Yayınlar & Eserler

Makaleler 11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (2)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 15

1. URLA BAĞ YOLU İŞLETMELERİNİN YEREL EKONOMİK KALKINMAYA ETKİSİ

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 17 - 20 Ekim 2024, ss.344-348, (Tam Metin Bildiri)

2. The Migrating Tourist

DOKUZ EYLÜL UNIVERSITY INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MIGRATION, İzmir, Türkiye, 3 - 05 Nisan 2024, (Özet Bildiri)

4. Aşırı Turizmde Yerel Halk – Ziyaretçi İletişiminin Yeniden Kurulması

4th Cultural Informatics, Communication&Media Studies Conference, İzmir, Türkiye, 20 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)

5. Turistik Piyasa Taşıma Kapasitesi

C-IASOS I. Ulusal Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi, 22 - 24 Ekim 2020, ss.212-214, (Özet Bildiri) Creative Commons License

6. International Tourism Receipts and Turkish Economy in the Last Decade

IV. International Kaoru Ishikawa Business Administration and Economy Congress, New Delhi, Hindistan, 14 Ekim 2020, ss.19-21, (Özet Bildiri)

7. Senses and Local Food: The Case of Gaziantep

Business and Organization Research, İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, ss.453, (Özet Bildiri)

8. Beer Tourism in Izmir

II. Business and Organization Research Conference (BOR- International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

9. Gıda İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Uygulaması Üzerine Model Geliştirme İzmir Esbaş Gıda İşletmesi Uygulaması

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Mart - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

10. Yerel Mutfak Kültürü Sürdürülebilir Turizm Gelişimi İlişkisi

I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

11. Gıda İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Uygulaması Üzerine Model Geliştirme İzmir ESBAŞ Gıda İşletmesi Uygulaması

1. ULUSLARARASI TURİZM VE MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.9, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Bölgesel Turizm Gelişiminde Yoğunlaşma Ve Çeşitlendirme Adatepe Örneği

I. Bölgesel Turizm Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 27 Mart 2016, (Tam Metin Bildiri)

13. Sürdürülebilir Tarım ve Turizm Kazdağı TaTuTa Girişimleri

2. Eko-Gastronomi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

14. Yerel Yiyecek İçecek Üretimi ve Toplumsal Etki Nusratlı Köyü Kadınları

2. Eko-Gastronomi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

15. Turistik Ürün Çeşitlendirme Aracı Olarak Şarap Turizmi Çeşme Örneği

10. Ulusal Turizm Kongresi, Mersin, Türkiye, 21 - 24 Ekim 2009, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 22

1. Urla Bağ Yolu İşletmelerinin Yerel Ekonomik Kalkınmaya Etkisi

Gastronomi Turizmi Araştırmaları 2, Osman Nuri Özdoğan ve Tuğrul Ayyıldız, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.319-330, 2025 Sürdürülebilir Kalkınma

2. The Benefits and Limitations of Special Interest Tourism

Battlefield Tourism, AKBULUT ONUR, EKİN YAKIN, GÜLER MEHMET EMRE, SARIBAŞ ÖZGÜR, Editör, Emerald Publishing, Leeds, ss.21-34, 2024

3. Servis ve Bar Yönetimi

Resort Otel İşletmeciliği, Yusuf Günaydın, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.134-155, 2022

4. Breda, Eichstätt, Münih

1 Adım 12 Seyyah 35 Rota, Aytuğ Arslan, Simge Kömürcü Sarıbaş, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.19-35, 2022

5. Kültürel Çevre ve Hedef Bölge

Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Sezer Karasakal; Oğuz Doğan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.335-360, 2021

6. SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM AND THE GLOBAL FOOD INDUSTRY

Global Issues in Business and Organization Studies, Erhan Aydın; Mushfiqur Rahman, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Newcastle upon Tyne, ss.123-150, 2021

7. Kültürel Çevre ve Hedef Bölge

Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Sezer Karasakal; Oğuz Doğan, Editör, Nobel Bilimsel, Ankara, ss.335-360, 2021

8. Pandeli Çobanoğlu: 118 Yıllık Marka

Türk Turizmine Kanat Gerenler Cilt IV, Nazmi Kozak,Metin Kozak, Editör, Detay, Ankara, ss.203-211, 2020

9. Pandeli Çobanoğlu: 118 Yıllık Marka

Türk Turizmine Kanat Gerenler Cilt IV, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.203-211, 2020

10. NESNELERİN İNTERNETİ, YAPAY ZEKÂ VE TURİZM

TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Prof. Dr. Hülya KURGUN,Prof. Dr. Osman Avşar KURGUN, Editör, Detay, Ankara, ss.93-112, 2019

11. NESNELERİN İNTERNETİ, YAPAY ZEKÂ VE TURİZM

TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Prof. Dr. Hülya KURGUN, Prof. Dr. Osman Avşar KURGUN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.93-112, 2019

12. Yiyecek, Kültür ve Turizm İlişkisi

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba,Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay, Ankara, ss.73-88, 2018

13. Yiyecek, Kültür ve Turizm İlişkisi

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.73-88, 2018

14. İÇKİ ÜRETİMİ VE SUNUMU

Detay Yayıncılık, Ankara, 2017

15. İçecek Trendleri

Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi, Hülya Kurgun, Editör, Detay, Ankara, ss.227-254, 2017

16. Turizm Krizleri

Turizm İşletmeciliği - Endüstriyel ve Yönetsel Boyutlar, Atilla Akbaba,Zafer Öter,Mehmet Emre Güler,Volkan Altıntaş, Editör, Detay, Ankara, ss.215-228, 2017

17. Turizm Krizleri

Turizm İşletmeciliği - Endüstriyel ve Yönetsel Boyutlar, Atilla Akbaba, Zafer Öter, Mehmet Emre Güler, Volkan Altıntaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.215-228, 2017

18. İçecek Trendleri

Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi, Hülya Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.227-254, 2017

20. Turistik Ürün Olarak Gastronomi

Gastronomi ve Turizm, Hülya Kurgun,Demet Bağıran Özşeker, Editör, Detay, Ankara, ss.25-44, 2016

21. Catering İşletmeciliği

Turizm İşletmeciliği, Alp Timur,Övünç Bardakoğlu, Editör, Detay, Ankara, ss.121-140, 2015

22. Catering İşletmeciliği

Turizm İşletmeciliği, Timur, Alp Bardakoğlu, Övünç, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.121-140, 2015
Ansiklopedide Bölümler 5
Metrikler

Yayın

53

Yayın (WoS)

3

Atıf (WoS)

5

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

670

H-İndeks (Sobiad)

7

Atıf (Diğer Toplam)

61

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları