Yayınlar & Eserler

Makaleler 13
Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Uncertaınty Analysıs In Gas Chromatography Analysıs Methods

V. BİLSEL Internatıonal Gordion Scıentıfıc Researches Congress, Ankara, Türkiye, 8 - 09 Aralık 2024, (Özet Bildiri)

2. Enkapsüle Gıdaların İn Vitro Sistem İçerisinde Fenolik Madde Profilindeki Davranışınınin HPLC Methodu İle Belirlenmesinin Önemi

V. BİLSEL Internatıonal Gordion Scıentıfıc Researches Congress, Ankara, Türkiye, 8 - 09 Aralık 2024, (Özet Bildiri)

3. Using Foam Drying in Combination with Advanced Technologies in Food Processing

VII. Incess International Science, Culture and Education Congress, Türkiye, 28 Nisan - 01 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)

6. Production of Pekmez under Vacuum using a prototype develop for home appliance: Comparison with atmopheric application

The 4th International Symposium On Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 6

1. Application of filtration in beverage production

In Mechanical Separation Processes in the Food Industry, , Editör, Woodhead Publishing, ss.331-354, 2025

2. Köpük Kurutma Teknolojisi

Gıdaların Kurutulmasında Kullanılan Yenilikçi Kurutma Teknolojileri, ERTEKİN FİGEN, Editör, Turkiye Klinikleri Food Sciences, Ankara, ss.62-70, 2024

3. Food Powders Bulk Properties

Food Powders Properties and Characterization, , Editör, Springer, ss.1-36, 2021

4. Food Powders Particle Properties

Food Powders Properties and Characterization, ERMİŞ Ertan, Editör, Springer, ss.37-52, 2021

5. Frequently Used Membrane Processing Techniques for Food Manufacturing Industries

Applications of Membrane Technology for Food Processing Industries, Selvamuthukumaran ‪Meenakshisundaram, Editör, CRC Press, ss.45-96, 2020

6. Spray Drying for Productionof Food Colors from Natural Sources

Handbook on Spray Drying Applications for Food Industries, Meenakshisundaram Selvamuthukumaran, Editör, CRC Press, ss.133-179, 2019
Metrikler

Yayın

28

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

9

Atıf (WoS)

138

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

147

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

223

H-İndeks (Scholar)

7

Proje

7

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları