Desteklenen Projeler
-
2023 - 2025 İzmir ili Kiraz ilçesindeki kasaplarda satışa sunulan kıymaların fizikokimyasal ve mikrobiyolojik kalitelerinin araştırılması
-
2011 - 2018 Beyaz peynir ve İnegöl Köftede Staphylococcus aureus Kaynaklı İntoksikasyon Riskini Değerlendirmede Kültür ve İmmunolojik Yöntemlerinin Karşılaştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Güner A.(Yürütücü), Telli N., Yörük N. G., Telli A. E., Cebirbay M. A.
-
2010 - 2012 ISO Gıda Güvenliği Sistemini Uygulayan Et ürünleri İşletmelerinde Üretilen Salam Sosis Sucuk ve Hamburger Köftenin Gıda Patojenleri Yönünden Kontrolü
Öğrenci Projeleri
-
2024 - Devam Ediyor İzmir İli Kiraz İlçesindeki Bazı Semt Pazarları, Balık Hali Ve Balıkçılardaki Toprak Havuzlar İle Denizlerde Yetiştirilen Sparus Aurata (Çipura) Türü Balıkların Solungaç, Mide Ve Bağırsaklarındaki Mikroplastiklerin Stereo Mikroskobu İle Tespitinin Gerçekleştirilmesi
Ar-Ge Projesi , Dokuz Eylül Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü, Türkiye