-
2020 - 2024 Doktora
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı, Türkiye
-
2016 - 2020 Yüksek Lisans
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları , Türkiye
-
2011 - 2016 Lisans
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
-
2024 Doktora
TURİSTLERİN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN ALGILAMALARININ DESTİNASYON YİYECEK İMAJI VE DAHA FAZLA FİYAT ÖDEME İSTEĞİNE ETKİSİ: YİYECEKTE ÇEŞİTLİLİK ARAYIŞININ DÜZENLEYİCİ ROLÜ
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
-
2020 Yüksek Lisans
TÜRKİYE’DEKİ BEŞ YILDIZLI OTEL MUTFAĞI ÇALIŞANLARININ GIDA ALERJİSİ BİLGİ, TUTUM VE UYGULAMALARI
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ , GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI