Yayınlar & Eserler

Makaleler 3
Tümü (3)
TRDizin (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

1. Türkiye’de Yiyecek ve İçecek İşletmelerini Sınıflandıran Gastronomi Rehberleri Üzerine Bir Değerlendirme

IV: Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.90-103, (Tam Metin Bildiri)

2. Türk Mutfağı Tanıtım Faaliyetlerinin Gastrodiplomasi Kavramı Açısından İncelenmesi

20. Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)

3. GASTRONOMİ EĞİTİMİNDE PROFESYONEL MUTFAK OKULLARININ ETKİSİ: İSTANBUL MUTFAK SANATLARI AKADEMİSİ (MSA) ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

8

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

22

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

17