Yayınlar & Eserler

Makaleler 3
Tümü (3)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Sustainability, Environment and Corporate Social Responsibility Practices of Airline Catering Companies: Website Content Analysis

The 6th Conference on Managing Tourism Across Continents MTCON’2025, Türkiye, 30 Nisan - 03 Mayıs 2025, ss.202, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Sustainability, Environment and Corporate Social Responsibility Practices of Airline Catering Companies: Website Content Analysis

6th Conference on Managing Tourism Across Continents, İstanbul, Türkiye, 30 Nisan - 02 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)

4. URLA'NIN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN DESTİNASYON İMAJINA VE DAVRANIŞSAL NİYETİNE ETKİSİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA

8. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 17 Ekim 2024, ss.369-373, (Özet Bildiri)

5. AKDENİZ TİPİ BESLENMENİN GASTRODİPLOMASİ KAPSAMINDA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ VE İNCELENMESİ

8. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 17 Ekim 2024, ss.89-92, (Özet Bildiri)

7. Gastrodiplomasi Kavramının Türk Mutfağı Üzerine Etkisi: Tören Keşkeği Örneği

7. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.172-173, (Özet Bildiri)

8. Turizm İşletmelerinde Karbon Ayak İzini Azaltmaya Yönelik Uygulamalar

IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, ss.73-74, (Özet Bildiri)

9. Gastronomide Bir Çekicilik Unsuru Olarak Coğrafi İşaretleme; İzmir İli Örneği

1.Uluslararası Turizm, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Kongresi, Kayseri, Türkiye, 27 Şubat 2021, ss.10-11, (Özet Bildiri)
Kitaplar 8

1. Sağlıklı Yaş Almada Gastronominin Sosyal ve Kültürel Rolü

Sosyal, İnsan ve İdari Bilimlerde Yeni Kavramlar ve İleri Çalışmalar, YILMAZ OSMAN, Editör, All Science Academy, ss.34-48, 2025

2. TRACES OF GASTRONOMIC HERITAGE IN THE ANCIENT CITY OF METROPOLIS: AN ASSESSMENT FOR CULTURAL HERITAGE TOURISM FROM AN ARCHAEO-GASTRONOMY PERSPECTIVE

CULTURAL HERITAGE, YAZICIOĞLU İRFAN, ŞİMŞEK ERDEM, ÇİFTCİ DİLEK, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.499-506, 2025

3. Akdeniz Tipi Beslenmenin Gastrodiplomasi Kapsamında Sürdürülebilirliği ve İncelenmesi

GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI 2, ÖZDOĞAN OSMAN NURİ,AYYILDIZ TUĞRUL, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.20-32, 2025 Creative Commons License

4. Turizm İşletmelerinde Karbon Ayak İzini Azaltmaya Yönelik Uygulamalar

Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar, CURKAN SAMET CAN,KURT SİNAN,NİSARİ MEHMET ALPER,ÇİLİNGİR CESUR SEVGÜL, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.44-61, 2024

5. Japon Yemek Kültürüne Semiyotik Bir Bakış

ASYANIN GÖSTERGELERİ: HÜZÜN VE UMUT, DO KIM SUNG, ÖZSARI MUSTAFA, DERİNÖZ BEKİR, Editör, IHLAMUR AKADEMİ, İstanbul, ss.33-50, 2024

6. Gastronomi, Sanat ve Kültür

GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ, YILMAZ MERAL, Editör, NOBEL, Ankara, ss.73-94, 2024

7. Gastrodiplomasi Kavramının Türk Mutfağı Üzerine Etkisi: Tören Keşkeği Örneği

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.872-879, 2024

8. Atık Yönetiminde Eğilimler ve Freeganizm Akımı

Gastronomide Güncel Eğilimler, Tolga AKCAN, Günseli GÜÇLÜTÜRK BARAN, Gamze ÖZOĞUL, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.211-220, 2021