HELAL GIDA SERTİFİKALI ÜRÜNLERİNİN OTEL MENÜLERİNDE KULLANIM DÜZEYİ: İZMİR MERKEZ’DEKİ 5 YILDIZLI OTELLER ÖRNEĞİ
BUCAK T., YİĞİT S.
Journal of Yaşar University, cilt.13, sa.50, ss.176-184, 2018 (TRDizin)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
13
Sayı:
50
-
Basım Tarihi:
2018
-
Doi Numarası:
10.19168/jyasar.379481
-
Dergi Adı:
Journal of Yaşar University
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.176-184
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli:
Evet