Yayınlar & Eserler

Makaleler 15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 16

1. Wellness Otellerde Alkali Beslenme Yaklaşımının Sürdürülebilir Beslenme Üzerindeki Etkileri

Uluslararası Sağlık, Turizm ve Spor Kongresi: Yenilikçi Yaklaşımlar, Sinop, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2025, ss.52, (Özet Bildiri)

2. Otobüs-Restoran Girişimciliğinde Çevrimiçi Müşteri Geri Bildirimleri: Ortaya Çıkan Sorunlar ve İyileştirme Önerileri

5th International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.11-16, (Tam Metin Bildiri)

3. Gönen termal otellerinin çevrim içi kullanıcı yorumları aracılığıyla mevcut durumunun değerlendirilmesi

IV. Ulusal / I. Uluslararası Balıkesir Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 18 Nisan - 20 Mayıs 2024, ss.39, (Özet Bildiri)

4. Tarihsel Süreçte Bandırma Palas Otel'in Dönüşümü

5. INTERNATIONAL HARRAN CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH, Şanlıurfa, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2023, ss.367-377, (Tam Metin Bildiri)

5. “Kendin Yap” (DIY) Restoranların İncelenmesi

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.14-18, (Tam Metin Bildiri)

6. Turizm Faaliyetlerinin Bölgesel Kalkınmadaki Rolü: Bandırma Örneği

3. Uluslararası Bölgesel Kalkınma ve Üniversitelerin RolüSempozyumu (IRDARUS’19) “Bandırma’nın Geleceği”, Balıkesir, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2019, cilt.1, ss.317-323, (Tam Metin Bildiri)

7. Kapıdağ Yarımadası’ndaki Alternatif Turizm Çeşitleri

Uluslararası Bölgesel Kalkınma ve Üniversitelerin Geleceği Sempozyumu ”Bandırma’nın Geleceği”, Balıkesir, Türkiye, 21 - 22 Kasım 2019, ss.331-335, (Tam Metin Bildiri)

8. Turizm Sektöründe İşe Yabancılaşma: Örnek Olay Çalışması

2. Business and Organization Research Conference, İzmir, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2019, ss.1391-1401, (Tam Metin Bildiri)

9. TripAdvisor Şikâyetlerinin Analizi: Bandırma ve Erdek Yiyecek-İçecek İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma

2. Uluslararası Bandırma ve Çevresi Sempozyumu (UBS’19), Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2019, cilt.2, ss.145-150, (Tam Metin Bildiri)

10. Recent Technologies and Methods in Restaurant Kitchens

Fifth International Mediterranean Social Sciences Congress (MECAS V), Podgorica, Karadağ, 18 - 20 Haziran 2019, cilt.3, ss.123-128, (Tam Metin Bildiri)

11. Tripadvisor’da yer alan konaklama işletmelerinin yorumlarının analizi: Bandırma ve Erdek konaklama işletmelerine yönelik bir araştırma.

Uluslararası Bandırma ve Çevresi Sempozyumu, BALIKESİR/BANDIRMA, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2018, cilt.2, ss.445-451, (Tam Metin Bildiri)

12. A Review of Recent Technologies and Applications in Marina Industry

Third Mediterranean International congress on social sciences (MECAS III), Budapest, Macaristan, 19 - 22 Haziran 2018, cilt.2, ss.237-244, (Tam Metin Bildiri)

13. Intelligent Hotel Applications And Its Effects On Hotel Industry

Third Mediterranean International Congress on Social Sciences (MECAS III), Budapest, Macaristan, 19 - 22 Haziran 2018, ss.329-333, (Tam Metin Bildiri)

14. Transportation Technology Applications in the Tourism Industry: The Case of Aegean Region

International Conference on Intelligent Transportation Systems (BANU-ITSC’18), BALIKESİR/BANDIRMA, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2018, ss.116-119, (Özet Bildiri)

15. Termal Turizm Girişimciliğine Genel Bir Bakış

International Conference on Emprical Economics social sciences (ICEESS’18), BALIKESİR/BANDIRMA, Türkiye, 27 - 28 Haziran 2018, ss.1032-1046, (Tam Metin Bildiri)

16. Yaratıcı Turizm Kapsamında Şirince Köyü İçin Bir Uygulama Modeli Önerisi ve Köyün Yaratıcı Turizm Kaynakları

Second Mediterranean International congress on social sciences (MECAS II), Ohrid, Makedonya, 10 - 13 Ekim 2017, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 7

1. Repositioning Islamic Shrines As Sacred Healing Spaces: A Wellness Tourism Perspective

TURİZM VE DESTİNASYON ARAŞTIRMALARI, , Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.397-418, 2025

2. Wellness Hotel Practices: Flexibility and Mind

Contemporary Studies and Theories in Tourism, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, AKTUNA CAN, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang, Berlin - Bruxelles - Chennai - Lausanne - New York - Oxford, ss.57-68, 2024

3. Covid-19 salgınının bi̇r sonucu: Aşı turi̇zmi̇

ULUSALDAN KÜRESELE KAMUSAL MAL OLARAK SAĞLIK, AKAR, Sevda, Editör, HOLISTENCE PUBLICATIONS, ss.127-153, 2021

4. TOPLUM 5.0’IN TRANSFORMASYONA ETKİSİ

Gastronomide Transformasyon, DOĞDUBAY, Murat, Editör, Detay Yayıncılık, ss.119-141, 2021

5. Turizm Sektöründe Yetenek 4.0

Çalışma Yaşamında Yetenek 4.0, Senem NART, Editör, BETA, İstanbul, ss.303-337, 2020

6. DENİZLİ: ÇAĞLA DÖVMESİ

BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, Dr. Melahat YILDIRIM SAÇILIK, Dr. Samet ÇEVİK, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.145-149, 2019

7. Turizm İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı

Sosyal Medyanın İş Yaşamındaki Yeri, Yıldız, Harun, Editör, Beta Yayınevi, İstanbul, ss.179-195, 2018
Metrikler

Yayın

41

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

41

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

12

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

28

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

40
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları