Öğr. Gör. BURCU KAYA
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Dokuz Eylül Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
4
Tümü (4)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
1.
Havayolu Şirketleri Özel Yemek Hizmetlerinin Kabin Ekibi Bakış Açısıyla Değerlendirilmesi
KAYA ÜNAL Ş.
,
KÜÇÜKALTAN D.
,
İMANÇER E. D.
,
KAYA B.
,
TUNÇAY C.
,
AVCI C.
JOURNAL OF TRAVEL & TOURISM RESEARCH
, sa.26, ss.53-89, 2025 (Hakemli Dergi)
2.
Aşçıların Sosyal Gastronomi Olgusuna Bakış Açısı: İzmir Depremi Örneği
KAYA B.
,
AYMANKUY Ş.
AYDIN GASTRONOMY
, cilt.9, sa.1, ss.133-146, 2025 (Hakemli Dergi)
3.
Aşçıların Sosyal Gastronomi Olgusuna Bakış Açısı: İzmir Depremi Örneği
KAYA B.
,
AYMANKUY Ş.
Aydın Gastronomy
, cilt.9, sa.1, ss.133-146, 2025 (Hakemli Dergi)
4.
Vegan yaşam tarzını benimseyen bireylerin karşılaştığı psikososyal risk faktörleri
Avcıkurt A. S.
,
Ertaş Sabancı A.
,
Çoşan D.
,
Kaya B.
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.27, sa.51, ss.247-267, 2024 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
9
1.
Sustainability, Environment and Corporate Social Responsibility Practices of Airline Catering Companies: Website Content Analysis
KAYA ÜNAL Ş.
,
KAYA B.
,
ANDAŞ Ş.
The 6th Conference on Managing Tourism Across Continents MTCON’2025, Türkiye, 30 Nisan - 03 Mayıs 2025, ss.202, (Özet Bildiri)
2.
Traces of Gastronomic Heritage in The Ancient City of Metropolis: An Assessment for Cultural Heritage Tourism from An Archaeo-Gastronomy Perspective
ANDAŞ Ş.
,
KAYA B.
,
TÜRKÖZ BAKIRCI G.
6. Uluslararası Seyahat ve Turizm Dinamikleri Kongresi (ITTD25), Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)
3.
Sustainability, Environment and Corporate Social Responsibility Practices of Airline Catering Companies: Website Content Analysis
KAYA ÜNAL Ş.
,
KAYA B.
,
ANDAŞ Ş.
6th Conference on Managing Tourism Across Continents, İstanbul, Türkiye, 30 Nisan - 02 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)
4.
Assessment of Airline Companies' Special Meal Services from the Viewpoint of Cabin Crew
KAYA ÜNAL Ş.
,
KÜÇÜKALTAN D.
,
İMANÇER E. D.
,
KAYA B.
,
TUNÇAY C.
,
AVCI C.
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.616-620, (Özet Bildiri)
5.
Göstergebilim Temelinde Türk Mutfak Kültüründe Rakı
KAYA B.
,
AYMANKUY Ş.
8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.171-180, (Tam Metin Bildiri)
6.
Yerel Süt Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: İzmir İli Örneği
SAYGILI D.
,
KÜÇÜKALTAN D.
,
ÖZDEN O.
,
KAYA B.
,
DEMİRCİ H.
Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.967-968, (Özet Bildiri)
7.
Gastronomik Bir Değer Olarak Bağcılık Ürünleri: Ege Bölgesi Örneği
TÜRKÖZ BAKIRCI G.
,
KAYA B.
IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.312-318, (Tam Metin Bildiri)
8.
Sokak Lezzetlerinin Üniversite Öğrencileri Tarafından Tercih Edilme Durumu
KAYA B.
,
TÜRKÖZ BAKIRCI G.
FONGAR 2019, Muğla, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019, ss.58-65, (Tam Metin Bildiri)
9.
Kakaodan Çikolataya Tarihsel Yolculuk
Kaya B.
ULUSLARARASI ÖĞRENCİ MULTİDİSİPLİNER AKADEMİK ÇALIŞMALARI KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 29 - 30 Kasım 2018, ss.67-74, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
3
1.
Sağlıklı Yaş Almada Gastronominin Sosyal ve Kültürel Rolü
AKBULUT E.
,
LOKMAN U.
,
KAYA B.
,
ANDAŞ Ş.
Sosyal, İnsan ve İdari Bilimlerde Yeni Kavramlar ve İleri Çalışmalar, YILMAZ OSMAN, Editör, All Science Academy, ss.34-48, 2025
2.
TRACES OF GASTRONOMIC HERITAGE IN THE ANCIENT CITY OF METROPOLIS: AN ASSESSMENT FOR CULTURAL HERITAGE TOURISM FROM AN ARCHAEO-GASTRONOMY PERSPECTIVE
ANDAŞ Ş.
,
KAYA B.
,
TÜRKÖZ BAKIRCI G.
CULTURAL HERITAGE, YAZICIOĞLU İRFAN, ŞİMŞEK ERDEM, ÇİFTCİ DİLEK, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.499-506, 2025
3.
Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler
KAYA B.
,
TÜRKÖZ BAKIRCI G.
Gastronomide Güncel Eğilimler, Tolga AKCAN, Günseli GÜÇLÜTÜRK BARAN, Gamze ÖZOĞUL, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.145-158, 2021
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
16
Atıf (TrDizin)
1
H-İndeks (TrDizin)
1
Atıf (Sobiad)
14
H-İndeks (Sobiad)
5
Atıf (Diğer Toplam)
1
Proje
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları