Eğitim Bilgileri
2011 - 2018
2011 - 2018Doktora
Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr), Türkiye
2008 - 2011
2008 - 2011Yüksek Lisans
Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kalite Yönetimi (Yl) (Tezli), Türkiye
2002 - 2007
2002 - 2007Lisans
Dokuz Eylül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Çevre Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2018
2018Doktora
Otel işletmelerinde kurumsal kimlik üzerine keşifsel bir çalışma, İzmir örneği
Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği (Dr)
2011
2011Yüksek Lisans
Türkiye’ de Dış Ticaretin Çevre Üzerine Etkisi ve Kirlilik Sığınakları Hipotezi: Çevre Yönetim Sistemi (ISO14001 ) ve Ekonometrik Bulgular
Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kalite Yönetimi (Yl) (Tezli)
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2014
2014"Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Dokuz Eylül Girişimcilik Akademisi"
Girişimcilik
Dokuz Eylül Üniversitesi Girişimcilik Akademisi
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Akademik Unvanlar / Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - 2023
2022 - 2023Dr. Öğr. Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2015 - 2022
2015 - 2022Araştırma Görevlisi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2009 - 2015
2009 - 2015Araştırma Görevlisi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
Yönetimsel Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorEğitim ve Müfredat Kurulu üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorBirim Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorBirim Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorStratejik Planlama Koordinasyon Grubu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorMezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorErasmus Koordinatörlüğü Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorBirim Çift Anadal / Yandal Komisyonu
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorFakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorFakülte Kurulu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorFakülte Kurulu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorMezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorStaj Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorSürekli Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorRektörlüğe Bağlı Komisyon Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorAnabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorBölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorBirim Burs Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2021 - Devam Ediyor
2021 - Devam EdiyorBirim Kariyer Planlama Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2017 - Devam Ediyor
2017 - Devam Ediyorİntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2022 - 2023
2022 - 2023Dekan Yardımcısı
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
2015 - 2022
2015 - 2022Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2018 - 2021
2018 - 2021Staj Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2017 - 2021
2017 - 2021Bölüm Kalite Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
2013 - 2015
2013 - 2015Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
2013 - 2015
2013 - 2015Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Dokuz Eylül Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2024
2024Yüksek Lisans
Gastronomi temalı reklam filmlerinin algı üzerine etkisinin nörogastronomi bağlamında değerlendirilmesi
Işıldar P. (Danışman)
A.KAYABAŞI(Öğrenci)
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2016
2016The Sustainable Strategy for Small and Medium Sized Enterprises: The Relationship between Mission Statements and Performance
DUYGULU E., ÖZEREN E., IŞILDAR P., Appolloni A.
SUSTAINABILITY
, cilt.8, sa.7, 2016 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2022
2022Yöresel Yemeklerin Tanıtılmasında Uluslararası Spor Organizasyonlarının Yeri (TheRole of International Sports Organizations in the Promotion of Local Dishes)
Işıldar P.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies , cilt.10, sa.4, ss.2879-2904, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
2022Conceptual Model Study on Environmental Entrepreneurship in the Framework of Corporate Social Responsibility in Hotels
Işıldar P.
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES
, cilt.12, sa.1, ss.163-190, 2022 (ESCI)
2022
2022Corporate Identity Structure in Hotels: An Exploratory Study
Işıldar P.
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY TOURISM RESEARCH , cilt.6, sa.1, ss.20-39, 2022 (Hakemli Dergi)
2020
2020Izmir Craft Beer Trail
Işıldar P., Yıldız Ö. E.
UNIVERSAL JOURNAL OF MANAGEMENT , cilt.8, sa.5, ss.209-2019, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları
Işıldar P., Kurgun O. A.
Journal of Yasar University , cilt.15, ss.252-262, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
20202016 Türkiye Turizm Krizi Üzerine Bir İnceleme
Yıldız Ö. E., Işıldar P.
Journal of Yasar University , cilt.15, sa.59, ss.407-425, 2020 (Hakemli Dergi)
2019
2019Festivaller ve Yerel Halk Üzerindeki Sosyal Etkileri: Urla Örneği
Işıldar P., Yıldız Ö. E.
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , cilt.3, sa.4, ss.931-948, 2019 (Hakemli Dergi)
2016
2016INVESTIGATION OF THE LEARNING STYLES OF TOURISMAND HOSPITALITY STUDENTS USING KOLB ANDVARK LEARNING STYLE MODELS
Kurgun H., Işıldar P.
Journal of Qafqaz University , cilt.4, sa.2, ss.130-141, 2016 (Hakemli Dergi)
2016
2016TURİZM ÖĞRENCİLERİNİN VARK ÖĞRENME MODELİNE GÖRE ÖĞRENME STİLLERİNİN BELİRLENMESİ LİSANS VE ÖN LİSANS KARŞILAŞTIRMASI
IŞILDAR P., AKTAŞ E., KURGUN O. A.
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , cilt.18, sa.1, ss.91-113, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
2024URLA BAĞ YOLU İŞLETMELERİNİN YEREL EKONOMİK KALKINMAYA ETKİSİ
Işıldar P., Yıldız Ö. E., Durmuş M.
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.344-348, (Tam Metin Bildiri)
2024
2024ESNAF LOKANTALARINDAKİ UYGULAMALARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİKLE İLİŞKİSİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA
Işıldar P., Aydın B.
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.1400-1411, (Özet Bildiri)
2024
2024The Migrating Tourist
YILDIZ Ö. E., IŞILDAR P.
DOKUZ EYLÜL UNIVERSITY INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MIGRATION, İzmir, Türkiye, 3 - 05 Nisan 2024, (Özet Bildiri)
2023
2023TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE GASTRONOMİ MEZUNLARININ ÇALIŞMA YAŞAMINDAKİ YETKİNLİKLER VE MÜFREDAT ÜZERİNE DEĞERLENDİRMELERİ
YILDIZ Ö. E., ÖZOĞUL G., LOKMAN U., IŞILDAR P., GÜMÜŞ Y.
23. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2023, ss.700-719, (Tam Metin Bildiri)
2020
2020The Foods for Sustainable Tourism
IŞILDAR P.
ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7.ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7., Budapest, Macaristan, 23 - 25 Eylül 2020, ss.558, (Özet Bildiri)
2020
2020Green Practices in Restaurants: Case of Foça
IŞILDAR P.
5th International Scientific Research Congress (IBAD-2020), İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020, ss.139, (Özet Bildiri)
2019
2019Beer Tourism in Izmir
IŞILDAR P., YILDIZ Ö. E.
II. Business and Organization Research Conference (BOR- International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
2019
2019Otel İşletmelerinde Kurumsal Kimlik Paradigmaları
IŞILDAR P., KURGUN O. A.
Business and Organization Research Conference (BOR-International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
2018
2018What Makes an Innovative and Entrepreneurial University? A Descriptive Study on visible-invisible impediments
DUYGULU E., ÇIRAKLAR N. H., ÖZEREN E., SEZGİN O. B., IŞILDAR P.
EconWorld2018@Lisbon, Lisbon, Portekiz, 23 - 25 Ocak 2018, (Özet Bildiri)
2015
2015Investigation of The Learning Style of Tourism and Hospitality Students Usıng Kolb and Vark Learning Style Models Dokuz Eylül Unıversity Sample
KURGUN H., IŞILDAR P.
International Conference on Social Sciences and Education Research, 29 - 31 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
2013
2013The Role of Local Food in Tourism and Evaluation of the Effects in Destination Economic Development by Manufacturer in Çeşme Turkey
IŞILDAR P., USTA M., TANYERİ M.
ATAF - Proceedings of the CONFERENCE on TOURISM & HOSPITALITY, Yerevan, Ermenistan, 28 - 30 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
2013
2013M,”THE ROLE OF LOCAL FOOD IN TOURISM AND EVALUATION OF THEEFFECTS IN DESTINATION ECONOMIC DEVELOPMENT BY MANUFACTURER IN ÇEŞME/TURKEY”
IŞILDAR P., USTA M., TANYERİ M.
Proceedings of the CONFERENCE on TOURISM HOSPITALITY, 06 Haziran 2013, (Özet Bildiri)
2011
2011The Link Between Mission Statements and Performance Formulating The Right Strategy for SMEs
DUYGULU E., ÖZEREN E., IŞILDAR P.
33rd Annual ISBE (Institute for Small Business and Entrepreneurship) Conference, Londrina, Brezilya, 2 - 04 Ocak 2011, ss.78, (Tam Metin Bildiri)
2010
2010The Effect of External Trade on Environment: An Econometric Application for Turkey
Işıldar P.
6th International Student Conference Empirical Studies in Social Sciences, İzmir, Türkiye, 13 - 15 Nisan 2010, ss.75-92, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2024
2024Historical Background of Battlefield Tourism
Işıldar P.
Battlefield Tourism, TOURISM SECURITY-SAFETY AND POST CONFLICT DESTINATIONS, Onur Akbulut,Yakın Ekin,Mehmet Emre Güler Özgür Sarıbaş, Editör, Emerald Ink Publishing, Leeds, ss.75-96, 2024
2024
2024Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytinyağı
IŞILDAR P.
Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytinyağı, KÜÇÜKALTAN DERMAN, SARIBAŞ ÖZGÜR, DİKER OĞUZ, Editör, Nobel Bilimsel, Ankara, ss.173-198, 2024
2023
2023Sürdürülebilir Turizmde Büyük Veri Analizi
Işıldar P.
Turizm ve Otel İşletmelerinde Büyük Veri Analizi ve Yapay Zeka, Dr. Aslıhan Dursun Cengizci,Dr. Sezer Karasakal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.62-81, 2023
2022
2022Sürdürülebilirlik Yönüyle Zeytin
Işıldar P.
Bir Medeniyet Ürünü Olarak Zeytin, Küçükaltan,Derman.,Sarıbaş,Özgür., Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.207-232, 2022
2022
2022PARMENİDES
IŞILDAR P.
Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Anadolu Düşünürleri, Demirel, Altan; Yağmur, Yenal, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.197-204, 2022
2021
2021DESTİNASYONLARDA SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA YÖNETİMİ
IŞILDAR P.
DESTİNASYON YÖNETİMİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR, Karasakal Sezer, Doğan Oğuz, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.235-264, 2021
2021
2021SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM AND THE GLOBAL FOOD INDUSTRY
ÖZEN DE HAAS A. E., IŞILDAR P., YILDIZ Ö. E.
Global Issues in Business and Organization Studies, Aydin Erhan, Rahman Mushfiqur, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Cambridge, ss.122-150, 2021
2020
2020Salzburg, Floransa, Portofino
IŞILDAR P.
1 Adım 23 Seyyah 68 Rota, Arslan Aytuğ, Kömürcü Simge, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.95-114, 2020
2020
2020Rekreasyon ve İnovasyon
IŞILDAR P.
REKREASYON: Tarihsel Gelişim, Teoriler, Farklı Alanlarla İlişkiler ve Güncel Gelişmeler, Yağmur Yenal, Gaberli Ümit, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.437-452, 2020
2020
2020Nevin Halıcı: Sofraların Ustası, Kültür Elçisi ve Bir Yeme-İçme Tarihçesi
IŞILDAR P.
Turizme Kanat Gerenler 5 Kadın Turizmciler, Kozak Metin, Kozak Nazmi, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.325-332, 2020
2019
2019Akıllı Enerji Uygulamaları
Işıldar P.
TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Hülya Kurgun,Osman Avşar Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.216-229, 2019
2017
2017Yeşil Restoranlar
Işıldar P.
Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, Kurgun,Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.181-197, 2017
2017
2017Tematik Restoranlar
Işıldar P.
Gastronomi Trendleri, Milenyum ve Ötesi, Kurgun,Hülya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.203-219, 2017
2016
2016Sürdürülebilirlik ve Gastronomi
Işıldar P.
Gastronomi ve Turizm (Kavramlar-Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar-Reçeteler), Kurgun,Hülya; Bağıran Özşeker,Demet, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.45-58, 2016
2014
2014Sürdürülebilir Turizm ve Ulaştırma İşletmeleri
Işıldar P.
Sürdürülebilir Turizm Kavramlar Uygulamalar, Prof. Dr. Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.241-256, 2014
Ansiklopedide Bölümler
Desteklenen Projeler
2014 - 2021
2014 - 2021Dokuz Eylül Üniversitesi Bağlı Birimleri Ar Ge ve İnovasyon Kültür Envanteri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Duygulu E.(Yürütücü), Işıldar P., Özeren E., Sezgin O. B.
2015 - 2015
2015 - 2015Yenilikçi Üniversite Kültürünü Keşfetmek Odak Grup Çalışmaları
TÜBİTAK Projesi
ABACIOĞLU Ö., IŞILDAR P., SEZGİN O. B., DUYGULU E. (Yürütücü), ÖZEREN E.
Bilimsel Dergilerdeki Faaliyetler
2009 - 2015
2009 - 2015Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yayın Kurul Üyesi
Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler
Kasım 2023
Kasım 2023GastroMedia
Hakemli Bilimsel Dergi
Mart 2023
Mart 2023INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES
ESCI Kapsamındaki Dergi
Ocak 2023
Ocak 2023INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES
ESCI Kapsamındaki Dergi
Ağustos 2022
Ağustos 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES
ESCI Kapsamındaki Dergi
Haziran 2022
Haziran 2022INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY TOURISM RESEARCH
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Temmuz 2018
Temmuz 2018Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Kasım 2017
Kasım 2017Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
Diğer İndekslerce Taranan Dergi
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Kasım 2023
Kasım 2023EMIDWORLD 1st International Congress on Economics Public Finance Business & Social Sciences
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Işıldar P.
Kütahya, Türkiye
Aralık 2022
Aralık 2022Yerel Ürünlerin Gastronomik Değeri (Yerli Malı Haftası Kapsamında)
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Aralık 2022
Aralık 2022Geleneksel Türk Mutfağı Atölyesi (12-18 Aralık Yerli Malı Haftası Kapsamında)
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Kasım 2022
Kasım 2022Profesyonel-Endüstriyel Mutfaklarda Bıçak ve Ekipman Semineri
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Ekim 2022
Ekim 2022Dünya Mutfaklarından Et Yemekleri Atölyesi - I
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Mayıs 2022
Mayıs 20221. Tınaztepe Ot Toplama Şenliği
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Nisan 2022
Nisan 2022
Kompost Gübre Üretimi - Sosyal Sorumluluk Projesi
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Nisan 2022
Nisan 2022Yemek Yarışması / İzmir'in Baş Tacı Enginarlı ve Zeytinyağlı Lezzetler
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Mart 2022
Mart 2022Dünya Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Ekim 2018
Ekim 2018Prof. Dr. Hasan Olalı Turizm Sempozyumu
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Nisan 2018
Nisan 2018Turizmde Türk-Yunan Sınır Ötesi İşbirliği
Çalıştay Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Şubat 2018
Şubat 20184.Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu
Bilimsel Kongre / Sempozyum Organizasyonu
Büber M., Işıldar P., Aktaş E.
İzmir, Türkiye
Nisan 2017
Nisan 2017Clup MEd Tatil Köyü: Kuruluş Öncesi ve Sonrası
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Nisan 2016
Nisan 2016Türkiye, İzmir ve Foça Turizmi: Kriz, Etkileri ve Çözüm Önerileri
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Işıldar P.
İzmir, Türkiye
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
03 Kasım 2023 - 03 Kasım 2023
03 Kasım 2023 - 03 Kasım 2023Kadın ve Turizm Çalıştayı
Çalışma Grubu
İzmir-Türkiye
13 Ekim 2023 - 15 Ekim 2023
13 Ekim 2023 - 15 Ekim 202323. Ulusal Turizm Kongresi
Katılımcı
Denizli-Türkiye
19 Eylül 2023 - 19 Eylül 2023
19 Eylül 2023 - 19 Eylül 2023Eğiticinin Eğitimi Programı
Katılımcı
İzmir-Türkiye
13 Ocak 2023 - 13 Ocak 2023
13 Ocak 2023 - 13 Ocak 2023Mezun Memnuniyet Anketi Geliştirme Çalıştayı
Çalışma Grubu
İzmir-Türkiye
15 Aralık 2022 - 15 Aralık 2022
15 Aralık 2022 - 15 Aralık 2022Yerel Ürünlerin Gastronomik Değeri
Moderatör
İzmir-Türkiye
25 Kasım 2022 - 26 Kasım 2022
25 Kasım 2022 - 26 Kasım 2022
Gastroekonomide Tarımın Rolü Arama Konferansı
Çalışma Grubu
İzmir-Türkiye
21 Eylül 2022 - 21 Eylül 2022
21 Eylül 2022 - 21 Eylül 2022Eğiticinin Eğitimi Programı
Katılımcı
İzmir-Türkiye
16 Mart 2022 - 16 Mart 2022
16 Mart 2022 - 16 Mart 2022Dünyada Gastronomi Trendleri ve Yeni Türk Mutfağını İnşa Etmek
Moderatör
İzmir-Türkiye
01 Mayıs 2014 - 04 Mayıs 2014
01 Mayıs 2014 - 04 Mayıs 2014Ulakbim Dergi Park Projesi Kapsamında Eğitim Toplantısı
Katılımcı
Ankara-Türkiye
26 Mayıs 2011 - 28 Mayıs 2011
26 Mayıs 2011 - 28 Mayıs 201119. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi
İzleyici / Dinleyici
Çanakkale-Türkiye
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 45
h-indeksi (WOS): 2
Jüri Üyelikleri
Ağustos-2022
Ağustos 2022Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Akın Yorulmaz, Tarihsel Süreç İçerisinde İzmir Konaklama Tesislerinin Gelişimi, Basmane Bölgesinin Toplumsal Yapısının Süreç İçerisinde Geçirdiği Değişimler ve Konaklama İşletmeleri ile Etkileşimi - Dokuz Eylül Üniversitesi
Haziran-2022
Haziran 2022Tez Savunma (Yüksek Lisans)
Tuğçe Demirel, DEU Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı YL Tezi - Dokuz Eylül Üniversitesi
Haziran-2022
Haziran 2022