Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Sustainability, Environment and Corporate Social Responsibility Practices of Airline Catering Companies: Website Content Analysis

The 6th Conference on Managing Tourism Across Continents MTCON’2025, Türkiye, 30 Nisan - 03 Mayıs 2025, ss.202, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Sustainability, Environment and Corporate Social Responsibility Practices of Airline Catering Companies: Website Content Analysis

6th Conference on Managing Tourism Across Continents, İstanbul, Türkiye, 30 Nisan - 02 Mayıs 2025, (Tam Metin Bildiri)

4. Assessment of Airline Companies' Special Meal Services from the Viewpoint of Cabin Crew

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.616-620, (Özet Bildiri)

5. Göstergebilim Temelinde Türk Mutfak Kültüründe Rakı

8. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Ankara, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.171-180, (Tam Metin Bildiri)

6. Yerel Süt Ürünlerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: İzmir İli Örneği

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 17 - 19 Ekim 2024, ss.967-968, (Özet Bildiri)

7. Gastronomik Bir Değer Olarak Bağcılık Ürünleri: Ege Bölgesi Örneği

IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.312-318, (Tam Metin Bildiri)

8. Sokak Lezzetlerinin Üniversite Öğrencileri Tarafından Tercih Edilme Durumu

FONGAR 2019, Muğla, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019, ss.58-65, (Tam Metin Bildiri)

9. Kakaodan Çikolataya Tarihsel Yolculuk

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ MULTİDİSİPLİNER AKADEMİK ÇALIŞMALARI KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 29 - 30 Kasım 2018, ss.67-74, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 3

1. Sağlıklı Yaş Almada Gastronominin Sosyal ve Kültürel Rolü

Sosyal, İnsan ve İdari Bilimlerde Yeni Kavramlar ve İleri Çalışmalar, YILMAZ OSMAN, Editör, All Science Academy, ss.34-48, 2025

2. TRACES OF GASTRONOMIC HERITAGE IN THE ANCIENT CITY OF METROPOLIS: AN ASSESSMENT FOR CULTURAL HERITAGE TOURISM FROM AN ARCHAEO-GASTRONOMY PERSPECTIVE

CULTURAL HERITAGE, YAZICIOĞLU İRFAN, ŞİMŞEK ERDEM, ÇİFTCİ DİLEK, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.499-506, 2025

3. Hücresel Tarım Uygulaması ve Gıda Üretim Teknolojisinde Diğer Eğilimler

Gastronomide Güncel Eğilimler, Tolga AKCAN, Günseli GÜÇLÜTÜRK BARAN, Gamze ÖZOĞUL, Editör, Akademisyen Kitabevi A.Ş., Ankara, ss.145-158, 2021
Metrikler

Yayın

16

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

14

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları