-
2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - 2023 Dr. Öğr. Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2015 - 2022 Araştırma Görevlisi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2009 - 2015 Araştırma Görevlisi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
-
2024 - Devam Ediyor Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Birim Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Birim Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Stratejik Planlama Koordinasyon Grubu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Erasmus Koordinatörlüğü Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor Birim Çift Anadal / Yandal Komisyonu
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Fakülte Kurulu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Staj Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Sürekli Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Birim Burs Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Birim Kariyer Planlama Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2017 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2022 - 2023 Dekan Yardımcısı
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2015 - 2022 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2021 Staj Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2017 - 2021 Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2013 - 2015 Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
-
2013 - 2015 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
-
Yüksek Lisans
Sürdürülebilir Gıda Yönetimi
Türk ve Dünya Mutfakları
-
Lisans
Sürdürülebilir Gıda Yönetimi
GIDA TADIM TEKNIKLERI
SIFIR ATIK MUTFAK
TÜKETİCİ DAVRANIŞI
GASTRONOMİ TRENDLERİ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
Kariyer Planlama
YEMEK HAZIRLAMA VE PİŞİRME I
SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM
YEMEK VE MİTOLOJİ
YEMEK HAZIRLAMA VE PİŞİRME II
Turizm Hukuku
-
Gastronomi temalı reklam filmlerinin algı üzerine etkisinin nörogastronomi bağlamında değerlendirilmesi
Işıldar P. (Danışman)
A.KAYABAŞI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024