Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2018 - Devam Ediyor Doç.Dr.

    Dokuz Eylül Üniversitesi, Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

  • 2014 - 2016 Yrd.Doç.Dr.

    Dokuz Eylül Üniversitesi, Seferihisar Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

  • 2012 - 2014 Yrd.Doç.Dr.

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2008 - 2012 Öğretim Görevlisi

    İzmir Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2018 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Dokuz Eylül Üniversitesi

  • 2018 - 2020 MYO Müdürü

    Dokuz Eylül Üniversitesi

  • 2016 - 2020 Bölüm Başkanı

    Dokuz Eylül Üniversitesi

  • 2016 - 2018 MYO Müdür Yardımcısı

    Dokuz Eylül Üniversitesi

  • 2013 - 2014 Dekan Yardımcısı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

  • 2012 - 2013 MYO Müdür Yardımcısı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

  • 2008 - 2012 MYO Müdür Yardımcısı

    İzmir Üniversitesi

Verdiği Dersler

  • Yüksek Lisans Yiyecek İçecekleri Hizmetleri Yönetimi

  • Lisans Mutfak ve Servis Malzemeleri

  • Lisans Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri

  • Lisans Menü Planlaması

  • Lisans Mutfak Yönetimi

  • Yüksek Lisans Mutfak Uygulamaları

  • Lisans Genel Turizm

  • Lisans Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

  • Lisans Gastronomi Bilimine Giriş

  • Ön Lisans MUTFAK HİZ. YÖNETİMİ

  • Ön Lisans SERVİS TEKNİĞİ

  • Ön Lisans MENÜ PLANLAMASI

  • Lisans GASTRONOMİ TURİZMİ

  • Ön Lisans İş ve İşçi Sağlığı Güvenliği

  • Ön Lisans Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü

  • Ön Lisans Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi

  • Ön Lisans Turizm Coğrafyası

  • Ön Lisans İnsan Kaynakları Yönetimi

  • Ön Lisans İletişim

  • Ön Lisans Turistik Ürün Politikası

  • Lisans TURİZM İŞLETMELERİNDE KALİTE SİSİTEMLERİ

  • Lisans SERVİS TEKNİĞİ

  • Yüksek Lisans YİYECEK İÇECEKTE YENİ YAKLAŞIMLAR

  • Lisans TURİZM İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON

  • Lisans YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖN.

  • Yüksek Lisans GASTRONOMİ TURİZMİ

  • Lisans ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ

  • Lisans İLETİŞİM TEKNİKLERİ

  • Lisans İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

  • Ön Lisans İŞLETMELERDE KALİTE YÖNETİMİ

  • Ön Lisans YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖN.

  • Ön Lisans BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMASI

  • Ön Lisans GENEL TURİZM

  • Ön Lisans ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ