Makaleler
3
Tümü (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
2. Subye: A Traditional Melon Seed Sherbet with Nutritional Value and Its Potential in Gastronomy Tourism
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY TOURISM RESEARCH
, cilt.8, sa.2, ss.123-131, 2024 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
9
2. Traces of Gastronomic Heritage in The Ancient City of Metropolis: An Assessment for Cultural Heritage Tourism from An Archaeo-Gastronomy Perspective
6. Uluslararası Seyahat ve Turizm Dinamikleri Kongresi (ITTD25), Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)
3. Sustainability, Environment and Corporate Social Responsibility Practices of Airline Catering Companies: Website Content Analysis
6th Conference on Managing Tourism Across Continents, İstanbul, Türkiye, 30 Nisan - 02 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
8
1. Sağlıklı Yaş Almada Gastronominin Sosyal ve Kültürel Rolü
Sosyal, İnsan ve İdari Bilimlerde Yeni Kavramlar ve İleri Çalışmalar, YILMAZ OSMAN, Editör, All Science Academy, ss.34-48, 2025
2. TRACES OF GASTRONOMIC HERITAGE IN THE ANCIENT CITY OF METROPOLIS: AN ASSESSMENT FOR CULTURAL HERITAGE TOURISM FROM AN ARCHAEO-GASTRONOMY PERSPECTIVE
CULTURAL HERITAGE, YAZICIOĞLU İRFAN, ŞİMŞEK ERDEM, ÇİFTCİ DİLEK, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.499-506, 2025
4. Turizm İşletmelerinde Karbon Ayak İzini Azaltmaya Yönelik Uygulamalar
Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar, CURKAN SAMET CAN,KURT SİNAN,NİSARİ MEHMET ALPER,ÇİLİNGİR CESUR SEVGÜL, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.44-61, 2024
5. Japon Yemek Kültürüne Semiyotik Bir Bakış
ASYANIN GÖSTERGELERİ:
HÜZÜN VE UMUT, DO KIM SUNG, ÖZSARI MUSTAFA, DERİNÖZ BEKİR, Editör, IHLAMUR AKADEMİ, İstanbul, ss.33-50, 2024
6. Gastronomi, Sanat ve Kültür
GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ, YILMAZ MERAL, Editör, NOBEL, Ankara, ss.73-94, 2024
8. Atık Yönetiminde Eğilimler ve Freeganizm Akımı
Gastronomide Güncel Eğilimler, Tolga AKCAN, Günseli GÜÇLÜTÜRK BARAN, Gamze ÖZOĞUL, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.211-220, 2021
