 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar
Detay Yayınevi, Ankara, 2019
Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi
Detay Yayıncılık, Ankara, 2017
Nörogastronomi
Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, Kurgun, Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.31-56, 2017
Organik Tarım
Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, Kurgun, Hülya, Editör, Datay Yayıncılık, Ankara, ss.57-80, 2017
Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar-Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler
Detay Yayıncılık, Ankara, 2016
Gastronomi ve Turizm: Kavramlar, Uygulamalar, Ulauslararası Mutfaklar, Reçeteler
Detay Yayıncılık, Ankara, 2016
Otel İşletmelerinde Odalar Bölümü Hizmetleri
Otel İşletmeciliği, Kozak, Akoğlan, Meryem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.229-260, 2016
KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ODALAR BÖLÜMÜ YÖNETİMİ MODERN YÖNETİM YAKLAŞIMLARI VE GELİR YÖNETİMİ
Detay Yayıncılık, Ankara, 2004
Ansiklopedide Bölümler
Oda Fiyatı
Detay yayınevi, ss.91-92, 2022
Odalar Bölümü
Detay Yayınevi, ss.95-96, 2022
Nörogastronomi
Detay Yayınevi, ss.84-85, 2022
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ TAKIM 16 CİLT
Detay Yayınevi, ss.84-85, 2022