Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Meta Kampüste Eğitim: Metaversity

23. Ulusal Turizm Kongresi, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2023, ss.684-699

Sustainability and Digitalization Interaction in the Tourism Sector: A Dilemma

4th Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON23) , İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Mart 2023, ss.1-3 Sürdürülebilir Kalkınma

Design Thinking Approach in Destination Planning

ATLAS INTERNATIONAL CONGRESS ON SOCIAL SCIENCES 7., Budapest, Macaristan, 23 Eylül 2020, ss.402

Effects of Covid-19: Reframing Crisis Management in Turkish Hotel Industry

5th International Scientific Research E-Congress, İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020 Sürdürülebilir Kalkınma

Nepotizmin Çalışanların Örgütsel Adalet Algılamaları Üzerine Etkisi

18. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi, Adana, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2010, ss.171-179

Kitap & Kitap Bölümleri

Döngüsel Ekonomi

Turizmde Güncel Gelişmeler - Yeni Ekonomi Türleri Perspektifinden, Kurgun Hülya, Bağıran Özşeker Demet, Aktaş Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.76-91, 2023

Yeşil Ekonomi

Turizmde Güncel Gelişmeler - Yeni Ekonomi Türleri Perspektifinden, Kurgun Hülya, Bağıran Özşeker Demet, Aktaş Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.92-105, 2023

Turizm Sektöründe Gerçek Zamanlı Veri Analizi

Turizm ve Teknoloji - Sürdürülebilirlik Yaklaşımıyla, Kurgun Hülya, Aktaş Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.126-142, 2022

SMART TOURISM ECOSYSTEMS’ IMPACTS ON TOURISM DESTINATIONS

THE ROUTLEDGE HANDBOOK OF TOURISM IMPACTS: THEORETICAL AND APPLIED PERSPECTIVES, Doğan Gürsoy , Robin Nunkoo, Editör, Routledge, New York, ss.428-439, 2019

Büyük Veri ve Karma Gerçeklik

Turizm 4.0: Kavramlar ve Uygulamalar, Kurgun Hülya, Kurgun Avşar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.33-56, 2019

ŞEHİR TURİZMİNDE RAISA VE OTONOM ŞEHİRLER

TURİZM 4.0: İLKELER VE UYGULAMALAR, Prof. Dr. Hülya KURGUN, Prof. Dr. Osman Avşar KURGUN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.114-139, 2019

Organik Tarım ve Dikey Tarım

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba, Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.401-418, 2018

Moleküler Gastronomi

Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi, Hülya Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.103-125, 2017

Şehir Tarımı ve Dikey Tarım

Gastronomi Turizmi - Milenyum ve Ötesi, Hülya Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.81-102, 2017

Amerika Mutfağı

Gastronomi ve Turizm Kavramlar Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar Reçeteler, Hülya Kurgun, Demet Bağıran Özşeker, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.309-334, 2016

Sürdürülebilir Turizm ve Uluslararası Örgütler

Sürdürülebilir Turizm, Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.329-343, 2014

Metrikler

Yayın

31

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (TrDizin)

4

H-Index (TrDizin)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları