HELAL GIDA SERTİFİKALI ÜRÜNLERİNİN OTEL MENÜLERİNDE KULLANIM DÜZEYİ: İZMİR MERKEZ’DEKİ 5 YILDIZLI OTELLER ÖRNEĞİ


BUCAK T., YİĞİT S.

Journal of Yaşar University, cilt.13, sa.50, ss.176-184, 2018 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 13 Sayı: 50
  • Basım Tarihi: 2018
  • Doi Numarası: 10.19168/jyasar.379481
  • Dergi Adı: Journal of Yaşar University
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.176-184
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet