Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

TURİSTERİN PRESTİJ ARAMA DAVRANIŞLARININ SOSYO DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİNE GÖRE KARŞILAŞTIRILMASI

VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Afyon, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2022, ss.807-831

Türkiye’deki Konaklama İşletmelerinin Endüstri 4.0 Adaptasyonlarına Yönelik Bir Araştırma

International Congress on Digital Transformation in Tourism, Düzce, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.210-216

Destinasyon Pazarlamasında Gastronominin Rolü

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.206-220

Restoran Seçiminde Çeşitlilik Arama Niyeti

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.576-591

Türkiyede İpek Yolu Turizmi

Uluslararası Bolvadin Sempozyumu, AFYON, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2017

Gastronomi Turizmi Katılımcıları Yaşam Tarzlarına Göre Farklılık Gösterir mi?

Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2017, cilt.1, ss.212-221

Kitap & Kitap Bölümleri

YENİLİKÇİ KONAKLAMA DENEYİMLERİ: KAMP ALANLARI, GLAMPİNG VE KARAVAN PARKLARI

DENEYİMSEL TURİZMDE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR, GÜNDÜZ, CEMİL, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, ss.213-226, 2023

Turisterin Prestij Arama Davranışlarının Sosyo Demografik Özelliklerine Göre Karşılaştırılması

Multifaceted Research in the Field of Tourism, Öksüz, Merve, Editör, Özgür Yayınları, ss.17-40, 2023

GASTRONOMİK DENEYİMLER: YEMEK ATÖLYELERİ, YEREL GURME LEZZETLERİ VE ŞARAP TURLARI

DENEYİMSEL TURİZMDE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR, Gündüz, Cemil, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, ss.77-91, 2023

Anasonlu Otlar

Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.301-313, 2023

Rus Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Şahin Perçin, Nilüfer, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.313-324, 2020

SAFARİ TURİZMİ

SIRADIŞI TURİZM, ALPER KURNAZ, BURHAN KILIÇ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.113-130, 2019

Türkiye de İpek Yolu Turizmi

Bolvadin Araştırmaları, Mustafa Güler, Cantürk Kayahan, Editör, Eğitim Yayınevi, Afyonkarahisar, ss.1536-1552, 2018

Turistlerin Gastronomik Etkinliklere Katılımlarına İlişkin Değerlendirmelerinin Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi

GASTRONOMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR, Bozok Düriye, Avcıkurt Cevdet, Doğdubay Murat, Sarıoğlan Mehmet, Girgin Göksel Kemal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.67-85, 2017

Ansiklopedide Bölümler

TURİZM ANSİKLOPEDİSİ

DETAY YAYINCILIK, ss., 2019

Metrikler

Yayın

23
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları