Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gastrodiplomasi Kavramının Türk Mutfağı Üzerine Etkisi: Tören Keşkeği Örneği

7. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.172-173

Turizm İşletmelerinde Karbon Ayak İzini Azaltmaya Yönelik Uygulamalar

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, ss.73-74

Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği

1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi, Kayseri, Türkiye, 27 Şubat 2021, ss.10-11

GEOGRAPHICAL INDICATIONS AS AN ATTRACTION ELEMENT IN GASTRONOMY; EXAMPLE OF IZMIR CITY

1st INTERNATIONAL TOURISM, GASTRONOMY AND CULINARY ARTS CONGRESS 27-28 FEBRUARY 2021 ISTANBUL, İstanbul, Türkiye, 27 - 28 Şubat 2021

Kitap & Kitap Bölümleri

Turizm İşletmelerinde Karbon Ayak İzini Azaltmaya Yönelik Uygulamalar

Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar, Samet Can Curkan,Sinan Kurt,Mehmet Alper Nisari,Sevgül Çilingir Cesur, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.44-61, 2024 Sürdürülebilir Kalkınma

Gastrodiplomasi Kavramının Türk Mutfağı Üzerine Etkisi: Tören Keşkeği Örneği

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, Prof. Dr. Alptekin SÖKMEN,Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş AYDIN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.872-879, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Atık Yönetiminde Eğilimler ve Freeganizm Akımı

Gastronomide Güncel Eğilimler, Tolga AKCAN, Günseli GÜÇLÜTÜRK BARAN, Gamze ÖZOĞUL, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.211-220, 2021