Publications & Works

Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences

RESTORAN MÜŞTERİLERİNİN GIDA ATIKLARINA YÖNELİK TUTUMLARI: DEMOGRAFİK ÖZELLİKLER VE KUŞAKLAR ARASI KARŞILAŞTIRMA

VII. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kastamonu, Turkey, 28 - 30 September 2023, (Full Text)

TURİSTERİN PRESTİJ ARAMA DAVRANIŞLARININ SOSYO DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİNE GÖRE KARŞILAŞTIRILMASI

VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Afyon, Turkey, 6 - 09 October 2022, pp.807-831, (Full Text)

Turistlerin Prestij Arama Davranışlarının Sosyo Demografik Özelliklerine Göre Karşılaştırılması

VI. International Gastronomy Tourism Studies Congress, AFYON, Turkey, 06 October 2022, (Full Text)

Türkiye’deki Konaklama İşletmelerinin Endüstri 4.0 Adaptasyonlarına Yönelik Bir Araştırma

International Congress on Digital Transformation in Tourism, Düzce, Turkey, 18 - 19 April 2019, pp.210-216, (Full Text)

Destinasyon Pazarlamasında Gastronominin Rolü

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Turkey, 20 - 22 September 2018, pp.206-220, (Full Text)

Restoran Seçiminde Çeşitlilik Arama Niyeti

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey, 17 - 21 October 2018, pp.576-591, (Full Text)

Türkiyede İpek Yolu Turizmi

Uluslararası Bolvadin Sempozyumu, AFYON, Turkey, 13 - 15 October 2017, (Full Text)

Gastronomi Turizmi Katılımcıları Yaşam Tarzlarına Göre Farklılık Gösterir mi?

Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi, İstanbul, Turkey, 20 - 22 April 2017, vol.1, pp.212-221, (Full Text)
Books

YENİLİKÇİ KONAKLAMA DENEYİMLERİ: KAMP ALANLARI, GLAMPİNG VE KARAVAN PARKLARI

in: DENEYİMSEL TURİZMDE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR, GÜNDÜZ, CEMİL, Editor, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, pp.213-226, 2023

Turisterin Prestij Arama Davranışlarının Sosyo Demografik Özelliklerine Göre Karşılaştırılması

in: Multifaceted Research in the Field of Tourism, Öksüz, Merve, Editor, Özgür Yayınları, pp.17-40, 2023

GASTRONOMİK DENEYİMLER: YEMEK ATÖLYELERİ, YEREL GURME LEZZETLERİ VE ŞARAP TURLARI

in: DENEYİMSEL TURİZMDE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR, Gündüz, Cemil, Editor, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, pp.77-91, 2023

Anasonlu Otlar

in: Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.301-313, 2023

Rus Mutfağı

in: Dünya Mutfak Kültürleri, Şahin Perçin, Nilüfer, Editor, Beta Yayıncılık, İstanbul, pp.313-324, 2020

SAFARİ TURİZMİ

in: SIRADIŞI TURİZM, ALPER KURNAZ, BURHAN KILIÇ, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.113-130, 2019

Türkiye de İpek Yolu Turizmi

in: Bolvadin Araştırmaları, Mustafa Güler, Cantürk Kayahan, Editor, Eğitim Yayınevi, Afyonkarahisar, pp.1536-1552, 2018

Turistlerin Gastronomik Etkinliklere Katılımlarına İlişkin Değerlendirmelerinin Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi

in: GASTRONOMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR, Bozok Düriye, Avcıkurt Cevdet, Doğdubay Murat, Sarıoğlan Mehmet, Girgin Göksel Kemal, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.67-85, 2017
Episodes in the Encyclopedia

TURİZM ANSİKLOPEDİSİ

DETAY YAYINCILIK, pp., 2019
Metrics

Publication

23

Citiation (TrDizin)

3

H-Index (TrDizin)

1

Citation (Sobiad)

208

H-Index (Sobiad)

6

Citiation (Sum Other)

28
UN Sustainable Development Goals