Makaleler
5
Tümü (5)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (3)
1. Covid-19 Sonrası Turistik Tüketim Tutumu
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.19, sa.COVID-19 Special Issue, ss.554-570, 2020 (TRDizin)
5. TÜKETİCİLERİN GIDA SATIN ALMA DAVRANIŞLARI İLE YAŞAM TARZI İLİŞKİSİ
ULUSLARARASI SOSYAL ARAŞTIRMALAR DERGİSİ
, cilt.8, sa.36, ss.946-957, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
4. Türkiye’deki Konaklama İşletmelerinin Endüstri 4.0 Adaptasyonlarına Yönelik Bir Araştırma
International Congress on Digital Transformation in Tourism, Düzce, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.210-216, (Tam Metin Bildiri)
5. Destinasyon Pazarlamasında Gastronominin Rolü
International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.206-220, (Tam Metin Bildiri)
7. Türkiyede İpek Yolu Turizmi
Uluslararası Bolvadin Sempozyumu, AFYON, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
8
4. Anasonlu Otlar
Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.301-313, 2023
6. SAFARİ TURİZMİ
SIRADIŞI TURİZM, ALPER KURNAZ, BURHAN KILIÇ, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.113-130, 2019
7. Türkiye de İpek Yolu Turizmi
Bolvadin Araştırmaları, Mustafa Güler, Cantürk Kayahan, Editör, Eğitim Yayınevi, Afyonkarahisar, ss.1536-1552, 2018
Ansiklopedide Bölümler
1
1. TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
DETAY YAYINCILIK, ss., 2019