Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

TURİSTERİN PRESTİJ ARAMA DAVRANIŞLARININ SOSYO DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİNE GÖRE KARŞILAŞTIRILMASI

VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Afyon, Turkey, 6 - 09 October 2022, pp.807-831

Türkiye’deki Konaklama İşletmelerinin Endüstri 4.0 Adaptasyonlarına Yönelik Bir Araştırma

International Congress on Digital Transformation in Tourism, Düzce, Turkey, 18 - 19 April 2019, pp.210-216

Destinasyon Pazarlamasında Gastronominin Rolü

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Turkey, 20 - 22 September 2018, pp.206-220

Restoran Seçiminde Çeşitlilik Arama Niyeti

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Turkey, 17 - 21 October 2018, pp.576-591

Türkiyede İpek Yolu Turizmi

Uluslararası Bolvadin Sempozyumu, AFYON, Turkey, 13 - 15 October 2017

Gastronomi Turizmi Katılımcıları Yaşam Tarzlarına Göre Farklılık Gösterir mi?

Uluslararası Sosyal Araştırmalar Kongresi, İstanbul, Turkey, 20 - 22 April 2017, vol.1, pp.212-221

Books & Book Chapters

YENİLİKÇİ KONAKLAMA DENEYİMLERİ: KAMP ALANLARI, GLAMPİNG VE KARAVAN PARKLARI

in: DENEYİMSEL TURİZMDE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR, GÜNDÜZ, CEMİL, Editor, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, pp.213-226, 2023

Turisterin Prestij Arama Davranışlarının Sosyo Demografik Özelliklerine Göre Karşılaştırılması

in: Multifaceted Research in the Field of Tourism, Öksüz, Merve, Editor, Özgür Yayınları, pp.17-40, 2023

GASTRONOMİK DENEYİMLER: YEMEK ATÖLYELERİ, YEREL GURME LEZZETLERİ VE ŞARAP TURLARI

in: DENEYİMSEL TURİZMDE YENİLİKÇİ UYGULAMALAR, Gündüz, Cemil, Editor, EĞİTİM YAYINEVİ, Ankara, pp.77-91, 2023

Anasonlu Otlar

in: Baharat Otlar ve Soslar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.301-313, 2023

Rus Mutfağı

in: Dünya Mutfak Kültürleri, Şahin Perçin, Nilüfer, Editor, Beta Yayıncılık, İstanbul, pp.313-324, 2020

SAFARİ TURİZMİ

in: SIRADIŞI TURİZM, ALPER KURNAZ, BURHAN KILIÇ, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.113-130, 2019

Türkiye de İpek Yolu Turizmi

in: Bolvadin Araştırmaları, Mustafa Güler, Cantürk Kayahan, Editor, Eğitim Yayınevi, Afyonkarahisar, pp.1536-1552, 2018

Turistlerin Gastronomik Etkinliklere Katılımlarına İlişkin Değerlendirmelerinin Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi

in: GASTRONOMİ ÜZERİNE ARAŞTIRMALAR, Bozok Düriye, Avcıkurt Cevdet, Doğdubay Murat, Sarıoğlan Mehmet, Girgin Göksel Kemal, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.67-85, 2017

Episodes in the Encyclopedia

TURİZM ANSİKLOPEDİSİ

DETAY YAYINCILIK, pp., 2019

Metrics

Publication

23
UN Sustainable Development Goals