Makaleler
11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (4)
2. Yöresel Yemeklerin Tanıtılmasında Uluslararası Spor Organizasyonlarının Yeri (TheRole of International Sports Organizations in the Promotion of Local Dishes)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.10, sa.4, ss.2879-2904, 2022 (Hakemli Dergi)
4. Corporate Identity Structure in Hotels: An Exploratory Study
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY TOURISM RESEARCH
, cilt.6, sa.1, ss.20-39, 2022 (Hakemli Dergi)
5. Izmir Craft Beer Trail
UNIVERSAL JOURNAL OF MANAGEMENT
, cilt.8, sa.5, ss.209-2019, 2020 (Hakemli Dergi)
6. 2016 Türkiye Turizm Krizi Üzerine Bir İnceleme
Journal of Yasar University
, cilt.15, sa.59, ss.407-425, 2020 (TRDizin)
7. Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları
Journal of Yasar University
, cilt.15, ss.252-262, 2020 (TRDizin)
9. INVESTIGATION OF THE LEARNING STYLES OF TOURISMAND HOSPITALITY STUDENTS USING KOLB ANDVARK LEARNING STYLE MODELS
Journal of Qafqaz University
, cilt.4, sa.2, ss.130-141, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
16
7. The Foods for Sustainable Tourism
ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7.ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7., Budapest, Macaristan, 23 - 25 Eylül 2020, ss.558, (Özet Bildiri)
8. Green Practices in Restaurants: Case of Foça
5th International Scientific Research Congress (IBAD-2020), İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020, ss.139, (Özet Bildiri)
9. Beer Tourism in Izmir
II. Business and Organization Research Conference (BOR- International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
10. Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları
Business and Organization Research Conference (BOR-International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
11. What Makes an Innovative and Entrepreneurial University? A Descriptive Study on visible-invisible impediments
EconWorld2018@Lisbon, Lisbon, Portekiz, 23 - 25 Ocak 2018, (Özet Bildiri)
12. Investigation of The Learning Style of Tourism and Hospitality Students Usıng Kolb and Vark Learning Style Models Dokuz Eylül Unıversity Sample
International Conference on Social Sciences and Education Research, 29 - 31 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
13. The Role of Local Food in Tourism and Evaluation of the Effects in Destination Economic Development by Manufacturer in Çeşme Turkey
ATAF - Proceedings of the CONFERENCE on TOURISM & HOSPITALITY, Yerevan, Ermenistan, 28 - 30 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
14. M,”THE ROLE OF LOCAL FOOD IN TOURISM AND EVALUATION OF THEEFFECTS IN DESTINATION ECONOMIC DEVELOPMENT BY MANUFACTURER IN ÇEŞME/TURKEY”
Proceedings of the CONFERENCE on TOURISM HOSPITALITY, 06 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
16. The Effect of External Trade on Environment: An Econometric Application for Turkey
6th International Student Conference Empirical Studies in Social Sciences, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2010, ss.75-92, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
16
3. Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı
Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı, KÜÇÜKALTAN DERMAN, SARIBAŞ ÖZGÜR, DİKER OĞUZ, Editör, Nobel Bilimsel, Ankara, ss.173-198, 2024
4. Sürdürülebilir Turizmde Büyük Veri Analizi
Turizm ve Otel İşletmelerinde Büyük Veri Analizi ve Yapay Zeka, Dr. Aslıhan Dursun Cengizci,Dr. Sezer Karasakal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.62-81, 2023
5. PARMENİDES
Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Anadolu Düşünürleri, Demirel, Altan; Yağmur, Yenal, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.197-204, 2022
6. Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytin
Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytin, Küçükaltan,Derman.,Sarıbaş,Özgür., Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.207-232, 2022
7. SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM AND THE GLOBAL FOOD INDUSTRY
Global Issues in Business and Organization Studies, Aydin Erhan, Rahman Mushfiqur, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Cambridge, ss.122-150, 2021
8. DESTİNASYONLARDA SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA YÖNETİMİ
DESTİNASYON YÖNETİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, Karasakal Sezer, Doğan Oğuz, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.235-264, 2021
9. Rekreasyon ve İnovasyon
REKREASYON: Tarihsel Gelişim, Teoriler, Farklı Alanlarla İlişkiler ve Güncel Gelişmeler, Yağmur Yenal, Gaberli Ümit, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.437-452, 2020
10. Nevin Halıcı: Sofraların Ustası, Kültür Elçisi ve Bir Yeme-İçme Tarihçesi
Turizme Kanat Gerenler 5 Kadın Turizmciler, Kozak Metin, Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.325-332, 2020
11. Salzburg, Floransa, Portofino
1 Adım 23 Seyyah 68 Rota, Arslan Aytuğ, Kömürcü Simge, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.95-114, 2020
12. Akıllı Enerji Uygulamaları
TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Hülya Kurgun,Osman Avşar Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.216-229, 2019
13. Yeşil Restoranlar
Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, Kurgun,Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.181-197, 2017
14. Tematik Restoranlar
Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, Kurgun,Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.203-219, 2017
15. Sürdürülebilirlik ve Gastronomi
Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler), Kurgun,Hülya; Bağıran Özşeker,Demet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.45-58, 2016
16. Sürdürülebilir Turizm ve Ulaştırma İşletmeleri
Sürdürülebilir Turizm Kavramlar Uygulamalar, Prof. Dr. Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.241-256, 2014
Ansiklopedide Bölümler
2
1. Kırçiçeği Restoran
Detay Yayıncılık, ss.383-384, 2022
2. Halıcı, Nevin
Detay Yayıncılık, ss.377-378, 2022
Metrikler
Yayın (WoS)
2
Yayın (Scopus)
1
Atıf (WoS)
44
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
51
H-İndeks (Scopus)
1
Atıf (Scholar)
95
H-İndeks (Scholar)
1
Atıf (TrDizin)
4
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
263
H-İndeks (Sobiad)
6
Atıf (Diğer Toplam)
59
Proje
2
Tez Danışmanlığı
1