AKGÜNDÜZ Y., KOBA Y., ALKAN C.
Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar, CURKAN SAMET CAN, KURT SİNAN, NİSARİ MEHMET ALPER, ÇİLİNGİR CESUR SEVGÜL, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-16, 2024
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2024
-
Yayınevi:
Detay Yayıncılık
-
Basıldığı Şehir:
Ankara
-
Sayfa Sayıları:
ss.1-16
-
Editörler:
CURKAN SAMET CAN, KURT SİNAN, NİSARİ MEHMET ALPER, ÇİLİNGİR CESUR SEVGÜL, Editör
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli:
Evet