Gastrodiplomasi Kavramının Türk Mutfağı Üzerine Etkisi: Tören Keşkeği Örneği


ANDAŞ Ş., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.872-879, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: DETAY YAYINCILIK
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.872-879
  • Editörler: SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet