Andaş Ş., Türköz Bakırcı G.
Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar, CURKAN SAMET CAN,KURT SİNAN,NİSARİ MEHMET ALPER,ÇİLİNGİR CESUR SEVGÜL, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.44-61, 2024
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
-
Basım Tarihi:
2024
-
Yayınevi:
DETAY YAYINCILIK
-
Basıldığı Şehir:
Ankara
-
Sayfa Sayıları:
ss.44-61
-
Editörler:
CURKAN SAMET CAN,KURT SİNAN,NİSARİ MEHMET ALPER,ÇİLİNGİR CESUR SEVGÜL, Editör
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli:
Evet