Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Migrating Tourist

DOKUZ EYLÜL UNIVERSITY INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MIGRATION, İzmir, Türkiye, 3 - 05 Nisan 2024

The Foods for Sustainable Tourism

ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7.ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7., Budapest, Macaristan, 23 - 25 Eylül 2020, ss.558 Sürdürülebilir Kalkınma

Green Practices in Restaurants: Case of Foça

5th International Scientific Research Congress (IBAD-2020), İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020, ss.139

Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları

Business and Organization Research Conference (BOR-International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019

Beer Tourism in Izmir

II. Business and Organization Research Conference (BOR- International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019

The Link Between Mission Statements and Performance Formulating The Right Strategy for SMEs

33rd Annual ISBE (Institute for Small Business and Entrepreneurship) Conference, Londrina, Brezilya, 2 - 04 Ocak 2011, ss.78

The Effect of External Trade on Environment: An Econometric Application for Turkey

6th International Student Conference Empirical Studies in Social Sciences, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2010, ss.75-92

Kitap & Kitap Bölümleri

Historical Background of Battlefield Tourism

Battlefield Tourism, TOURISM SECURITY-SAFETY AND POST CONFLICT DESTINATIONS, Onur Akbulut,Yakın Ekin,Mehmet Emre Güler Özgür Sarıbaş, Editör, Emerald Ink Publishing, Leeds, ss.75-96, 2024

Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı

Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı, KÜÇÜKALTAN DERMAN, SARIBAŞ ÖZGÜR, DİKER OĞUZ, Editör, Nobel Bilimsel, Ankara, ss.173-198, 2024

Sürdürülebilir Turizmde Büyük Veri Analizi

Turizm ve Otel İşletmelerinde Büyük Veri Analizi ve Yapay Zeka, Dr. Aslıhan Dursun Cengizci,Dr. Sezer Karasakal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.62-81, 2023

Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytin

Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytin, Küçükaltan,Derman.,Sarıbaş,Özgür., Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.207-232, 2022

PARMENİDES

Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Anadolu Düşünürleri, Demirel, Altan; Yağmur, Yenal, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.197-204, 2022

DESTİNASYONLARDA SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA YÖNETİMİ

DESTİNASYON YÖNETİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, Karasakal Sezer, Doğan Oğuz, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.235-264, 2021

SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM AND THE GLOBAL FOOD INDUSTRY

Global Issues in Business and Organization Studies, Aydin Erhan, Rahman Mushfiqur, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Cambridge, ss.122-150, 2021

Salzburg, Floransa, Portofino

1 Adım 23 Seyyah 68 Rota, Arslan Aytuğ, Kömürcü Simge, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.95-114, 2020

Rekreasyon ve İnovasyon

REKREASYON: Tarihsel Gelişim, Teoriler, Farklı Alanlarla İlişkiler ve Güncel Gelişmeler, Yağmur Yenal, Gaberli Ümit, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.437-452, 2020

Nevin Halıcı: Sofraların Ustası, Kültür Elçisi ve Bir Yeme-İçme Tarihçesi

Turizme Kanat Gerenler 5 Kadın Turizmciler, Kozak Metin, Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.325-332, 2020

Akıllı Enerji Uygulamaları

TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Hülya Kurgun,Osman Avşar Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.216-229, 2019

Yeşil Restoranlar

Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, Kurgun,Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.181-197, 2017

Tematik Restoranlar

Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, Kurgun,Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.203-219, 2017

Sürdürülebilirlik ve Gastronomi

Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler), Kurgun,Hülya; Bağıran Özşeker,Demet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.45-58, 2016

Sürdürülebilir Turizm ve Ulaştırma İşletmeleri

Sürdürülebilir Turizm Kavramlar Uygulamalar, Prof. Dr. Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.241-256, 2014 Sürdürülebilir Kalkınma

Ansiklopedide Bölümler

Kırçiçeği Restoran

Detay Yayıncılık, ss.383-384, 2022

Halıcı, Nevin

Detay Yayıncılık, ss.377-378, 2022

Metrikler

Yayın

41

Atıf (WoS)

40

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

46

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları