Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 17

1. Kültür Turizmi Kapsamında Müzeler ve Dijitalleşme: İzmir Müzeleri

V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 8 - 12 Kasım 2023, ss.183-189, (Tam Metin Bildiri)

2. Kültürün Festivaller Aracılığı ile Aktarımı: Germiyan Festivali

V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 8 - 12 Kasım 2023, ss.395-403, (Tam Metin Bildiri)

3. Tourism Supply in Rural Destinations: The Example of Çeşme

III. International Sustainable Tourism Congress, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2021, (Özet Bildiri)

4. An Evaluation of E-complaints of Child-Friendly Hotels

3RD INTERNATIONAL FAMILY, YOUTH AND CHILD FRIENDLY TOURISM MANAGEMENT CONGRESS, İstanbul, Türkiye, 23 Haziran 2021, ss.14, (Özet Bildiri)

5. Sustainable Tourism Practices of UNESCO Creative Gastronomy Cities: Far East Destination

uluslararası gastronomi turizmi kongresi, 10 - 12 Aralık 2015, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. Engelli Bireylerin Turizm Hizmetlerine Yönelik E şikayetleri

15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)

8. After Four Years DoStill Seferihisar’xxs People Want Tourism?

International Conference onTourism and Culture in Asia, 17 - 18 Kasım 2013, ss.653-667, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. Representations Of Cesme As A Seaside Resort In Popular Culture

6th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, Fethiye, Türkiye, 24 - 29 Nisan 2012, ss.755-767, (Tam Metin Bildiri)

10. Representationsof Çeşme asa Seaside Resort inPopular Culture

6thWorld Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, 24 Nisan 2012 - 29 Nisan 2019, ss.755-767, (Tam Metin Bildiri)

11. TheCharacteristicsof Thermal Tourism Supply Analysis of Service Quality andGuest Loyalty

Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management, İstanbul, Türkiye, 18 - 24 Haziran 2011, (Tam Metin Bildiri)

12. Importance ofEmployee Perceptions onServiceQualtyImprovement and CustomerSatisfaction

International Conference on Business, Managemenet and Economics, İzmir, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)

13. Üstleri ile Yaşadıkları İşyeri Arkadaşlıklarının Seyahat Acentası Çalışanlarının Performansına Etkisi

V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Nisan 2010, ss.131-151, (Tam Metin Bildiri)

15. EU Tourism Policy and Turkey’xxs Situation During the Adaptation Process

European Union and Turkey: From the Past to the Future, 10 - 11 Temmuz 2008, (Tam Metin Bildiri)

16. Turizmin Bölgesel Etkileri : Şirince Örneği

III. Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2008, ss.232-238, (Tam Metin Bildiri)

17. Turizmin Bölgesel Etkileri: Şirince Köyü

3.Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2008, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 8

1. Storytelling as a Marketing Tool in Gastronomy Tourism

Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, İrfan Yazıcıoğlu / Özgür Yayla / Alper Işın / Fuat Bayram / Eren Yalçın, Editör, Peter Lang Gmbh, Berlin, ss.307-317, 2024

2. Sustainable Gastronomy Tourism and Slow Food Movement: A Case of Germiyan Villiage

Gastronomic Sustainability Solutions for Community and Tourism Resilience, Shivam Bhartiya,Vaibhav Bhatt,Andrea Edurne Jimenez Ruiz, Editör, IGI Global yayınevi, Pennsylvania, ss.18-37, 2024

3. Sürdürülebilir Turizm ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk

Sürdürülebilir Turizm: Yönetim, Planlama ve Güncel Gelişmeler, Ceylan Alkan,Özge Adan Gök, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.120-137, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Crisis Management and COVID - 19: Effects and Practices in Tourism Business

COVID -19 and the Hospitality and Tourism Industry A Research Companion, Gürsoy, D., Sarıışık, M., Nunkoo, R., Boğan, E., Editör, Edward Edgar Publishing, Cheltenham, ss.308-319, 2021

5. Turizmin Yönetimi

Turizm İşletmeciliği, Zafer Öter, Editör, nobel, Ankara, ss.305-338, 2016

6. Yüksek ve Düşük Bağlamlı Kültürler (High and Low Context Cultures)

Uluslararası İşletmecilik Temel Kavramlar, Çağrı Bulut, İge Pırnar, Editör, Nobel, Ankara, ss.607-616, 2013

7. Uluslararası Turizm Eğilimleri ve Gelecekteki Beklentiler

Ulusararası Turizm İşletmeciliği, İge Pırnar, Editör, nobel, Ankara, ss.47-69, 2011

8. Sonuç: Türkiye ve Turizm

Turizm Coğrafyası, Gürhan Aktaş, Editör, Detay , Ankara, ss.583-607, 2008
Metrikler

Yayın

40

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Sobiad)

417

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları