Yayınlar & Eserler

Makaleler 7
Tümü (7)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (5)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

1. Deneyimsel Öğrenmenin Turizm Sektöründeki Yeri: Staj Yapan Lisans Öğrencileri Üzerine Bir Araştırma

23. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Ekim 2023, ss.1481-1494, (Tam Metin Bildiri)

4. Eğitlence Kavrami ve Müzelerde Uygulanması

21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021, ss.1466-1472, (Tam Metin Bildiri)

5. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumlarında Sunulan Bildirilerin Bibliyometrik Analizi

5. Ulusal Deniz Turizmi Sempozyumu “Dijital Dönüşüm”, İzmir, Türkiye, 28 - 29 Şubat 2020, ss.1-15, (Tam Metin Bildiri)

6. Rekreasyon Etkinliklerinde Kalabalık Algısının Katılımcılar Üzerindeki Etkileri

4. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 09 Kasım 2017, ss.304-314, (Tam Metin Bildiri)

7. Booking.com’a Erişim Kısıtı Kararının Basındaki Yansımaları: Bir Medya Analizi

18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

8. Communicating With Senior Travelers: Respectful Adults or OldChildren?

Global Conference on Services Management (GLOSERV - 2017), Volterra, İtalya, 3 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

9. What Hoteliers Say in Big Dispute: A Case Study on Banning of Booking.com Website in Turkey

Global Conference on Services Management (GLOSERV 2017), Volterra, İtalya, 3 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

12. Turizm Alanındaki Nitel. Araştırmalarda Uygulanan Yöntem Ölçütlerinin Değerlendirilmesi

8. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, (Tam Metin Bildiri)

13. Engelli Bireylerin Turizm Hizmetlerine Yönelik E şikayetleri

15. Ulusal Turizm Kongresi, Ankara, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 5

1. Balık ve Kabuklu Deniz Ürünleri

MUTFAK BİLİMİ - The SCIENCE of COOKING, CEYLAN VELİ, ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER, Editör, Nobel Yaşam, Ankara, ss.64-91, 2025

2. Visitor Experience in Museums

Paradigma Yayınları, Çanakkale, 2024

3. Consumers’ Acceptance of and Attitude Towards Cultured Meat: A Survey of Potential Consumers in Turkey

Current Trends and Practices in Tourism, Yayla Özgür, Işın Alper, Yazicioğlu İrfan, Bayram Fuat, Bölükbaş Rabia, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.257-270, 2023

4. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞE GENEL BİR BAKIŞ

SÜRDÜRÜLEBİLİR YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ, Okat Çinuçen, Koç Pelin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.27-46, 2022

5. İçecek Endüstisi

İçecek Bilgisi, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.2-23, 2016
Ansiklopedide Bölümler 6

1. İstanbul Sheraton Oteli

Detay Yayıncılık, ss.9-10, 2022

2. Kapsül Otel

Detay Yayıncılık, ss.188, 2022

3. Boğatepe (Zavot) Peynir Müzesi

Detay Yayıncılık, ss.179, 2022

4. Dedeman Kapadokya Oteli

Detay Yayıncılık, ss.251, 2022

5. Iber Otelleri

Detay Yayıncılık, ss.179, 2022

6. İsviçre

Detay Yayıncılık, ss.241-242, 2019
Metrikler

Yayın

32

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scholar)

40

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

20

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

99

H-İndeks (Sobiad)

4

Atıf (Diğer Toplam)

58

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları