SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Analysis of biological activities of Aloe vera gel and extract used as natural food Additives Análisis de las actividades biológicas del gel y extracto de aloe vera utilizados como aditivos alimentarios naturales
REVISTA CIENTÍFICA. FACULTAD DE CIENCIAS VETERINARIAS. LUZ
, cilt.34, sa.3, ss.1-9, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
DETERMINATION OF THE PRESENCE OF CRONOBACTER SAKAZAKII, LISTERIA MONOCYTOGENES, SALMONELLA SPP. AND ENTEROBACTERIACEAE COUNT IN ICE CREAMS AND INFANT FORMULAS
ADVANCES IN FOOD SCIENCES
, cilt.41, sa.3, ss.54-60, 2019 (Hakemli Dergi)
Gıda Katkı Maddeleri, Genel Bilgiler ve Tanımlar
TÜRKİYE KLİNİKLERİ Food Sciences - Special Topics 2016
, cilt.2, sa.2, ss.1-10, 2016 (Hakemli Dergi)
Escherichia Coli Enfeksiyonları
Türkiye Klinikleri Tıp Bilimleri Dergisi
, cilt.1, sa.3, ss.22-29, 2015 (Scopus)
DİOKSİN VE BESİNLERDEKİ VARLIĞI
HASAD HAYVANCILIK
, cilt.26, sa.309, ss.46-53, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Hayvansal Jelatin İçerikli Gıdalarda Tür Tayini Analizlerinin Q-Exactive ORBITRAP Cihazı ile Tespiti Q-Exactive ORBITRAP Device Detection of Species Identification Analysis in Animal Gelatin Containing Foods
X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.1-2
Control Mechanisms about Risk and Risk Resources in The Food Microbiology Laboratories
X. International Multidisciplinary Congress of Eurasia, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 6 - 08 Ağustos 2019, ss.416
In the market on the sale of ice creams detection of Cronobacter sakazakii, Listeria monocytogenes, Salmonella spp. with the ISO 22964:2017, ISO 11290-1:2017, ISO 6579-1:2017 methods and enumeration of Enterobacteriaceae with the ISO 21528-2:2017 methods used to determination of quality.
3rd ICAVST (Sırbia) International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technes- (ICAVST 2018)-BELGRAD (SIRBIA)-, Belgrade, Sırbistan, 5 - 09 Eylül 2018, ss.37
ISO 17025: 2017, and ISO 31000 Standards Effects on Microbiological Analysis Quality
3rd ICAVST (Sırbia) International Congress on Advances in Veterinary Sciences & Technes- BELGRAD (Sırbia), 5-9 September 2018, Belgrade, Sırbistan, 5 - 09 Eylül 2018, ss.114
Comparision of Cultural and Immunological Methods for the Evaluation of Food-borne Intoxications Risk in White Cheese and Inegol Meatball Caused by Staphylococcus aureus
VII International Conference On Environmental Industrial and Applied Microbiology-Biomicroworld Conference, Madrid, İspanya, 18 - 20 Ekim 2017
Control Of Dry Sausage, Salami, Sausage and Hamburger Meatball Produced in Meat Production Facilities Applying ISO Food Security System in Terms of Food Pathogens
32nd World Veterinary Congress, İstanbul, Türkiye, 13 - 17 Eylül 2015, ss.356
Gıda Laboratuvarı Eğitimi Alan Öğrencilerin “TS EN ISO/IEC 17025” Standardına Bakışı Üzerine Bir Ön Çalışma
2. Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu Ve Güvenliği Sempozyumu (ULAG), İstanbul, Türkiye, 30 Ekim - 01 Kasım 2014, cilt.1, ss.77-78
Gıda Güvenliği’ nin Tarihsel Gelişimi
2. Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu Ve Güvenliği Sempozyumu (2. ULAG), İstanbul, Türkiye, 30 Ekim - 01 Kasım 2014, cilt.1, ss.102-103
Kitap & Kitap Bölümleri
BÖLÜM 32:Beslenme İle İlgili Mevzuat
A'dan Z'ye BESLENME, TAYAR MUSTAFA, YIBAR ARTUN, Editör, Dora, Bursa, ss.617-653, 2022
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ve HACCP Uygulamaları
Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Güner, Ahmet, Editör, SİDAŞ MEDYA LTD. ŞTİ., İzmir, ss.55-101, 2021
Yasal Mevzuat Doğrultusunda Gıda Güvenliği
Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Güner, Ahmet, Editör, SİDAŞ MEDYA LTD. ŞTİ., İzmir, ss.37-54, 2021
Gıda Güvenliği ve Mikrobiyel Risk Faktörleri
Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Güner, Ahmet, Editör, SİDAŞ MEDYA LTD. ŞTİ., İzmir, ss.1-36, 2021