Makaleler
7
Tümü (7)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (4)
4. Boutique Hotels in Alaçatı: Are Customers Satisfed Enough?
International Journal of Research in Tourism and Hospitalty
, cilt.1, sa.2, ss.26-31, 2015 (Hakemli Dergi)
5. ENGELLİ BİREYLERİN TURİZM HİZMETLERİNE YÖNELİK E- ŞİKÂYETLERİ
Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.1, sa.2, ss.33-44, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
17
2. Kültürün Festivaller Aracılığı ile Aktarımı: Germiyan Festivali
V. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Türkiye, 8 - 12 Kasım 2023, ss.395-403, (Tam Metin Bildiri)
5. Sustainable Tourism Practices of UNESCO Creative Gastronomy Cities: Far East Destination
uluslararası gastronomi turizmi kongresi, 10 - 12 Aralık 2015, (Tam Metin Bildiri)
6. Kruvaziyer Turizmde Sosyal Medya Kullanımı Seyahat Acentasına Yönelik Örnek Olay Çalışması
16. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, (Tam Metin Bildiri)
7. Engelli Bireylerin Turizm Hizmetlerine Yönelik E şikayetleri
15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)
8. After Four Years DoStill Seferihisar’xxs People Want Tourism?
International Conference onTourism and Culture in Asia, 17 - 18 Kasım 2013, ss.653-667, (Tam Metin Bildiri)
10. Representationsof Çeşme asa Seaside Resort inPopular Culture
6thWorld Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, 24 Nisan 2012 - 29 Nisan 2019, ss.755-767, (Tam Metin Bildiri)
11. TheCharacteristicsof Thermal Tourism Supply Analysis of Service Quality andGuest Loyalty
Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management, İstanbul, Türkiye, 18 - 24 Haziran 2011, (Tam Metin Bildiri)
12. Importance ofEmployee Perceptions onServiceQualtyImprovement and CustomerSatisfaction
International Conference on Business, Managemenet and Economics, İzmir, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2010, (Tam Metin Bildiri)
13. Üstleri ile Yaşadıkları İşyeri Arkadaşlıklarının Seyahat Acentası Çalışanlarının Performansına Etkisi
V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye, 6 - 08 Nisan 2010, ss.131-151, (Tam Metin Bildiri)
14. Pre-Departure Destination PerceptionsbyFirst-TmeVsitorswth Prior Experience in Competitors: Caseof Greece and Turkey
consumer behavior intourism symposium 2009, Verona, İtalya, 15 - 19 Aralık 2009, (Tam Metin Bildiri)
15. EU Tourism Policy and Turkey’xxs Situation During the Adaptation Process
European Union and Turkey: From the Past to the Future, 10 - 11 Temmuz 2008, (Tam Metin Bildiri)
16. Turizmin Bölgesel Etkileri : Şirince Örneği
III. Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2008, ss.232-238, (Tam Metin Bildiri)
17. Turizmin Bölgesel Etkileri: Şirince Köyü
3.Balıkesir Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2008, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
8
1. Storytelling as a Marketing Tool in Gastronomy Tourism
Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, İrfan Yazıcıoğlu / Özgür Yayla / Alper Işın / Fuat Bayram / Eren Yalçın, Editör, Peter Lang Gmbh, Berlin, ss.307-317, 2024
4. Crisis Management and COVID - 19: Effects and Practices in Tourism Business
COVID -19 and the Hospitality and Tourism Industry A Research Companion, Gürsoy, D., Sarıışık, M., Nunkoo, R., Boğan, E., Editör, Edward Edgar Publishing, Cheltenham, ss.308-319, 2021
5. Turizmin Yönetimi
Turizm İşletmeciliği, Zafer Öter, Editör, nobel, Ankara, ss.305-338, 2016
6. Yüksek ve Düşük Bağlamlı Kültürler (High and Low Context Cultures)
Uluslararası İşletmecilik Temel Kavramlar, Çağrı Bulut, İge Pırnar, Editör, Nobel, Ankara, ss.607-616, 2013
7. Uluslararası Turizm Eğilimleri ve Gelecekteki Beklentiler
Ulusararası Turizm İşletmeciliği, İge Pırnar, Editör, nobel, Ankara, ss.47-69, 2011
8. Sonuç: Türkiye ve Turizm
Turizm Coğrafyası, Gürhan Aktaş, Editör, Detay , Ankara, ss.583-607, 2008
Ansiklopedide Bölümler
7