Akademik Ünvanlar
3
-
2015 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
-
2009 - 2015 Öğretim Görevlisi
Doğuş Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2008 - 2009 Araştırma Görevlisi
Okan Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Turizm Ve Otelcilik Bölümü
Yönetimsel Görevler
5
-
2023 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
-
2023 - Devam Ediyor Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
-
2022 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
-
2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
-
2020 - 2023 Dekan Yardımcısı
Dokuz Eylül Üniversitesi
Verdiği Dersler
53
-
Yüksek Lisans
Gastronomi ve Kültür
Özel İlgi Turizmi
-
Lisans
Şarap Kültürü
Turizm ve Çevre
İçecek Yönetimi
Turizm Ekonomisi
Food and Beverage Management
Interpersonal Communication
Şarap Bilimi
Mutfak ve Servis Malzeme Bilgisi
Destination Management & Marketing
İçecek Teknolojisi
Özel İlgi Turizmi
Destination Management
Beslenme İlkeleri
Mutfak ve Servis Malzeme Bilgisi
Kariyer Planlama
Bar Management and Beverage Technology
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
Introduction to Tourism
Menu and Banquet Planning
International Tourism
Tourism Economics
Turizm Ekonomisi
Türkiye Turizm Tarihi
Tourism and Environment
Food and Beverage Services Management
Tourism Management
Recent Issues in Tourism
-
Ön Lisans
Intercultural Communication
Ön Büro Hizmetleri
Hijyen ve Sanitasyon
İçecek Kültürü ve Yönetimi
Mönü Planlama
Otel İşletmeciliği
Kat Hizmetleri
Konukla İletişim
Genel Turizm
Yiyecek İçecek Servisi 1
Önbüroda Vardiya İşlemleri
Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği
Bilgi ve İletişim Teknolojileri
Gıda Teknolojisi
Yiyecek - İçecek Servisi 2
Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
Turizm ve Çevre
Kalite Yönetim Sistemleri
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve Maliyet Kontrolü
Introduction to Tourism
Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama
Mutfak Hizmetleri Yönetimi ve Hijyen
Tarihi ve Doğal Çevrenin Korunması
Genel Turizm Bilgisi
Yönetilen Tezler
2
-
Tarihsel Süreç İçinde İzmir Konaklama Tesislerinin Gelişimi, Basmane Bölgesinin Toplumsal Yapısının Süreç İçinde Geçirdiği Değişimler ve Konaklama İşletmeleri ile Etkileşimi
Yıldız Ö. E. (Danışman)
A.Yorulmaz(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam ediyor -
Tarihsel süreç içerisinde İzmir konaklama tesislerinin gelişimi, Basmane bölgesinin toplumsal yapısının süreç içerisinde geçirdiği değişimler ve konaklama işletmeleri ile etkileşimi
YILDIZ Ö. E. (Danışman)