­

Doç. Dr. PINAR IŞILDAR


Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc)


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler

E-posta: pinar.isildar[at]deu.edu.tr
İş Telefonu: +90 232 301 6904
Web: https://avesis.deu.edu.tr/pinar.isildar
Ofis: 02323016904
Posta Adresi: pinar.isildar@deu.edu.tr

Metrikler

Yayın

43

Atıf (WoS)

40

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

51

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

95

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

263

H-İndeks (Sobiad)

6

Atıf (Diğer Toplam)

59

Proje

2

Tez Danışmanlığı

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2011 - 2018

2011 - 2018

Doktora

Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr), Türkiye

2008 - 2011

2008 - 2011

Yüksek Lisans

Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kalite Yönetimi (Yl) (Tezli), Türkiye

2002 - 2007

2002 - 2007

Lisans

Dokuz Eylül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2018

2018

Doktora

Otel işletmelerinde kurumsal kimlik üzerine keşifsel bir çalışma, İzmir örneği

Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr)

2011

2011

Yüksek Lisans

Türkiye’ de Dış Ticaretin Çevre Üzerine Etkisi ve Kirlilik Sığınakları Hipotezi: Çevre Yönetim Sistemi (ISO14001 ) ve Ekonometrik Bulgular

Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kalite Yönetimi (Yl) (Tezli)

Yabancı Diller

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2014

2014

"Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Dokuz Eylül Girişimcilik Akademisi"

Girişimcilik

Dokuz Eylül Üniversitesi Girişimcilik Akademisi

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Akademik Unvanlar / Görevler

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - 2023

2022 - 2023

Dr. Öğr. Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2015 - 2022

2015 - 2022

Araştırma Görevlisi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2009 - 2015

2009 - 2015

Araştırma Görevlisi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü

Yönetimsel Görevler

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Eğitim ve Müfredat Kurulu üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Birim Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Birim Stratejik Plan Komisyonu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Stratejik Planlama Koordinasyon Grubu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Erasmus Koordinatörlüğü Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Birim Çift Anadal / Yandal Komisyonu

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Fakülte Kurulu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Fakülte Kurulu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Staj Komisyonu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Sürekli Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Rektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Birim Burs Değerlendirme Komisyonu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Birim Kariyer Planlama Komisyonu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2022 - 2023

2022 - 2023

Dekan Yardımcısı

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

2015 - 2022

2015 - 2022

Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2018 - 2021

2018 - 2021

Staj Komisyonu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2017 - 2021

2017 - 2021

Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi

Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

2013 - 2015

2013 - 2015

Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü

Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü

2013 - 2015

2013 - 2015

Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü

Verdiği Dersler

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Sürdürülebilir Gıda Yönetimi Sürdürülebilir Kalkınma

Türk ve Dünya Mutfakları

Lisans

Lisans

Sürdürülebilir Gıda Yönetimi Sürdürülebilir Kalkınma

GIDA TADIM TEKNIKLERI

SIFIR ATIK MUTFAK Sürdürülebilir Kalkınma

TÜKETİCİ DAVRANIŞI Sürdürülebilir Kalkınma

GASTRONOMİ TRENDLERİ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

Kariyer Planlama

YEMEK HAZIRLAMA VE PİŞİRME I

SÜRDÜRÜLEBİLİR TARIM

YEMEK VE MİTOLOJİ

YEMEK HAZIRLAMA VE PİŞİRME II

Turizm Hukuku

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

2020

2020

Izmir Craft Beer Trail

Işıldar P., Yıldız Ö. E.

UNIVERSAL JOURNAL OF MANAGEMENT , cilt.8, sa.5, ss.209-2019, 2020 (Hakemli Dergi)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2024

2024

URLA BAĞ YOLU İŞLETMELERİNİN YEREL EKONOMİK KALKINMAYA ETKİSİ

Işıldar P., Yıldız Ö. E., Durmuş M.

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.344-348, (Tam Metin Bildiri)

2024

2024

ESNAF LOKANTALARINDAKİ UYGULAMALARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKLE İLİŞKİSİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA

Işıldar P., Aydın B.

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.1400-1411, (Özet Bildiri)

2024

2024

The Migrating Tourist

YILDIZ Ö. E., IŞILDAR P.

DOKUZ EYLÜL UNIVERSITY INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MIGRATION, İzmir, Türkiye, 3 - 05 Nisan 2024, (Özet Bildiri)

2020

2020

The Foods for Sustainable Tourism

IŞILDAR P.

ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7.ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7., Budapest, Macaristan, 23 - 25 Eylül 2020, ss.558, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2020

2020

Green Practices in Restaurants: Case of Foça

IŞILDAR P.

5th International Scientific Research Congress (IBAD-2020), İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020, ss.139, (Özet Bildiri)

2019

2019

Beer Tourism in Izmir

IŞILDAR P., YILDIZ Ö. E.

II. Business and Organization Research Conference (BOR- International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

2019

2019

Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları

IŞILDAR P., KURGUN O. A.

Business and Organization Research Conference (BOR-International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

2015

2015

Investigation of The Learning Style of Tourism and Hospitality Students Usıng Kolb and Vark Learning Style Models Dokuz Eylül Unıversity Sample

KURGUN H., IŞILDAR P.

International Conference on Social Sciences and Education Research, 29 - 31 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

2013

2013

The Role of Local Food in Tourism and Evaluation of the Effects in Destination Economic Development by Manufacturer in Çeşme Turkey

IŞILDAR P., USTA M., TANYERİ M.

ATAF - Proceedings of the CONFERENCE on TOURISM & HOSPITALITY, Yerevan, Ermenistan, 28 - 30 Haziran 2013, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2011

2011

The Link Between Mission Statements and Performance Formulating The Right Strategy for SMEs

DUYGULU E., ÖZEREN E., IŞILDAR P.

33rd Annual ISBE (Institute for Small Business and Entrepreneurship) Conference, Londrina, Brezilya, 2 - 04 Ocak 2011, ss.78, (Tam Metin Bildiri)

2010

2010

The Effect of External Trade on Environment: An Econometric Application for Turkey

Işıldar P.

6th International Student Conference Empirical Studies in Social Sciences, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2010, ss.75-92, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2024

2024

Historical Background of Battlefield Tourism

Işıldar P.

Battlefield Tourism, TOURISM SECURITY-SAFETY AND POST CONFLICT DESTINATIONS, Onur Akbulut,Yakın Ekin,Mehmet Emre Güler Özgür Sarıbaş, Editör, Emerald Ink Publishing, Leeds, ss.75-96, 2024

2024

2024

Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı

IŞILDAR P.

Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı, KÜÇÜKALTAN DERMAN, SARIBAŞ ÖZGÜR, DİKER OĞUZ, Editör, Nobel Bilimsel, Ankara, ss.173-198, 2024

2023

2023

Sürdürülebilir Turizmde Büyük Veri Analizi

Işıldar P.

Turizm ve Otel İşletmelerinde Büyük Veri Analizi ve Yapay Zeka, Dr. Aslıhan Dursun Cengizci,Dr. Sezer Karasakal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.62-81, 2023

2022

2022

Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytin

Işıldar P.

Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytin, Küçükaltan,Derman.,Sarıbaş,Özgür., Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.207-232, 2022

2022

2022

PARMENİDES

IŞILDAR P.

Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Anadolu Düşünürleri, Demirel, Altan; Yağmur, Yenal, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.197-204, 2022

2021

2021

DESTİNASYONLARDA SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA YÖNETİMİ

IŞILDAR P.

DESTİNASYON YÖNETİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, Karasakal Sezer, Doğan Oğuz, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.235-264, 2021

2021

2021

SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM AND THE GLOBAL FOOD INDUSTRY

ÖZEN DE HAAS A. E., IŞILDAR P., YILDIZ Ö. E.

Global Issues in Business and Organization Studies, Aydin Erhan, Rahman Mushfiqur, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Cambridge, ss.122-150, 2021

2020

2020

Salzburg, Floransa, Portofino

IŞILDAR P.

1 Adım 23 Seyyah 68 Rota, Arslan Aytuğ, Kömürcü Simge, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.95-114, 2020

2020

2020

Rekreasyon ve İnovasyon

IŞILDAR P.

REKREASYON: Tarihsel Gelişim, Teoriler, Farklı Alanlarla İlişkiler ve Güncel Gelişmeler, Yağmur Yenal, Gaberli Ümit, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.437-452, 2020

2020

2020

Nevin Halıcı: Sofraların Ustası, Kültür Elçisi ve Bir Yeme-İçme Tarihçesi

IŞILDAR P.

Turizme Kanat Gerenler 5 Kadın Turizmciler, Kozak Metin, Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.325-332, 2020

2019

2019

Akıllı Enerji Uygulamaları

Işıldar P.

TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Hülya Kurgun,Osman Avşar Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.216-229, 2019

2017

2017

Yeşil Restoranlar

Işıldar P.

Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, Kurgun,Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.181-197, 2017

2017

2017

Tematik Restoranlar

Işıldar P.

Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, Kurgun,Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.203-219, 2017

2016

2016

Sürdürülebilirlik ve Gastronomi

Işıldar P.

Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler), Kurgun,Hülya; Bağıran Özşeker,Demet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.45-58, 2016

2014

2014

Sürdürülebilir Turizm ve Ulaştırma İşletmeleri

Işıldar P.

Sürdürülebilir Turizm Kavramlar Uygulamalar, Prof. Dr. Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.241-256, 2014 Sürdürülebilir Kalkınma

Ansiklopedide Bölümler

2022

2022

Kırçiçeği Restoran

Işıldar P.

Detay Yayıncılık, ss.383-384, 2022

2022

2022

Halıcı, Nevin

Işıldar P.

Detay Yayıncılık, ss.377-378, 2022

Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler

2009 - 2015

2009 - 2015

Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi

Yayın Kurul Üyesi

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Kasım 2023

Kasım 2023

GastroMedia

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2023

Mart 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES

ESCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2023

Ocak 2023

INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES

ESCI Kapsamındaki Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES

ESCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2022

Haziran 2022

INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY TOURISM RESEARCH

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Temmuz 2018

Temmuz 2018

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Kasım 2017

Kasım 2017

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Kasım 2023

Kasım 2023

EMIDWORLD 1st International Congress on Economics Public Finance Business & Social Sciences

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Işıldar P.
Kütahya, Türkiye

Aralık 2022

Aralık 2022

Yerel Ürünlerin Gastronomik Değeri (Yerli Malı Haftası Kapsamında)

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Aralık 2022

Aralık 2022

Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi (12-18 Aralık Yerli Malı Haftası Kapsamında)

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Kasım 2022

Kasım 2022

Profesyonel-Endüstriyel Mutfaklarda Bıçak ve Ekipman Semineri

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Ekim 2022

Ekim 2022

Dünya Mutfaklarından Et Yemekleri Atölyesi - I

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Mayıs 2022

Mayıs 2022

1. Tınaztepe Ot Toplama Şenliği

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Nisan 2022

Nisan 2022

Kompost Gübre Üretimi - Sosyal Sorumluluk Projesi Sürdürülebilir Kalkınma

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Nisan 2022

Nisan 2022

Yemek Yarışması / İzmir'in Baş Tacı Enginarlı ve Zeytinyağlı Lezzetler

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Mart 2022

Mart 2022

Dünya Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Mart 2022

Mart 2022

Coffee Workshop

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Ekim 2018

Ekim 2018

Prof. Dr. Hasan Olalı Turizm Sempozyumu

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Nisan 2018

Nisan 2018

Turizmde Türk-Yunan Sınır Ötesi İşbirliği

Çalıştay Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Şubat 2018

Şubat 2018

4.Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu

Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu

Büber M., Işıldar P., Aktaş E.
İzmir, Türkiye

Nisan 2017

Nisan 2017

Clup MEd Tatil Köyü: Kuruluş Öncesi ve Sonrası

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye

Nisan 2016

Nisan 2016

Türkiye, İzmir ve Foça Turizmi: Kriz, Etkileri ve Çözüm Önerileri

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Işıldar P.
İzmir, Türkiye


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

03 Kasım 2023 - 03 Kasım 2023

03 Kasım 2023 - 03 Kasım 2023

Kadın ve Turizm Çalıştayı

Çalışma Grubu

İzmir-Türkiye

13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023

13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023

23. Ulusal Turizm Kongresi

Katılımcı

Denizli-Türkiye

19 Eylül 2023 - 19 Eylül 2023

19 Eylül 2023 - 19 Eylül 2023

Eğiticinin Eğitimi Programı

Katılımcı

İzmir-Türkiye

13 Ocak 2023 - 13 Ocak 2023

13 Ocak 2023 - 13 Ocak 2023

Mezun Memnuniyet Anketi Geliştirme Çalıştayı

Çalışma Grubu

İzmir-Türkiye

15 Aralık 2022 - 15 Aralık 2022

15 Aralık 2022 - 15 Aralık 2022

Yerel Ürünlerin Gastronomik Değeri

Moderatör

İzmir-Türkiye

25 Kasım 2022 - 26 Kasım 2022

25 Kasım 2022 - 26 Kasım 2022

Gastroekonomide Tarımın Rolü Arama KonferansıSürdürülebilir Kalkınma

Çalışma Grubu

İzmir-Türkiye

21 Eylül 2022 - 21 Eylül 2022

21 Eylül 2022 - 21 Eylül 2022

Eğiticinin Eğitimi Programı

Katılımcı

İzmir-Türkiye

16 Mart 2022 - 16 Mart 2022

16 Mart 2022 - 16 Mart 2022

Dünyada Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek

Moderatör

İzmir-Türkiye

01 Mayıs 2014 - 04 Mayıs 2014

01 Mayıs 2014 - 04 Mayıs 2014

Ulakbim Dergi Park Projesi Kapsamında Eğitim Toplantısı

Katılımcı

Ankara-Türkiye

26 Mayıs 2011 - 28 Mayıs 2011

26 Mayıs 2011 - 28 Mayıs 2011

19. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi

İzleyici / Dinleyici

Çanakkale-Türkiye

Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 45

h-indeksi (WOS): 2

Jüri Üyelikleri

Ağustos-2022

Ağustos 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Akın Yorulmaz, Tarihsel Süreç İçerisinde İzmir Konaklama Tesislerinin Gelişimi, Basmane Bölgesinin Toplumsal Yapısının Süreç İçerisinde Geçirdiği Değişimler ve Konaklama İşletmeleri ile Etkileşimi - Dokuz Eylül Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Tuğçe Demirel, DEU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı YL Tezi - Dokuz Eylül Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Turistik Ürün Çeşitlendirmesi Kapsamında Ege Bölgesinde Yer Alan 7 Kilisenin İnanç Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesine Yönelik Bir Çalışma - İzmir Katip Çelebi Üniversitesi