Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Covid-19 Sonrası Turistik Tüketim Tutumu
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.19, sa.COVID-19 Special Issue, ss.554-570, 2020 (Hakemli Dergi)
Restoran Seçiminde Çeşitlilik Arama Niyeti
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.4, ss.3108-3123, 2019 (Hakemli Dergi)
TÜKETİCİLERİN GIDA SATIN ALMA DAVRANIŞLARI İLE YAŞAM TARZI İLİŞKİSİ
ULUSLARARASI SOSYAL ARAŞTIRMALAR DERGİSİ
, cilt.8, sa.36, ss.946-957, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Türkiye’deki Konaklama İşletmelerinin Endüstri 4.0 Adaptasyonlarına Yönelik Bir Araştırma
International Congress on Digital Transformation in Tourism, Düzce, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.210-216
Destinasyon Pazarlamasında Gastronominin Rolü
International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.206-220
Türkiyede İpek Yolu Turizmi
Uluslararası Bolvadin Sempozyumu, AFYON, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2017
Kitap & Kitap Bölümleri
Anasonlu Otlar
Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.301-313, 2023
SAFARİ TURİZMİ
SIRADIŞI TURİZM, ALPER KURNAZ, BURHAN KILIÇ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.113-130, 2019
Türkiye de İpek Yolu Turizmi
Bolvadin Araştırmaları, Mustafa Güler, Cantürk Kayahan, Editör, Eğitim Yayınevi, Afyonkarahisar, ss.1536-1552, 2018
Ansiklopedide Bölümler
TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
DETAY YAYINCILIK, ss., 2019