Makaleler
11
Tümü (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (2)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (4)
2. Applications of Circular Economy and Wine Tourism in Viniculture: A Case Study
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES
, cilt.14, sa.1, ss.394-410, 2024 (ESCI)
3. Aşırı turizmde yerel halk – ziyaretçi etkileşimi, Foça örneği
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.25, sa.47, ss.293-315, 2022 (TRDizin)
4. Izmir Craft Beer Trail
UNIVERSAL JOURNAL OF MANAGEMENT
, cilt.8, sa.5, ss.209-2019, 2020 (Hakemli Dergi)
5. 2016 Türkiye Turizm Krizi Üzerine Bir İnceleme
Journal of Yasar University
, cilt.15, sa.59, ss.407-425, 2020 (TRDizin)
6. Tasting Gaziantep: How Local Food Shapes Sense of Place
Business and Management Studies: An International Journal
, cilt.7, sa.5, ss.2873-2890, 2019 (TRDizin)
9. Internal Communication Function and Hotel Productivity A Comparative Study
AMERICAN INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY RESEARCH
, cilt.5, sa.3, ss.45-54, 2015 (Hakemli Dergi)
10. Sürdürülebilir Tarım ve Turizm Kazdağı TaTuTa Girişimleri
Eko-Gastronomi Dergisi
, cilt.1, sa.1, 2015 (Hakemli Dergi)
11. Yerel Yiyecek İçecek Üretimi ve Toplumsal Etki Nusratlı Köyü Kadınları
Eko-Gastronomi Dergisi
, cilt.1, sa.1, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
15
6. International Tourism Receipts and Turkish Economy in the Last Decade
IV. International Kaoru Ishikawa Business Administration and Economy Congress, New Delhi, Hindistan, 14 Ekim 2020, ss.19-21, (Özet Bildiri)
7. Senses and Local Food: The Case of Gaziantep
Business and Organization Research, İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, ss.453, (Özet Bildiri)
8. Beer Tourism in Izmir
II. Business and Organization Research Conference (BOR- International Conference), İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, (Özet Bildiri)
9. Gıda İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Uygulaması Üzerine Model Geliştirme İzmir Esbaş Gıda İşletmesi Uygulaması
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 Mart - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
10. Yerel Mutfak Kültürü Sürdürülebilir Turizm Gelişimi İlişkisi
I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
11. Gıda İşletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Uygulaması Üzerine Model Geliştirme İzmir ESBAŞ Gıda İşletmesi Uygulaması
1. ULUSLARARASI TURİZM VE MİKROBİYAL GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 21 - 23 Nisan 2016, ss.9, (Özet Bildiri)
12. Bölgesel Turizm Gelişiminde Yoğunlaşma Ve Çeşitlendirme Adatepe Örneği
I. Bölgesel Turizm Kongresi, İzmir, Türkiye, 24 - 27 Mart 2016, (Tam Metin Bildiri)
13. Sürdürülebilir Tarım ve Turizm Kazdağı TaTuTa Girişimleri
2. Eko-Gastronomi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
14. Yerel Yiyecek İçecek Üretimi ve Toplumsal Etki Nusratlı Köyü Kadınları
2. Eko-Gastronomi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
15. Turistik Ürün Çeşitlendirme Aracı Olarak Şarap Turizmi Çeşme Örneği
10. Ulusal Turizm Kongresi, Mersin, Türkiye, 21 - 24 Ekim 2009, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
22
3. Servis ve Bar Yönetimi
Resort Otel İşletmeciliği, Yusuf Günaydın, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.134-155, 2022
4. Breda, Eichstätt, Münih
1 Adım 12 Seyyah 35 Rota, Aytuğ Arslan, Simge Kömürcü Sarıbaş, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.19-35, 2022
5. Kültürel Çevre ve Hedef Bölge
Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Sezer Karasakal; Oğuz Doğan, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.335-360, 2021
6. SUSTAINABLE GASTRONOMY TOURISM AND THE GLOBAL FOOD INDUSTRY
Global Issues in Business and Organization Studies, Erhan Aydın; Mushfiqur Rahman, Editör, Cambridge Scholars Publishing, Newcastle upon Tyne, ss.123-150, 2021
7. Kültürel Çevre ve Hedef Bölge
Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar, Sezer Karasakal; Oğuz Doğan, Editör, Nobel Bilimsel, Ankara, ss.335-360, 2021
8. Pandeli Çobanoğlu: 118 Yıllık Marka
Türk Turizmine Kanat Gerenler Cilt IV, Nazmi Kozak,Metin Kozak, Editör, Detay, Ankara, ss.203-211, 2020
9. Pandeli Çobanoğlu: 118 Yıllık Marka
Türk Turizmine Kanat Gerenler Cilt IV, Nazmi Kozak, Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.203-211, 2020
10. NESNELERİN İNTERNETİ, YAPAY ZEKÂ VE TURİZM
TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Prof. Dr. Hülya KURGUN,Prof. Dr. Osman Avşar KURGUN, Editör, Detay, Ankara, ss.93-112, 2019
11. NESNELERİN İNTERNETİ, YAPAY ZEKÂ VE TURİZM
TURİZM 4.0 Kavramlar ve Uygulamalar, Prof. Dr. Hülya KURGUN, Prof. Dr. Osman Avşar KURGUN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.93-112, 2019
12. Yiyecek, Kültür ve Turizm İlişkisi
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba,Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay, Ankara, ss.73-88, 2018
13. Yiyecek, Kültür ve Turizm İlişkisi
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Akbaba, Atilla ve Çetinkaya, Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.73-88, 2018
14. İÇKİ ÜRETİMİ VE SUNUMU
Detay Yayıncılık, Ankara, 2017
15. İçecek Trendleri
Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi, Hülya Kurgun, Editör, Detay, Ankara, ss.227-254, 2017
16. Turizm Krizleri
Turizm İşletmeciliği - Endüstriyel ve Yönetsel Boyutlar, Atilla Akbaba,Zafer Öter,Mehmet Emre Güler,Volkan Altıntaş, Editör, Detay, Ankara, ss.215-228, 2017
17. Turizm Krizleri
Turizm İşletmeciliği - Endüstriyel ve Yönetsel Boyutlar, Atilla Akbaba, Zafer Öter, Mehmet Emre Güler, Volkan Altıntaş, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.215-228, 2017
18. İçecek Trendleri
Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi, Hülya Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.227-254, 2017
19. Gastronomi ve Turizm: Kavramlar, Uygulamalar, Ulauslararası Mutfaklar, Reçeteler
Detay Yayıncılık, Ankara, 2016
20. Turistik Ürün Olarak Gastronomi
Gastronomi ve Turizm, Hülya Kurgun,Demet Bağıran Özşeker, Editör, Detay, Ankara, ss.25-44, 2016
21. Catering İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği, Alp Timur,Övünç Bardakoğlu, Editör, Detay, Ankara, ss.121-140, 2015
22. Catering İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği, Timur, Alp Bardakoğlu, Övünç, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.121-140, 2015
Ansiklopedide Bölümler
5
1. Viski
Detay, ss.41-42, 2022
2. Tekila
Detay, ss.365, 2022
3. Tekila Servisi
Detay, ss.366, 2022
4. Viski Servisi
Detay, ss.42-43, 2022
5. Pandeli Çobanoğlu
Detay, ss.171-172, 2022