-
2018 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
-
2014 - 2016 Yrd. Doç. Dr.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Seferihisar Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
-
2012 - 2014 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2008 - 2012 Öğretim Görevlisi
İzmir Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2018 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Dokuz Eylül Üniversitesi
-
2018 - 2020 MYO Müdürü
Dokuz Eylül Üniversitesi
-
2016 - 2020 Bölüm Başkanı
Dokuz Eylül Üniversitesi
-
2016 - 2018 MYO Müdür Yardımcısı
Dokuz Eylül Üniversitesi
-
2013 - 2014 Dekan Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
-
2012 - 2013 MYO Müdür Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
-
2008 - 2012 MYO Müdür Yardımcısı
İzmir Üniversitesi
-
Yüksek Lisans Yiyecek İçecekleri Hizmetleri Yönetimi
-
Lisans Mutfak ve Servis Malzemeleri
-
Lisans Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri
-
Lisans Menü Planlaması
-
Lisans Mutfak Yönetimi
-
Yüksek Lisans Mutfak Uygulamaları
-
Lisans Genel Turizm
-
Lisans Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
-
Lisans Gastronomi Bilimine Giriş
-
Ön Lisans MUTFAK HİZ. YÖNETİMİ
-
Ön Lisans SERVİS TEKNİĞİ
-
Ön Lisans MENÜ PLANLAMASI
-
Lisans GASTRONOMİ TURİZMİ
-
Ön Lisans İş ve İşçi Sağlığı Güvenliği
-
Ön Lisans Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü
-
Ön Lisans Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi
-
Ön Lisans Turizm Coğrafyası
-
Ön Lisans İnsan Kaynakları Yönetimi
-
Ön Lisans İletişim
-
Ön Lisans Turistik Ürün Politikası
-
Lisans TURİZM İŞLETMELERİNDE KALİTE SİSİTEMLERİ
-
Lisans SERVİS TEKNİĞİ
-
Yüksek Lisans YİYECEK İÇECEKTE YENİ YAKLAŞIMLAR
-
Lisans TURİZM İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON
-
Lisans YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖN.
-
Yüksek Lisans GASTRONOMİ TURİZMİ
-
Lisans ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ
-
Lisans İLETİŞİM TEKNİKLERİ
-
Lisans İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
-
Ön Lisans İŞLETMELERDE KALİTE YÖNETİMİ
-
Ön Lisans YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖN.
-
Ön Lisans BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMASI
-
Ön Lisans GENEL TURİZM
-
Ön Lisans ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ
-
Sokak lezzetlerinin il gastronomi turizmine etkisi: İzmir ili örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin tüketim alışkanlıklarında sokak lezzetlerinin yeri: İzmir örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Coğrafi işaretli köftelerin bölge gastronomisindeki yeri ve önemi: Ege Bölgesi örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Coğrafi işaretli gıdaların sürdürülebilirliğinde iklim değişikliğinin etkisi: İzmir Yarımada örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Helal gıda uygulamasının tüketici davranışlarına etkilerinin incelenmesi: İzmir il örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
COVİD-19 pandemisinin resort otel işletmeleri menü planlamasına etkisi: Çeşme örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Tüketicilerin demografik özellikleri ile ev dışında yiyecek tüketimleri arasındaki ilişki: İzmir örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Mutfak Kültürünün Şehir Markalaşması Oluşturmadaki Etkisi: Afyonkarahisar Üzerine Bir Araştırma
BUCAK T. (Danışman)
-
Otel işletmelerinde hizmet kalitesi ile misafir memnuniyeti arasındaki ilişki: Çanakkale ili Merkezindeki 4 ve 5 yıldızlı oteller örneği
BUCAK T. (Danışman)
H.ÖZARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Havalimanında hizmet veren yiyecek - içecek işletmelerinde fiyatın misafir memnuniyetine etkisi: İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali örneği
BUCAK T. (Danışman)
E.ÖZKAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Yiyecek içecek işletmelerinde Michelin yıldızı standartlarının uygulanması: Hamburg Le Canard Restoran örneği
BUCAK T. (Danışman)
Z.CEREN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Gastronomi turizminin Çanakkale turizmine katkısı
BUCAK T. (Danışman)
U.ATEŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Restoran işletmelerinde yiyecek- içecek hizmet kalitesinin misafir memnuniyetine etkisi: Çanakkale il merkezinde bir araştırma
BUCAK T. (Danışman)
Ö.TURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014