Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 3
  • 2015 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.

    Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü

  • 2009 - 2015 Öğretim Görevlisi

    Doğuş Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2008 - 2009 Araştırma Görevlisi

    Okan Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Turizm Ve Otelcilik Bölümü

Yönetimsel Görevler 5
  • 2023 - Devam Ediyor İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi

    Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü

  • 2023 - Devam Ediyor Mezunlarla İlişkiler Komisyonu Üyesi

    Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü

  • 2022 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü

    Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü

  • 2021 - Devam Ediyor Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Dokuz Eylül Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü

  • 2020 - 2023 Dekan Yardımcısı

    Dokuz Eylül Üniversitesi

Verdiği Dersler 53
  • Yüksek Lisans

    Gastronomi ve Kültür

    Özel İlgi Turizmi

  • Lisans

    Şarap Kültürü

    Turizm ve Çevre

    İçecek Yönetimi

    Turizm Ekonomisi

    Food and Beverage Management

    Interpersonal Communication

    Şarap Bilimi

    Mutfak ve Servis Malzeme Bilgisi

    Destination Management & Marketing

    İçecek Teknolojisi

    Özel İlgi Turizmi

    Destination Management

    Beslenme İlkeleri

    Mutfak ve Servis Malzeme Bilgisi

    Kariyer Planlama

    Bar Management and Beverage Technology

    Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

    Introduction to Tourism

    Menu and Banquet Planning

    International Tourism

    Tourism Economics

    Turizm Ekonomisi

    Türkiye Turizm Tarihi

    Tourism and Environment

    Food and Beverage Services Management

    Tourism Management

    Recent Issues in Tourism

  • Ön Lisans

    Intercultural Communication

    Ön Büro Hizmetleri

    Hijyen ve Sanitasyon

    İçecek Kültürü ve Yönetimi

    Mönü Planlama

    Otel İşletmeciliği

    Kat Hizmetleri

    Konukla İletişim

    Genel Turizm

    Yiyecek İçecek Servisi 1

    Önbüroda Vardiya İşlemleri

    Tur Operatörlüğü ve Seyahat Acenteciliği

    Bilgi ve İletişim Teknolojileri

    Gıda Teknolojisi

    Yiyecek - İçecek Servisi 2

    Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

    Turizm ve Çevre

    Kalite Yönetim Sistemleri

    Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi ve Maliyet Kontrolü

    Introduction to Tourism

    Beslenme İlkeleri ve Mönü Planlama

    Mutfak Hizmetleri Yönetimi ve Hijyen

    Tarihi ve Doğal Çevrenin Korunması

    Genel Turizm Bilgisi