Yayınlar & Eserler

Makaleler 17
Tümü (17)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (2)
Scopus (3)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 11

1. DIGITAL AND SUSTAINABLE INNOVATION ECOSYSTEMS: A SUGGESTIONFOR HOTEL BUSINESSES

I. INTERNATIONAL BALIKESIR TOURISM CONGRESS, Balıkesir, Türkiye, 18 Nisan 2024, ss.1-13, (Tam Metin Bildiri)

2. CUSTOMER DATA PLATFORMS: NEW HORIZONS FOR HOTELS

I. INTERNATIONAL BALIKESIR TOURISM CONGRESS, Balıkesir, Türkiye, 18 Nisan 2024, ss.65-76, (Tam Metin Bildiri)

4. Turizm Sektöründe Fark Yaratan Kadın Girişimciler

INTERNATIONAL CONGRESS ON EURASIAN ECONOMIES 2023, İzmir, Türkiye, 19 Eylül 2023, ss.160-170, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Sustainability and Digitalization Interaction in the Tourism Sector: A Dilemma

4th Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON23) , İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Mart 2023, ss.1-3, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. The Role of Organizational Culture Types on Person Organization Fit and Organizational Alienation Levels of Hotel Workers

1. International Hospitality Management Symposium, Amsterdam, Hollanda, 28 - 29 Mart 2019, (Özet Bildiri)

7. Web 4.0 Promise for Tourism Ecosystem: A QualitativeResearch on Tourism Ecosystem Stakeholders’ Awareness

Global Conferenceon Services Management(GLOSERV 2017), Volterra, İtalya, 3 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

9. A Research On Social Impacts Of Foça Rock Festival Perceptions Of Local Residents And Local Authorities

Advances in Hospitality and Tourism Marketing andManagement, İstanbul, Türkiye, 19 - 24 Haziran 2011, (Tam Metin Bildiri)

11. Fonksiyon Modellemede Bütünleşik Tanımlama Yaklaşımı ile Süreçlerin Yeniden Yapılandırılması ve Bir Uygulama

II. Ulusal Kalite Fonkisyon Göçerimi Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Mart 2008, ss.130-141, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 24

1. Dijital Dönüşüm Stratejileri

Turizm Sektöründe Dijital Dönüşüm, KURGUN OSMAN AVŞAR, AKTAŞ ERDEM, BAĞIRAN ÖZŞEKER DEMET, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.47-61, 2024

2. Dijital Dönüşüm Liderliği

Turizm Sektöründe Dijital Dönüşüm, KURGUN OSMAN AVŞAR, AKTAŞ ERDEM, BAĞIRAN ÖZŞEKER DEMET, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.62-77, 2024

4. Paylaşım Ekonomisi

Turizmde Güncel Gelişmeler: Yeni Ekonomi Türleri Perspektifinden, Hülya Kurgun,Demet Bağıran Özşeker,Erdem Aktaş, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.59-75, 2023

5. Dijital Gözetim Ekonomisi

Turizmde Güncel Gelişmeler: Yeni Ekonomi Türleri Perspektifinden, Hülya Kurgun,Demet Bağıran Özşeker,Erdem Aktaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.19-36, 2023

7. SÜRDÜRÜLEBİLİR TEKNOLOJİLER

978-605-254-707-6, Kurgun H. ve Aktaş E., Editör, Detay Yayınevi, İzmir, ss.21-40, 2022

8. Marketing Innovation Initiatives in Global Markets

Global Issues in Business and Organization Studies, Erhan Aydin and Mushfiqur Rahman, Editör, Cambridge University Press, Cambridge (MA), USA , Newcastle, ss.92-122, 2021

9. Sustainable approach to impacts of festivals

Festival and Event Tourism Impacts, Gursoy Dogan, Nunkoo Robin, Yolal Medet, Editör, Routledge, London/New York , New York, ss.67-85, 2021

10. Blockchain in the Hospitality and Tourism Industry

Hospitality and Tourism Information Technologies, Cihan Çobanoğlu,Seden Doğan,Katerina Berezina,Galen Collins, Editör, UNIVERSITY OF SOUTH FLORIDA (USF) M3 PUBLISHING, Florida, ss.1-26, 2021

11. Wearable Technologies: Kinesthetic Dimension in Enriching Tourist Experience

Advances in Hospitality and Tourism Information Technology, Çoban Cihan, Doğan Seden, Berezina Katerina, Collins Galen, Editör, University of South Florida M3 Publishing, Florida, ss.1-33, 2021

12. Marketing Innovation Initiatives in Global Markets

Global Issues in Business and Organization Studies, Aydin Erhan, Rahman Mushfiqur, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Newcastle upon Tyne, ss.92-122, 2021

13. Marketing Innovation Initiatives in Global Markets

Global Issues in Business and Organization Studies, Aydin Erhan, Rahman Mushfiqur, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Newcastle upon Tyne, ss.92-123, 2021

14. The Role of Organizational culture types on person-organization fit and organizational alienation levels of hotel

Sustainable Hospitality Management: Designing Meaningful Encounters with Talent and Technology Vol: 24, Huub Ruël and Angelique Lombarts, Editör, Emerald Publishing Limited, London, ss.83-104, 2021

15. Mehmet Ali Gökpınar

Türk Turizmine Kanat Gerenler Gastronomi ve Eğlence İşletmeleri Cilt IV, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.123-132, 2020

16. Sustainable approach to impacts of festivals

Festival and Event Tourism Impacts, Dogan Gursoy, Robin Nunkoo and Medet Yolal, Editör, Routledge, New York, ss.67-85, 2020

19. Nörogastronomi

Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, Kurgun, Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.31-56, 2017

20. Organik Tarım

Gastronomi Trendleri Milenyum ve Ötesi, Kurgun, Hülya, Editör, Datay Yayıncılık, Ankara, ss.57-80, 2017

23. Otel İşletmelerinde Odalar Bölümü Hizmetleri

Otel İşletmeciliği, Kozak, Akoğlan, Meryem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.229-260, 2016
Ansiklopedide Bölümler 4

1. Oda Fiyatı

Detay yayınevi, ss.91-92, 2022

2. Odalar Bölümü

Detay Yayınevi, ss.95-96, 2022

3. Nörogastronomi

Detay Yayınevi, ss.84-85, 2022
Metrikler

Yayın

57

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

37

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

64

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (TrDizin)

14

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

478

H-İndeks (Sobiad)

6

Atıf (Diğer Toplam)

129

Proje

1

Tez Danışmanlığı

10

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları