SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2-Fazlı Zeytin Pirinasının Değerlendirilmesinde Kurutmanın Önemi
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.5, ss.103-112, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Uncertaınty Analysıs In Gas Chromatography Analysıs Methods
V. BİLSEL Internatıonal Gordion Scıentıfıc Researches Congress, Ankara, Türkiye, 8 - 09 Aralık 2024, (Özet Bildiri)
Enkapsüle Gıdaların İn Vitro Sistem İçerisinde Fenolik Madde Profilindeki Davranışınınin HPLC Methodu İle Belirlenmesinin Önemi
V. BİLSEL Internatıonal Gordion Scıentıfıc Researches Congress, Ankara, Türkiye, 8 - 09 Aralık 2024, (Özet Bildiri)
Enkapsüle propolis tozu üretiminde kaplama materyallerinin etkisi
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
Production of Pekmez under Vacuum using a prototype develop for home appliance: Comparison with atmopheric application
The 4th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
2-Faz Pirinanın Valsli Kurutucuda Kurutulması: İşlem Parametrelerinin Pirinanın Kalitesi ve Kurutucu Enerji Verimliliği Üzerine Etkisi
21. Ulusal Isı Bilimi ve Tekniği Kongresi, Çorum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
The Effects Of Vacuum And Atmospheric Deep Fat Frying Process On Total Frying Use Time Of Sunflower Oil And On French Fries Quality
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, (Özet Bildiri)
Production of tomato paste in modified vacuum oven The effects of processing conditions
EuroFoodChem XVIII, Madrid, İspanya, 13 - 16 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
Kitaplar
Frequently Used Membrane Processing Techniques for Food Manufacturing Industries
Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries, Selvamuthukumaran Meenakshisundaram, Editör, CRC Press, ss.45-96, 2020
Spray Drying for Productionof Food Colors from Natural Sources
Handbook on Spray Drying Applications for Food Industries, Meenakshisundaram Selvamuthukumaran, Editör, CRC Press, ss.133-179, 2019