Turizm İşletmelerinde Karbon Ayak İzini Azaltmaya Yönelik Uygulamalar


Andaş Ş., Türköz Bakırcı G.

Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar, CURKAN SAMET CAN,KURT SİNAN,NİSARİ MEHMET ALPER,ÇİLİNGİR CESUR SEVGÜL, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.44-61, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: DETAY YAYINCILIK
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.44-61
  • Editörler: CURKAN SAMET CAN,KURT SİNAN,NİSARİ MEHMET ALPER,ÇİLİNGİR CESUR SEVGÜL, Editör
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet