Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları: Mühendislik, Beslenme Ve Diyetetik, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama, Gıda Analizleri, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: Baysan Ulas
Metrikler

Yayın

27

Atıf (WoS)

125

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

136

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

223

H-İndeks (Scholar)

7

Proje

6

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
ulas.baysan[at]deu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.deu.edu.tr/ulas.baysan