Öğr. Gör. UĞUR LOKMAN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Dokuz Eylül Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Functional Effects of Dandelion (Taraxacum officinale) and Its Use in the Traditional Cuisines
Turkmen B. M.
,
Teyin G.
,
Lokman U.
,
Memis Kocaman E.
JOURNAL OF CULINARY SCIENCE & TECHNOLOGY
, cilt.22, sa.6, ss.1387-1408, 2024 (ESCI)
Turizmde Çekicilik Unsuru Olarak Gastronomi Müzeleri: Adatepe Zeytinyağı Müzesi Örneği (Gastronomy Museums as Attractive Elements in Tourism: The Case of Adatepe Olive Oil Museum)
LOKMAN U.
,
YARMACI N.
,
GÜDÜL H.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.10, sa.1, ss.380-399, 2022 (Hakemli Dergi)
Food allergy knowledge, attitudes, and practices of food handlers working in the five-star hotel kitchens in Turkey
LOKMAN U.
,
AKOĞLU A.
Food and Health
, cilt.8, 2022 (Hakemli Dergi)