Makaleler
14
Tümü (14)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (1)
Scopus (3)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (4)
8. The Effects of Job Stress and Perceived Organizational Support on Turnover Intention of Hotel Employees
Journal of Tourismology
, cilt.3, sa.2, ss.23-32, 2017 (Hakemli Dergi)
12. Turistik Destinasyon İmajının Pazar Bölümleri Algılamaları Arasındaki Farklılıklara Yönelik Bir Araştırma
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.13, ss.291-306, 2014 (TRDizin)
14. Classification of Destination Slogans in Terms of Unique Selling Propositions
Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Dergisi
, sa.1, ss.61-79, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
13
2. Kültürün Festivaller Aracılığı ile Aktarımı: Germiyan Festivali
V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 8 - 12 Kasım 2023, ss.395-403, (Tam Metin Bildiri)
7. Sustainable Tourism Practicles of UNESCO Creative Cities Far East Destination
International Gastronomic Tourism Congress, 10 - 12 Aralık 2015, (Özet Bildiri)
8. Kruvaziyer Turizmde Sosyal Medya Kullanımı Seyahat Acentasına Yönelik Örnek Olay Çalışması
16. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, (Tam Metin Bildiri)
12. TheCharacteristicsof Thermal Tourism Supply Analysis of Service Quality andGuest Loyalty
Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management, İstanbul, Türkiye, 18 - 24 Haziran 2011, (Tam Metin Bildiri)
13. Turizmin Bölgesel Etkileri : Şirince Örneği
III. Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2008, ss.232-238, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
10
1. Storytelling as a Marketing Tool in Gastronomy Tourism
Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, İrfan Yazıcıoğlu / Özgür Yayla / Alper Işın / Fuat Bayram / Eren Yalçın, Editör, Peter Lang Gmbh, Berlin, ss.307-317, 2024
3. Sürdürülebilirlik Kavram ve Gelişimi
Sürdürülebilir Turizm: Yönetim, Pazarlama ve Güncel Gelişmeler, Ceylan Alkan, Özge Adan Gök, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-18, 2022
4. Festival Turizmi Etkinlikleri
Etkinlik Turizmi, Yeşim Koba, Övünç Bardakoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.105-115, 2021
5. Crisis management and COVID-19: effects and practicles in tourism business
COVID-19 and the Hospitality and Tourism Industry A research Companion, Doğan Gürsoy, Mehmet Sarıışık, Robin Nunkoo, Erhan Boğan, Editör, Edward Elgar Publishing, Cheltenham, ss.308-319, 2021
6. How Does Omnichannel Transform Consumer Behavior?
Managing Customer Experiences in an Omnichannel World, Taşkın Dirsehan, Editör, Emerald Publishing, ss.27-43, 2021
7. Etkinlik Turizmi Pazarlaması
Etkinlik Turizmi, Yeşim Koba, Övünç Bardakoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.29-44, 2021
8. Denizyolu İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği, Alp Timur, Övünç Bardakoğlu, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.268-282, 2015
9. Turistik Ürün Geliştirme ve Tutundurma Süreci
Turizm Politikası Tanımı ve Özellikleri, Alp Timur, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.146-162, 2014
10. Uluslararası Otel Sınıflandırması
Uluslararası Turizm İşletmeciliği, İge Pırnar, Onur İçöz, Osman Çulha, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.71-89, 2011
Ansiklopedide Bölümler
4
1. Otelcilik Endüstrisi
Detay Yayınevi , ss.1, 2022
2. Turizmde Rekabet Gücü
Detay Yayıncılık, ss.2, 2022
3. Turizmin Çeşitlendirilmesi
Detay Yayıncılık, ss.2, 2022
4. Destinasyon Yaşam Eğrisi
Detay Yayıncılık, ss.331-333, 2022