Kurum Bilgileri:
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı
WoS Araştırma Alanları:
Mühendislik, Beslenme Ve Diyetetik, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları:
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Gıda Ambalajlama, Gıda Analizleri, Mühendislik ve Teknoloji
Yayınlardaki İsimler:
Baysan Ulas
İletişim
- E-posta
- ulas.baysan[at]deu.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.deu.edu.tr/ulas.baysan