Desteklenen Projeler
-
2019 - 2022 Propolisin Fenolik İçeriğinin Korunması ve Acı (Bitter) Tadının Maskelenmesi Amacıyla Farklı Yöntemler Kullanılarak Enkapsülasyonu: Enkapsülasyon Yöntemlerinin Optimizasyonu, Enkapsüle Propolis Mikropartiküllerinin Stabilitesinin Belirlenmesi ve Model Gıdalarda Kullanımı (218O024)
-
2019 - 2022 Propolisin Farklı Yöntemler ile Enkapsüle Edilmesi: Optimum İşlem Koşullarının, Depolama Stabilitesinin, Model Gıda Sistemlerinde Kullanılabilirliliğinin ve Probiyotik Mikroorganizmalar Üzerine Etkisinin İncelenmesi
-
2019 - 2020 Kerevizin Duraklamalı Kurutma Yöntemi İle Kurutulması
-
2016 - 2018 2-Faz Pirina Kurutmada Yüksek Kaliteli Ürün Hedefli Kombine Kurutma Yönteminin Geliştirilmes
-
2015 - 2018 Mikroalgler ve Siyanobakterilerden Doğal Renk Maddesi Fikosiyanin ve Fukoksantinin Ekstraksiyonu, Saflaştırılması, Enkapsülasyonu ve Gıda Maddeleri İçinde Stabilitesinin Test Edilmesi (115O578)
-
2014 - 2015 Vakum Pişirme/Evaporasyon Fonksiyonuna Sahip Ev Tipi Prototipinin Geliştirilmesine Yönelik Modifiye Vakum Etüvün Salça Üretimi Üzerinde Test Edilmesi