Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri 3
  • 2020 - 2024 Doktora

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı, Türkiye

  • 2016 - 2020 Yüksek Lisans

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları , Türkiye

  • 2011 - 2016 Lisans

    Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Zile Dinçerler Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler 2
  • 2024 Doktora

    TURİSTLERİN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN ALGILAMALARININ DESTİNASYON YİYECEK İMAJI VE DAHA FAZLA FİYAT ÖDEME İSTEĞİNE ETKİSİ: YİYECEKTE ÇEŞİTLİLİK ARAYIŞININ DÜZENLEYİCİ ROLÜ

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Araştırmaları Enstitüsü, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI

  • 2020 Yüksek Lisans

    TÜRKİYE’DEKİ BEŞ YILDIZLI OTEL MUTFAĞI ÇALIŞANLARININ GIDA ALERJİSİ BİLGİ, TUTUM VE UYGULAMALARI

    Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ , GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI