Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Izmir Craft Beer Trail

UNIVERSAL JOURNAL OF MANAGEMENT , vol.8, no.5, pp.209-2019, 2020 (Peer-Reviewed Journal)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

The Foods for Sustainable Tourism

ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7.ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7., Budapest, Hungary, 23 - 25 September 2020, pp.558 Sustainable Development

Green Practices in Restaurants: Case of Foça

5th International Scientific Research Congress (IBAD-2020), İstanbul, Turkey, 1 - 02 September 2020, pp.139

Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları

Business and Organization Research Conference (BOR-International Conference), İzmir, Turkey, 4 - 06 September 2019

Beer Tourism in Izmir

II. Business and Organization Research Conference (BOR- International Conference), İzmir, Turkey, 4 - 06 September 2019

The Link Between Mission Statements and Performance Formulating The Right Strategy for SMEs

33rd Annual ISBE (Institute for Small Business and Entrepreneurship) Conference, Londrina, Brazil, 2 - 04 January 2011, pp.78

The Effect of External Trade on Environment: An Econometric Application for Turkey

6th International Student Conference Empirical Studies in Social Sciences, İzmir, Turkey, 13 - 15 April 2010, pp.75-92

Books & Book Chapters

Sürdürülebilir Turizmde Büyük Veri Analizi

in: Turizm ve Otel İşletmelerinde Büyük Veri Analizi ve Yapay Zeka, Dr. Aslıhan Dursun Cengizci,Dr. Sezer Karasakal, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.62-81, 2023

Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytin

in: Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytin, Küçükaltan,Derman.,Sarıbaş,Özgür., Editor, Nobel Yayınevi, Ankara, pp.207-232, 2022

PARMENİDES

in: Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Anadolu Düşünürleri, Demirel, Altan; Yağmur, Yenal, Editor, Nobel Yayıncılık, Ankara, pp.197-204, 2022

DESTİNASYONLARDA SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA YÖNETİMİ

in: DESTİNASYON YÖNETİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, Karasakal Sezer, Doğan Oğuz, Editor, Nobel Yayıncılık, Ankara, pp.235-264, 2021

SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM AND THE GLOBAL FOOD INDUSTRY

in: Global Issues in Business and Organization Studies, Aydin Erhan, Rahman Mushfiqur, Editor, Cambridge Scholars Publishing, Cambridge, pp.122-150, 2021

Rekreasyon ve İnovasyon

in: REKREASYON: Tarihsel Gelişim, Teoriler, Farklı Alanlarla İlişkiler ve Güncel Gelişmeler, Yağmur Yenal, Gaberli Ümit, Editor, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, pp.437-452, 2020

Nevin Halıcı: Sofraların Ustası, Kültür Elçisi ve Bir Yeme-İçme Tarihçesi

in: Turizme Kanat Gerenler 5 Kadın Turizmciler, Kozak Metin, Kozak Nazmi, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.325-332, 2020

Salzburg, Floransa, Portofino

in: 1 Adım 23 Seyyah 68 Rota, Arslan Aytuğ, Kömürcü Simge, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, pp.95-114, 2020

Akıllı Enerji Uygulamaları

in: TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Hülya Kurgun,Osman Avşar Kurgun, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.216-229, 2019

Yeşil Restoranlar

in: Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, Kurgun,Hülya, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.181-197, 2017

Tematik Restoranlar

in: Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, Kurgun,Hülya, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.203-219, 2017

Sürdürülebilirlik ve Gastronomi

in: Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler), Kurgun,Hülya; Bağıran Özşeker,Demet, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.45-58, 2016

Sürdürülebilir Turizm ve Ulaştırma İşletmeleri

in: Sürdürülebilir Turizm Kavramlar Uygulamalar, Prof. Dr. Metin Kozak, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.241-256, 2014 Sustainable Development

Episodes in the Encyclopedia

Kırçiçeği Restoran

Detay Yayıncılık, pp.383-384, 2022

Halıcı, Nevin

Detay Yayıncılık, pp.377-378, 2022

Metrics

Publication

38

Citation (WoS)

40

H-Index (WoS)

1

Citation (Scopus)

46

H-Index (Scopus)

1

Project

2
UN Sustainable Development Goals