Makaleler
13
Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (4)
2. META EĞİTİM EKOSİSTEMİ MODELİ: ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK ALGILARI
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.26, sa.3, ss.1063-1091, 2024 (Hakemli Dergi)
5. Turizm Sektöründe Metaverse’ün Geleceği: Araç mı, Amaç mı?
International Journal of Contemporary Tourism Research
, cilt.7, sa.2, ss.143-152, 2023 (Hakemli Dergi)
7. Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçerikler ile Destinasyon İmajı Analizi: Bilgisayarlı Görü ve Makine Öğrenmesi Yaklaşımı
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.10, sa.3, ss.2126-2143, 2022 (Hakemli Dergi)
9. SORUMLU TURİZM YAKLAŞIMI İLE TURİSTİK DESTİNASYONLARIN GELİŞİMİ: FOÇA ÖRNEĞİ
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.23, sa.5, ss.1671-1708, 2021 (Hakemli Dergi)
12. TURİZM ÖĞRENCİLERİNİN VARK ÖĞRENME MODELİNE GÖRE ÖĞRENME STİLLERİNİN BELİRLENMESİ LİSANS VE ÖN LİSANS KARŞILAŞTIRMASI
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.18, sa.1, ss.91-113, 2016 (Hakemli Dergi)
13. Çalışanların Örgütsel Adalet Algılarında Yöneticilerinin Etik Liderlik Davranışlarının Rolü
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.16, sa.30, ss.151-164, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
10
4. Sustainability and Digitalization Interaction in the Tourism Sector: A Dilemma
4th Conference on Managing Tourism Across Continents (MTCON23) , İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Mart 2023, ss.1-3, (Özet Bildiri)
6. Effects of Covid-19: Reframing Crisis Management in Turkish Hotel Industry
5th International Scientific Research E-Congress, İstanbul, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2020, (Özet Bildiri)
7. Web 4.0 Promise for Tourism Ecosystem: A QualitativeResearch on Tourism Ecosystem Stakeholders’ Awareness
Global Conferenceon Services Management(GLOSERV 2017), Volterra, İtalya, 3 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
8. Çalışanların Örgütsel Adalet Algılarında Yöneticilerin Etik Liderlik Davranışlarının Rolü
11. Ulusal İşletmecilik Kongresi, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.389-391, (Özet Bildiri)
9. NEPOTİZMİN ÇALIŞANLARIN ÖRGÜTSEL ADALET ALGILAMALARI ÜZERİNE ETKİSİ
18. ULUSAL YÖNETİM VE ORGANİZASYON KONGRESİ, Adana, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2010, ss.171-179, (Özet Bildiri)
10. Nepotizmin Çalışanların Örgütsel Adalet Algılamaları Üzerine Etkisi
18. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi, Adana, Türkiye, 20 - 22 Mayıs 2010, ss.171-179, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
17
2. Tasarım Odaklı Dijital Dönüşüm
Turizm Sektöründe Dijital Dönüşüm, KURGUN OSMAN AVŞAR, AKTAŞ ERDEM, BAĞIRAN ÖZŞEKER DEMET, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.120-142, 2024
3. Sürdürülebilir Dijital Dönüşüm
Turizm Sektöründe Dijital Dönüşüm, KURGUN OSMAN AVŞAR, AKTAŞ ERDEM, BAĞIRAN ÖZŞEKER DEMET, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-119, 2024
6. Döngüsel Ekonomi
Turizmde Güncel Gelişmeler - Yeni Ekonomi Türleri Perspektifinden, Kurgun Hülya, Bağıran Özşeker Demet, Aktaş Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.76-91, 2023
7. Yeşil Ekonomi
Turizmde Güncel Gelişmeler - Yeni Ekonomi Türleri Perspektifinden, Kurgun Hülya, Bağıran Özşeker Demet, Aktaş Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.92-105, 2023
8. Turizm ve Teknoloji: Sürdürülebilirlik Yaklaşımıyla
Detay Yayınevi, Ankara, 2022
9. Turizm Sektöründe Gerçek Zamanlı Veri Analizi
Turizm ve Teknoloji - Sürdürülebilirlik Yaklaşımıyla, Kurgun Hülya, Aktaş Erdem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.126-142, 2022
10. Büyük Veri ve Karma Gerçeklik
Turizm 4.0: Kavramlar ve Uygulamalar, Kurgun Hülya, Kurgun Avşar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.33-56, 2019
11. ŞEHİR TURİZMİNDE RAISA VE OTONOM ŞEHİRLER
TURİZM 4.0: İLKELER VE UYGULAMALAR, Prof. Dr. Hülya KURGUN, Prof. Dr. Osman Avşar KURGUN, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.114-139, 2019
12. SMART TOURISM ECOSYSTEMS’ IMPACTS ON TOURISM DESTINATIONS
THE ROUTLEDGE HANDBOOK OF TOURISM IMPACTS: THEORETICAL AND APPLIED PERSPECTIVES, Doğan Gürsoy , Robin Nunkoo, Editör, Routledge, New York, ss.428-439, 2019
13. Organik Tarım ve Dikey Tarım
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba, Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.401-418, 2018
14. Moleküler Gastronomi
Gastronomi Trendleri - Milenyum ve Ötesi, Hülya Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.103-125, 2017
15. Şehir Tarımı ve Dikey Tarım
Gastronomi Turizmi - Milenyum ve Ötesi, Hülya Kurgun, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.81-102, 2017
16. Amerika Mutfağı
Gastronomi ve Turizm Kavramlar Uygulamalar Uluslararası Mutfaklar Reçeteler, Hülya Kurgun, Demet Bağıran Özşeker, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.309-334, 2016
17. Sürdürülebilir Turizm ve Uluslararası Örgütler
Sürdürülebilir Turizm, Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.329-343, 2014
Metrikler