Yayınlar & Eserler

Makaleler 14
Tümü (14)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (1)
Scopus (3)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

1. Kültür Turizmi Kapsamında Müzeler ve Dijitalleşme: İzmir Müzeleri

V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 8 - 12 Kasım 2023, ss.183-189, (Tam Metin Bildiri)

2. Kültürün Festivaller Aracılığı ile Aktarımı: Germiyan Festivali

V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 8 - 12 Kasım 2023, ss.395-403, (Tam Metin Bildiri)

3. Tourism Supply in Rural Destinations: The Example of Çeşme

III. International Sustainable Tourism Congress, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2021, (Özet Bildiri)

4. An Evaluation of E-complaints of Child-Friendly Hotels

3RD INTERNATIONAL FAMILY, YOUTH AND CHILD FRIENDLY TOURISM MANAGEMENT CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 23 Haziran 2021, ss.14, (Özet Bildiri)

5. The Effects Of Job Stress and Perceived Organizational Support On Turnover Intentions of Hotel Employees

7th Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management, Famagusta, Kıbrıs (Kktc), 10 - 15 Temmuz 2017, ss.236-249, (Tam Metin Bildiri)

7. Sustainable Tourism Practicles of UNESCO Creative Cities Far East Destination

International Gastronomic Tourism Congress, 10 - 12 Aralık 2015, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. Film Tourism Triangulation of Destinations

2nd International Conference on Strategic Innovative Marketing, Prague, Çek Cumhuriyeti, 13 - 17 Eylül 2013, (Tam Metin Bildiri)

10. Classification of Destination Slogans in Terms of USP

2nd Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management Conference, Corfu, Yunanistan, 31 Mayıs - 03 Haziran 2012, (Tam Metin Bildiri)

11. Representations Of Cesme As A Seaside Resort In Popular Culture

6th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, Fethiye, Türkiye, 24 - 29 Nisan 2012, ss.755-767, (Tam Metin Bildiri)

12. TheCharacteristicsof Thermal Tourism Supply Analysis of Service Quality andGuest Loyalty

Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management, İstanbul, Türkiye, 18 - 24 Haziran 2011, (Tam Metin Bildiri)

13. Turizmin Bölgesel Etkileri : Şirince Örneği

III. Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2008, ss.232-238, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 10

1. Storytelling as a Marketing Tool in Gastronomy Tourism

Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, İrfan Yazıcıoğlu / Özgür Yayla / Alper Işın / Fuat Bayram / Eren Yalçın, Editör, Peter Lang Gmbh, Berlin, ss.307-317, 2024

2. Sustainable Gastronomy Tourism and Slow Food Movement: A Case of Germiyan Villiage

Gastronomic Sustainability Solutions for Community and Tourism Resilience, Shivam Bhartiya,Vaibhav Bhatt,Andrea Edurne Jimenez Ruiz, Editör, IGI Global yayınevi, Pennsylvania, ss.18-37, 2024

3. Sürdürülebilirlik Kavram ve Gelişimi

Sürdürülebilir Turizm: Yönetim, Pazarlama ve Güncel Gelişmeler, Ceylan Alkan, Özge Adan Gök, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-18, 2022

4. Festival Turizmi Etkinlikleri

Etkinlik Turizmi, Yeşim Koba, Övünç Bardakoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.105-115, 2021

5. Crisis management and COVID-19: effects and practicles in tourism business

COVID-19 and the Hospitality and Tourism Industry A research Companion, Doğan Gürsoy, Mehmet Sarıışık, Robin Nunkoo, Erhan Boğan, Editör, Edward Elgar Publishing, Cheltenham, ss.308-319, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

6. How Does Omnichannel Transform Consumer Behavior?

Managing Customer Experiences in an Omnichannel World, Taşkın Dirsehan, Editör, Emerald Publishing, ss.27-43, 2021

7. Etkinlik Turizmi Pazarlaması

Etkinlik Turizmi, Yeşim Koba, Övünç Bardakoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.29-44, 2021

8. Denizyolu İşletmeciliği

Turizm İşletmeciliği, Alp Timur, Övünç Bardakoğlu, Editör, Detay Yayınevi, Ankara, ss.268-282, 2015

9. Turistik Ürün Geliştirme ve Tutundurma Süreci

Turizm Politikası Tanımı ve Özellikleri, Alp Timur, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.146-162, 2014

10. Uluslararası Otel Sınıflandırması

Uluslararası Turizm İşletmeciliği, İge Pırnar, Onur İçöz, Osman Çulha, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.71-89, 2011
Ansiklopedide Bölümler 4

1. Otelcilik Endüstrisi

Detay Yayınevi , ss.1, 2022

2. Turizmde Rekabet Gücü

Detay Yayıncılık, ss.2, 2022

3. Turizmin Çeşitlendirilmesi

Detay Yayıncılık, ss.2, 2022

4. Destinasyon Yaşam Eğrisi

Detay Yayıncılık, ss.331-333, 2022
Metrikler

Yayın

42

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

158

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

193

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

505

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (Sobiad)

533

H-İndeks (Sobiad)

9

Proje

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları