Makaleler
15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (4)
1. INSTAGRAM’DA KÜLTÜREL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE YÖNELİK BİR YAKLAŞIM: SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM BELGELİ TERMAL OTELLER ÜZERİNE BİR İNCELEME
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.8, sa.3, ss.1044-1062, 2025 (Hakemli Dergi)
2. Bibliometric Mapping of Documents on SPA Tourism in the Scopus Database
International Journal of Health Management and Tourism
, cilt.10, sa.1, ss.27-44, 2025 (Hakemli Dergi)
7. Gönen termal otellerinin hizmet kalitesinin çevrim içi kullanıcı yorumları aracılığıyla değerlendirilmesi
Journal of Applied Tourism Research
, cilt.5, sa.1, ss.1-14, 2024 (Hakemli Dergi)
10. Aşık Veysel'in Şiirlerine Gastronomik Bakış
Çukurova Üniversitesi Türkoloji Araştırmaları Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.729-744, 2023 (Hakemli Dergi)
12. İkincil Konut Sahiplerinin Yiyecek Tercihleri
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.8, sa.1, ss.167-180, 2021 (Hakemli Dergi)
13. Festival Katılımcılarının Motivasyonları ve Turistik Deneyimleri
INTERNATIONAL JOURNAL OF CONTEMPORARY TOURISM RESEARCH
, cilt.4, sa.2, ss.219-233, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
16
2. Otobüs-Restoran Girişimciliğinde Çevrimiçi Müşteri Geri Bildirimleri: Ortaya Çıkan Sorunlar ve İyileştirme Önerileri
5th International Travel & Tourism Dynamics, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.11-16, (Tam Metin Bildiri)
5. “Kendin Yap” (DIY) Restoranların İncelenmesi
4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.14-18, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
7
3. Covid-19 salgınının bi̇r sonucu: Aşı turi̇zmi̇
ULUSALDAN KÜRESELE KAMUSAL MAL OLARAK SAĞLIK, AKAR, Sevda, Editör, HOLISTENCE PUBLICATIONS, ss.127-153, 2021
4. TOPLUM 5.0’IN TRANSFORMASYONA ETKİSİ
Gastronomide Transformasyon, DOĞDUBAY, Murat, Editör, Detay Yayıncılık, ss.119-141, 2021
5. Turizm Sektöründe Yetenek 4.0
Çalışma Yaşamında Yetenek 4.0, Senem NART, Editör, BETA, İstanbul, ss.303-337, 2020
6. DENİZLİ: ÇAĞLA DÖVMESİ
BİR YERİN TABAKTAKİ KİMLİĞİ, Dr. Melahat YILDIRIM SAÇILIK, Dr. Samet ÇEVİK, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.145-149, 2019
7. Turizm İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı
Sosyal Medyanın İş Yaşamındaki Yeri, Yıldız, Harun, Editör, Beta Yayınevi, İstanbul, ss.179-195, 2018
Ansiklopedide Bölümler
3
1. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt X
Detay Yayıncılık, ss.189-189, 2022
2. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt X
Detay Yayıncılık, ss.188-189, 2022
3. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt X
Detay Yayıncılık, ss.192-193, 2022