-
2018 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Seferihisar Fevziye Hepkon Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
-
2014 - 2016 Yrd. Doç. Dr.
Dokuz Eylül Üniversitesi, Seferihisar Fevziye Hepkon Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu
-
2012 - 2014 Yrd. Doç. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi
-
2008 - 2012 Öğretim Görevlisi
İzmir Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2018 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Dokuz Eylül Üniversitesi
-
2018 - 2020 MYO Müdürü
Dokuz Eylül Üniversitesi
-
2016 - 2020 Bölüm Başkanı
Dokuz Eylül Üniversitesi
-
2016 - 2018 MYO Müdür Yardımcısı
Dokuz Eylül Üniversitesi
-
2013 - 2014 Dekan Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
-
2012 - 2013 MYO Müdür Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
-
2008 - 2012 MYO Müdür Yardımcısı
İzmir Üniversitesi
-
Yüksek Lisans
Yiyecek İçecekleri Hizmetleri Yönetimi
Mutfak Uygulamaları
YİYECEK İÇECEKTE YENİ YAKLAŞIMLAR
GASTRONOMİ TURİZMİ
-
Lisans
Mutfak ve Servis Malzemeleri
Yiyecek İçecek Otomasyon Sistemleri
Menü Planlaması
Mutfak Yönetimi
Genel Turizm
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
Gastronomi Bilimine Giriş
GASTRONOMİ TURİZMİ
TURİZM İŞLETMELERİNDE KALİTE SİSİTEMLERİ
SERVİS TEKNİĞİ
TURİZM İŞLETMELERİNDE HİJYEN VE SANİTASYON
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖN.
ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ
İLETİŞİM TEKNİKLERİ
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
-
Ön Lisans
MUTFAK HİZ. YÖNETİMİ
SERVİS TEKNİĞİ
MENÜ PLANLAMASI
İş ve İşçi Sağlığı Güvenliği
Seyahat Acentacılığı ve Tur Operatörlüğü
Yiyecek-İçecek Hizmetleri Yönetimi
Turizm Coğrafyası
İnsan Kaynakları Yönetimi
İletişim
Turistik Ürün Politikası
İŞLETMELERDE KALİTE YÖNETİMİ
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖN.
BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMASI
GENEL TURİZM
ZİYAFET VE ORGANİZASYON YÖNETİMİ
-
Sokak lezzetlerinin il gastronomi turizmine etkisi: İzmir ili örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerinin tüketim alışkanlıklarında sokak lezzetlerinin yeri: İzmir örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Coğrafi işaretli köftelerin bölge gastronomisindeki yeri ve önemi: Ege Bölgesi örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Coğrafi işaretli gıdaların sürdürülebilirliğinde iklim değişikliğinin etkisi: İzmir Yarımada örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Helal gıda uygulamasının tüketici davranışlarına etkilerinin incelenmesi: İzmir il örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
COVİD-19 pandemisinin resort otel işletmeleri menü planlamasına etkisi: Çeşme örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Tüketicilerin demografik özellikleri ile ev dışında yiyecek tüketimleri arasındaki ilişki: İzmir örneği
BUCAK T. (Danışman)
-
Mutfak Kültürünün Şehir Markalaşması Oluşturmadaki Etkisi: Afyonkarahisar Üzerine Bir Araştırma
BUCAK T. (Danışman)
-
Otel işletmelerinde hizmet kalitesi ile misafir memnuniyeti arasındaki ilişki: Çanakkale ili Merkezindeki 4 ve 5 yıldızlı oteller örneği
BUCAK T. (Danışman)
H.ÖZARSLAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Havalimanında hizmet veren yiyecek - içecek işletmelerinde fiyatın misafir memnuniyetine etkisi: İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali örneği
BUCAK T. (Danışman)
E.ÖZKAYA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Yiyecek içecek işletmelerinde Michelin yıldızı standartlarının uygulanması: Hamburg Le Canard Restoran örneği
BUCAK T. (Danışman)
Z.CEREN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Gastronomi turizminin Çanakkale turizmine katkısı
BUCAK T. (Danışman)
U.ATEŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Restoran işletmelerinde yiyecek- içecek hizmet kalitesinin misafir memnuniyetine etkisi: Çanakkale il merkezinde bir araştırma
BUCAK T. (Danışman)
Ö.TURAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014