Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Algae Bloom and Significance of Some Marine Toxins Such as Azaspiracids (AZAs) and Saxitoxin (PSP) in Shellfish for Public Health

2023 International Conference on Agricultural and Food Science (7th ICAFS 2023), İzmir, Türkiye, 29 Eylül - 01 Ekim 2023

Foodborne Infections In Milk And Dairy Products Caused By Campylobacter spp. and Toxins

3rd International Conference on Food, Agriculture & Veterinary 2021, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.436-444

Foodborne Viral Infections and Detection Methods

2nd International Sisli Sciences Congress 2021, Ankara, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2021, cilt.1, ss.177-196

Effects of Gel and Extract Forms of Aloe Vera in GC-MS Compositions

International Congress on Biological and Health Sciences ICBH 2021, AFYON, Türkiye, 26 - 28 Şubat 2021, ss.132

Control Mechanisms about Risk and Risk Resources in The Food Microbiology Laboratories

X. International Multidisciplinary Congress of Eurasia, PRAG, Çek Cumhuriyeti, 6 - 08 Ağustos 2019, ss.416

ISO 17025: 2017, and ISO 31000 Standards Effects on Microbiological Analysis Quality

3rd ICAVST (Sırbia) International Congress on Advances in Veterinary Sciences & Technes- BELGRAD (Sırbia), 5-9 September 2018, Belgrade, Sırbistan, 5 - 09 Eylül 2018, ss.114

Gıdalar Yoluyla Hastalıklara Neden Olan Viral Etmenler

7. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Aydın, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.187

Gıda Laboratuvarı Eğitimi Alan Öğrencilerin “TS EN ISO/IEC 17025” Standardına Bakışı Üzerine Bir Ön Çalışma

2. Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu Ve Güvenliği Sempozyumu (ULAG), İstanbul, Türkiye, 30 Ekim - 01 Kasım 2014, cilt.1, ss.77-78

Gıda Güvenliği’ nin Tarihsel Gelişimi

2. Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu Ve Güvenliği Sempozyumu (2. ULAG), İstanbul, Türkiye, 30 Ekim - 01 Kasım 2014, cilt.1, ss.102-103

Kitap & Kitap Bölümleri

Süt ve Süt Ürünleri Nedeniyle Laktoz İntolerans ve Allerjik Reaksiyon Gelişen Bireyler İçin Keçi Sütü Tüketiminin Önemi

Keçi Yetiştiriciliğinde İlaçlarla Tedavi ve Güncel Yaklaşımlar, FERAY ALTAN, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.9-14, 2024

BÖLÜM 32:Beslenme İle İlgili Mevzuat

A'dan Z'ye BESLENME, TAYAR MUSTAFA, YIBAR ARTUN, Editör, Dora, Bursa, ss.617-653, 2022

CHAPTER 11:FOODBORNE VIRAL INFECTIONS AND DETECTION METHODS

RESEARCH &REVIEWS IN HEALTH SCIENCES, CEM EVEREKLİOĞLU, Editör, GECE KİTAPLIĞI, Ankara, ss.177-196, 2021

Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ve HACCP Uygulamaları

Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Güner, Ahmet, Editör, SİDAŞ MEDYA LTD. ŞTİ., İzmir, ss.55-101, 2021

Yasal Mevzuat Doğrultusunda Gıda Güvenliği

Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Güner, Ahmet, Editör, SİDAŞ MEDYA LTD. ŞTİ., İzmir, ss.37-54, 2021

Gıda Güvenliği ve Mikrobiyel Risk Faktörleri

Gıda Güvenliği ve Güncel Uygulamalar, Güner, Ahmet, Editör, SİDAŞ MEDYA LTD. ŞTİ., İzmir, ss.1-36, 2021

Metrikler

Yayın

33

Atıf (WoS)

9

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

11

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (TrDizin)

2

Proje

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları