Asst. Prof. METE GÖVCE
Home page
Education
Research Areas
Academic and Administrative Experience
Publications & Works
Project & Patent & Design
Scientific & Professional Activities
Achievements & Reputation
Announcements & Documents
Contact
Download CV
Türkçe
English
Dokuz Eylül University
Research Information System
Türkçe
Research Information System
Türkçe
Publications & Works
Publication Network
Articles Published in Other Journals
Covid-19 Sonrası Turistik Tüketim Tutumu
KILIÇ B.
,
ASLAN H.
,
GÖVCE M.
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, vol.19, no.COVID-19 Special Issue, pp.554-570, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
MOBİL TURİZM SATIN ALMA DAVRANIŞINDA E-YAŞAM TARZININ ROLÜ
GÖVCE M.
Journal of International Social Research
, vol.13, no.70, pp.950-960, 2020 (Peer-Reviewed Journal)
Restoran Seçiminde Çeşitlilik Arama Niyeti
Bekar A.
,
Gövce M.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.7, no.4, pp.3108-3123, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
The Concept of Cittaslow as a Marketing Tool for Destination Development: The Case of Mugla, Turkey
BEKAR A.
,
YOZUKMAZ N.
,
SÜRÜCÜ Ç.
,
GÖVCE M.
American International Journal of Social Sciences
, vol.4, no.3, pp.54-64, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
TÜKETİCİLERİN GIDA SATIN ALMA DAVRANIŞLARI İLE YAŞAM TARZI İLİŞKİSİ
BEKAR A.
,
GÖVCE M.
ULUSLARARASI SOSYAL ARAŞTIRMALAR DERGİSİ
, vol.8, no.36, pp.946-957, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
RESTORAN MÜŞTERİLERİNİN GIDA ATIKLARINA YÖNELİK TUTUMLARI: DEMOGRAFİK ÖZELLİKLER VE KUŞAKLAR ARASI KARŞILAŞTIRMA
Gövce M.
,
Bekar A.
,
Kılıç B.
VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Turkey, 28 - 30 September 2023, (Full Text)
TURİSTERİN PRESTİJ ARAMA DAVRANIŞLARININ SOSYO DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİNE GÖRE KARŞILAŞTIRILMASI
GÖVCE M.
,
BEKAR A.
,
KILIÇ B.
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Afyon, Turkey, 6 - 09 October 2022, pp.807-831, (Full Text)
Turistlerin Prestij Arama Davranışlarının Sosyo Demografik Özelliklerine Göre Karşılaştırılması
GÖVCE M.
,
BEKAR A.
,
KILIÇ B.
VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress, AFYON, Turkey, 06 October 2022, (Full Text)
Türkiye’deki Konaklama İşletmelerinin Endüstri 4.0 Adaptasyonlarına Yönelik Bir Araştırma
ÇOLAKOĞLU Ü.
,
KILIÇDERE S.
,
GÖVCE M.
,
DERİNKÖK A. E.
International Congress on Digital Transformation in Tourism, Düzce, Turkey, 18 - 19 April 2019, pp.210-216, (Full Text)
Destinasyon Pazarlamasında Gastronominin Rolü
GÖVCE M.
,
ÖZDOĞAN O. N.
International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Turkey, 20 - 22 September 2018, pp.206-220, (Full Text)
Restoran Seçiminde Çeşitlilik Arama Niyeti
BEKAR A.
,
GÖVCE M.
19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey, 17 - 21 October 2018, pp.576-591, (Full Text)
Türkiyede İpek Yolu Turizmi
KILIÇ B.
,
YOZUKMAZ N.
,
GÖVCE M.
Uluslararası Bolvadin Sempozyumu, AFYON, Turkey, 13 - 15 October 2017, (Full Text)
Gastronomi Turizmi Katılımcıları Yaşam Tarzlarına Göre Farklılık Gösterir mi?
KILIÇ B.
,
GÖVCE M.
Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi, İstanbul, Turkey, 20 - 22 April 2017, vol.1, pp.212-221, (Full Text)
Books
YENİLİKÇİ KONAKLAMA DENEYİMLERİ: KAMP ALANLARI, GLAMPİNG VE KARAVAN PARKLARI
GÖVCE M.
,
ASLAN H.
in: DENEYİMSEL TURİZMDE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR, GÜNDÜZ, CEMİL, Editor, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, pp.213-226, 2023
Turisterin Prestij Arama Davranışlarının Sosyo Demografik Özelliklerine Göre Karşılaştırılması
GÖVCE M.
,
BEKAR A.
,
KILIÇ B.
in: Multifaceted Research in the Field of Tourism, Öksüz, Merve, Editor, Özgür Yayınları, pp.17-40, 2023
GASTRONOMİK DENEYİMLER: YEMEK ATÖLYELERİ, YEREL GURME LEZZETLERİ VE ŞARAP TURLARI
GÖVCE M.
in: DENEYİMSEL TURİZMDE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR, Gündüz, Cemil, Editor, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, pp.77-91, 2023
Anasonlu Otlar
GÖVCE M.
in: Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.301-313, 2023
Rus Mutfağı
GÖVCE M.
,
KILIÇ B.
in: Dünya Mutfak Kültürleri, Şahin Perçin, Nilüfer, Editor, Beta Yayıncılık, İstanbul, pp.313-324, 2020
SAFARİ TURİZMİ
GÖVCE M.
in: SIRADIŞI TURİZM, ALPER KURNAZ, BURHAN KILIÇ, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.113-130, 2019
Türkiye de İpek Yolu Turizmi
KILIÇ B.
,
YOZUKMAZ N.
,
GÖVCE M.
in: Bolvadin Araştırmaları, Mustafa Güler, Cantürk Kayahan, Editor, Eğitim Yayınevi, Afyonkarahisar, pp.1536-1552, 2018
Turistlerin Gastronomik Etkinliklere Katılımlarına İlişkin Değerlendirmelerinin Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi
KILIÇ B.
,
GÖVCE M.
in: GASTRONOMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR, Bozok Düriye, Avcıkurt Cevdet, Doğdubay Murat, Sarıoğlan Mehmet, Girgin Göksel Kemal, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.67-85, 2017
Episodes in the Encyclopedia
TURİZM ANSİKLOPEDİSİ
GÖVCE M.
DETAY YAYINCILIK, pp., 2019
Metrics
More metrics
Publication
23
Citiation (TrDizin)
3
H-Index (TrDizin)
1
Citation (Sobiad)
208
H-Index (Sobiad)
6
Citiation (Sum Other)
28
UN Sustainable Development Goals