Yayınlar & Eserler

Makaleler 5
Tümü (5)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 8

1. RESTORAN MÜŞTERİLERİNİN GIDA ATIKLARINA YÖNELİK TUTUMLARI: DEMOGRAFİK ÖZELLİKLER VE KUŞAKLAR ARASI KARŞILAŞTIRMA

VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)

2. TURİSTERİN PRESTİJ ARAMA DAVRANIŞLARININ SOSYO DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİNE GÖRE KARŞILAŞTIRILMASI

VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Afyon, Türkiye, 6 - 09 Ekim 2022, ss.807-831, (Tam Metin Bildiri)

3. Turistlerin Prestij Arama Davranışlarının Sosyo Demografik Özelliklerine Göre Karşılaştırılması

VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress, AFYON, Türkiye, 06 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

4. Türkiye’deki Konaklama İşletmelerinin Endüstri 4.0 Adaptasyonlarına Yönelik Bir Araştırma

International Congress on Digital Transformation in Tourism, Düzce, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.210-216, (Tam Metin Bildiri)

5. Destinasyon Pazarlamasında Gastronominin Rolü

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.206-220, (Tam Metin Bildiri)

6. Restoran Seçiminde Çeşitlilik Arama Niyeti

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.576-591, (Tam Metin Bildiri)

7. Türkiyede İpek Yolu Turizmi

Uluslararası Bolvadin Sempozyumu, AFYON, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

8. Gastronomi Turizmi Katılımcıları Yaşam Tarzlarına Göre Farklılık Gösterir mi?

Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2017, cilt.1, ss.212-221, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

1. YENİLİKÇİ KONAKLAMA DENEYİMLERİ: KAMP ALANLARI, GLAMPİNG VE KARAVAN PARKLARI

DENEYİMSEL TURİZMDE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR, GÜNDÜZ, CEMİL, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, ss.213-226, 2023

2. Turisterin Prestij Arama Davranışlarının Sosyo Demografik Özelliklerine Göre Karşılaştırılması

Multifaceted Research in the Field of Tourism, Öksüz, Merve, Editör, Özgür Yayınları, ss.17-40, 2023

3. GASTRONOMİK DENEYİMLER: YEMEK ATÖLYELERİ, YEREL GURME LEZZETLERİ VE ŞARAP TURLARI

DENEYİMSEL TURİZMDE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR, Gündüz, Cemil, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, ss.77-91, 2023

4. Anasonlu Otlar

Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.301-313, 2023

5. Rus Mutfağı

Dünya Mutfak Kültürleri, Şahin Perçin, Nilüfer, Editör, Beta Yayıncılık, İstanbul, ss.313-324, 2020

6. SAFARİ TURİZMİ

SIRADIŞI TURİZM, ALPER KURNAZ, BURHAN KILIÇ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.113-130, 2019

7. Türkiye de İpek Yolu Turizmi

Bolvadin Araştırmaları, Mustafa Güler, Cantürk Kayahan, Editör, Eğitim Yayınevi, Afyonkarahisar, ss.1536-1552, 2018

8. Turistlerin Gastronomik Etkinliklere Katılımlarına İlişkin Değerlendirmelerinin Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi

GASTRONOMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR, Bozok Düriye, Avcıkurt Cevdet, Doğdubay Murat, Sarıoğlan Mehmet, Girgin Göksel Kemal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.67-85, 2017
Ansiklopedide Bölümler 1

1. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ

DETAY YAYINCILIK, ss., 2019
Metrikler

Yayın

23

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

209

H-İndeks (Sobiad)

6

Atıf (Diğer Toplam)

28
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları