Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 4
  • 2018 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Dokuz Eylül Üniversitesi, Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

  • 2014 - 2016 Yrd. Doç. Dr.

    Dokuz Eylül Üniversitesi, Seferihisar Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

  • 2012 - 2014 Yrd. Doç. Dr.

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi

  • 2008 - 2012 Öğretim Görevlisi

    İzmir Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler 7
  • 2018 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    Dokuz Eylül Üniversitesi

  • 2018 - 2020 MYO Müdürü

    Dokuz Eylül Üniversitesi

  • 2016 - 2020 Bölüm Başkanı

    Dokuz Eylül Üniversitesi

  • 2016 - 2018 MYO Müdür Yardımcısı

    Dokuz Eylül Üniversitesi

  • 2013 - 2014 Dekan Yardımcısı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

  • 2012 - 2013 MYO Müdür Yardımcısı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

  • 2008 - 2012 MYO Müdür Yardımcısı

    İzmir Üniversitesi

Verdiği Dersler 34
  • Yüksek Lisans

    Yiyecek İçecekleri Hizmetleri Yönetimi

    Mutfak Uygulamaları

    YİYECEK İÇECEKTE YENİ YAKLAŞIMLAR

    GASTRONOMİ TURİZMİ

  • Lisans

    Mutfak ve Servis Malzemeleri

    Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri

    Menü Planlaması

    Mutfak Yönetimi

    Genel Turizm

    Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi

    Gastronomi Bilimine Giriş

    GASTRONOMİ TURİZMİ

    TURİZM İŞLETMELERİNDE KALİTE SİSİTEMLERİ

    SERVİS TEKNİĞİ

    TURİZM İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON

    YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖN.

    ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ

    İLETİŞİM TEKNİKLERİ

    İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ

  • Ön Lisans

    MUTFAK HİZ. YÖNETİMİ

    SERVİS TEKNİĞİ

    MENÜ PLANLAMASI

    İş ve İşçi Sağlığı Güvenliği

    Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü

    Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi

    Turizm Coğrafyası

    İnsan Kaynakları Yönetimi

    İletişim

    Turistik Ürün Politikası

    İŞLETMELERDE KALİTE YÖNETİMİ

    YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖN.

    BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMASI

    GENEL TURİZM

    ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ

Yönetilen Tezler 13