Yayınlar & Eserler

Makaleler 15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
ESCI (2)
Scopus (4)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 11

1. OTEL İŞLETMELERİNDEKİ YEŞİL UYGULAMALARIN MÜŞTERİLERİN İŞLETMEYE YÖNELİK TUTUMLARINA ETKİSİ: NİTEL BİR ARAŞTIRMA

International Congress on Management Economics and Business, Zonguldak, Türkiye, 9 - 10 Mayıs 2024, cilt.1, sa.1, ss.46, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. Kültür Turizmi Kapsamında Müzeler ve Dijitalleşme: İzmir Müzeleri

V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 8 - 12 Kasım 2023, ss.183-189, (Tam Metin Bildiri)

3. Kültürün Festivaller Aracılığı ile Aktarımı: Germiyan Festivali

V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 8 - 12 Kasım 2023, ss.395-403, (Tam Metin Bildiri)

4. KAMU YÖNETİCİLERİNA GÖRE İZMİR’İN GASTRONOMİ TURİZMİ GELİŞMİŞLİK DÜZEYİ VE POTANSİYELİ

23. Ulusal Turizm Kongresi, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2023, ss.1292-1308, (Tam Metin Bildiri)

5. Tourism Supply in Rural Destinations: The Example of Çeşme

III. International Sustainable Tourism Congress, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2021, (Özet Bildiri)

6. The Effects of Job Stress an Perceived Organizational Support on Turnover Intentions of Hotel Employes

7th Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management Conference (AHTMM), 10 - 15 Temmuz 2017, ss.236-248, (Tam Metin Bildiri)

7. The Effects Of Job Stress and Perceived Organizational Support On Turnover Intentions of Hotel Employees

7th Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management, Famagusta, Kıbrıs (Kktc), 10 - 15 Temmuz 2017, ss.236-249, (Tam Metin Bildiri)

11. A Research To Determine Relation Between Work Locus Of Control Performance and Job Satisfaction Among Restaurant Employees

The 5th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, Nevşehir, Türkiye, 25 - 30 Mayıs 2010, ss.181-192, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 9

1. TURİZM İŞLETMELERİ ÇALIŞANLARINA GÖRE İZMİR’İN GASTRONOMİ TURİZMİ GELİŞME POTANSİYELİ

TURİZM VE GASTRONOMİ ÇALIŞMALARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR, MEHMET ALPER NİSARİ,SAMET CAN CURKAN,SİNAN KURT,SEVGÜL ÇİLİNGİR CESUR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-16, 2024

2. Turizm İşletmeleri Çalışanlarına Göre İzmir'in Gastronomi Turizmi Potansiyeli

Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar, CURKAN SAMET CAN, KURT SİNAN, NİSARİ MEHMET ALPER, ÇİLİNGİR CESUR SEVGÜL, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-16, 2024

4. Sürdürülebilir Destinasyon Pazarlaması

Sürdürülebilir Turizm: Yönetim, Pazarlama ve Güncel Gelişmeler, Ceylan ALKAN, Özge ADAN GÖK, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.48-67, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

5. ETKİNLİK TURİZMİNİN DESTİNASYON ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

ETKİNLİK TURİZMİ, KOBA YEŞİM,BARDAKOĞLU ÖVÜNÇ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.47-68, 2021

6. ETKİNLİK TURİZMİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KÜLTÜREL MİRAS

ETKİNLİK TURİZMİ, KOBA YEŞİM,BARDAKOĞLU ÖVÜNÇ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.69-86, 2021

7. Otel İşletmelerinde Sürdürülebilir Uygulamalar

OTEL İŞLETMELERİNDE YÖNETİM Operasyonel Süreç ve Yönetim Uygulamaları, Tepeci Mustafa, Tuğba Pala Morkoç, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.223-248, 2020

8. Turistik Ürün Politikası: Tanımı ve Özellikleri

Turistik Ürün Politikası , Alp Timur, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.7-28, 2014

9. Alternatif Turizm Ürünleri

Uluslararası Turizm İşletmeciliği, İge Pırnar, Editör, NOBEL YAYINEVİ , Ankara, ss.323-338, 2011
Ansiklopedide Bölümler 2

1. Destinasyon Kalitesi

DETAY YAYINCILIK, ss.317-318, 2022

2. Yat Turizmi Projesi

DETAY YAYINCILIK, ss.130-131, 2022
Metrikler

Yayın

37

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

158

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

193

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

538

H-İndeks (Scholar)

5

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

223

H-İndeks (Sobiad)

8

Atıf (Diğer Toplam)

15

Proje

2

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları