Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

The Migrating Tourist

DOKUZ EYLÜL UNIVERSITY INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MIGRATION, İzmir, Türkiye, 3 - 05 Nisan 2024

Aşırı Turizmde Yerel Halk – Ziyaretçi İletişiminin Yeniden Kurulması

4th Cultural Informatics, Communication&Media Studies Conference, İzmir, Türkiye, 20 Mayıs 2021

Turistik Piyasa Taşıma Kapasitesi

C-IASOS I. Ulusal Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi, Türkiye, 22 - 24 Ekim 2020, ss.212-214

International Tourism Receipts and Turkish Economy in the Last Decade

IV. International Kaoru Ishikawa Business Administration and Economy Congress, New Delhi, Hindistan, 14 Ekim 2020, ss.19-21

Senses and Local Food: The Case of Gaziantep

Business and Organization Research, İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, ss.453

Beer Tourism in Izmir

II. Business and Organization Research Conference (BOR- International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019

Yerel Mutfak Kültürü Sürdürülebilir Turizm Gelişimi İlişkisi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

Bölgesel Turizm Gelişiminde Yoğunlaşma Ve Çeşitlendirme Adatepe Örneği

I. Bölgesel Turizm Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 27 Mart 2016

Yerel Yiyecek İçecek Üretimi ve Toplumsal Etki Nusratlı Köyü Kadınları

2. Eko-Gastronomi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2015

Sürdürülebilir Tarım ve Turizm Kazdağı TaTuTa Girişimleri

2. Eko-Gastronomi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

The Benefits and Limitations of Special Interest Tourism

Battlefield Tourism, AKBULUT ONUR, EKİN YAKIN, GÜLER MEHMET EMRE, SARIBAŞ ÖZGÜR, Editör, Emerald Publishing, Leeds, ss.21-34, 2024

Breda, Eichstätt, Münih

1 Adım 12 Seyyah 35 Rota, Aytuğ Arslan, Simge Kömürcü Sarıbaş, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.19-35, 2022

Servis ve Bar Yönetimi

Resort Otel İşletmeciliği, Yusuf Günaydın, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.134-155, 2022

Kültürel Çevre ve Hedef Bölge

Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Sezer Karasakal; Oğuz Doğan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.335-360, 2021

Kültürel Çevre ve Hedef Bölge

Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Sezer Karasakal; Oğuz Doğan, Editör, Nobel Bilimsel, Ankara, ss.335-360, 2021

SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM AND THE GLOBAL FOOD INDUSTRY

Global Issues in Business and Organization Studies, Erhan Aydın; Mushfiqur Rahman, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Newcastle upon Tyne, ss.123-150, 2021

Pandeli Çobanoğlu: 118 Yıllık Marka

Türk Turizmine Kanat Gerenler Cilt IV, Nazmi Kozak,Metin Kozak, Editör, Detay, Ankara, ss.203-211, 2020

Pandeli Çobanoğlu: 118 Yıllık Marka

Türk Turizmine Kanat Gerenler Cilt IV, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.203-211, 2020

NESNELERİN İNTERNETİ, YAPAY ZEKÂ VE TURİZM

TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Prof. Dr. Hülya KURGUN, Prof. Dr. Osman Avşar KURGUN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.93-112, 2019

NESNELERİN İNTERNETİ, YAPAY ZEKÂ VE TURİZM

TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Prof. Dr. Hülya KURGUN,Prof. Dr. Osman Avşar KURGUN, Editör, Detay, Ankara, ss.93-112, 2019

Yiyecek, Kültür ve Turizm İlişkisi

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba,Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay, Ankara, ss.73-88, 2018

Yiyecek, Kültür ve Turizm İlişkisi

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.73-88, 2018

İÇKİ ÜRETİMİ VE SUNUMU

Detay Yayıncılık, Ankara, 2017

Turizm Krizleri

Turizm İşletmeciliği - Endüstriyel ve Yönetsel Boyutlar, Atilla Akbaba,Zafer Öter,Mehmet Emre Güler,Volkan Altıntaş, Editör, Detay, Ankara, ss.215-228, 2017

İçecek Trendleri

Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi, Hülya Kurgun, Editör, Detay, Ankara, ss.227-254, 2017

Turizm Krizleri

Turizm İşletmeciliği - Endüstriyel ve Yönetsel Boyutlar, Atilla Akbaba, Zafer Öter, Mehmet Emre Güler, Volkan Altıntaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.215-228, 2017

İçecek Trendleri

Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi, Hülya Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.227-254, 2017

Turistik Ürün Olarak Gastronomi

Gastronomi ve Turizm, Hülya Kurgun,Demet Bağıran Özşeker, Editör, Detay, Ankara, ss.25-44, 2016

Catering İşletmeciliği

Turizm İşletmeciliği, Timur, Alp Bardakoğlu, Övünç, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.121-140, 2015

Ansiklopedide Bölümler

Viski

Detay, ss.41-42, 2022

Tekila

Detay, ss.365, 2022

Viski Servisi

Detay, ss.42-43, 2022

Metrikler

Yayın

50

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

1

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları