Atıf İçin Kopyala
KILIÇ B., GÖVCE M.
GASTRONOMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR, Bozok Düriye, Avcıkurt Cevdet, Doğdubay Murat, Sarıoğlan Mehmet, Girgin Göksel Kemal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.67-85, 2017
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2017
-
Yayınevi:
Detay Yayıncılık
-
Basıldığı Şehir:
Ankara
-
Sayfa Sayıları:
ss.67-85
-
Editörler:
Bozok Düriye, Avcıkurt Cevdet, Doğdubay Murat, Sarıoğlan Mehmet, Girgin Göksel Kemal, Editör
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli:
Hayır