Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gastronomik Miras Çerçevesinde Türkiye’deki Tören Yemeklerinin Değerlendirilmesi

II. ULUSLARARASI MEZOPOTAMYA İNANÇ VE KÜLTÜR TURİZMİ KONGRESİ (IMFCT) 2024, Ankara, Türkiye, 5 - 07 Aralık 2024, cilt.1, ss.112-122

TRABZON İLİNİN KÜLTÜREL MİRASININ GASTRONOMİK AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

“Sustainable Tourism, Heritage Management and the Cultural and Creative Industries: Creating new investment opportunities at places of cultural significance” - Project HERIPRENEURSHIP, Romanya, 8 - 09 Haziran 2023

TURİSTLERİN NEOFOBİ VE NEOFİLİ DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

VI. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi - International West Asia Congress of Tourism - IWACT 2022, Tiflis, Gürcistan, 16 - 18 Haziran 2022, ss.82-93

OTANTİZM VE HATIRLANABİLİR YEMEK DENEYİMİ İLİŞKİSİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR ÇALIŞMA

VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Afyonkarahisar, Türkiye, 06 Ekim 2022, ss.352-367
Kitap & Kitap Bölümleri

TABAK TASARIMI VE HATIRLANABİLİR YEMEK DENEYİMİ İLİŞKİSİNİN KAVRAMSAL OLARAK İNCELENMESİ

Gastronomi Turizmi Araştırmaları I, ÖZDOĞAN OSMAN, GÜLER MEHMET EMRE, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.354-363, 2025

Evaluation of Gastronomic Elements of Railway Travel Routes in Turkey

Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, YAZICIOĞLU İRFAN, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, BAYRAM FUAT, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang Ag, Berlin, ss.381-394, 2024

Mutfakta Gıda Güvenliği ve Hijyen

Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş, Örgün Emrah, Editör, Nobel Kitapevi, ss.151-172, 2024

Gastronomy as a Cultural Heritage: The Example of the Trabzon Province

HERiPRENEURSHIP, NUŢU, George; AILINCĂI Sorin-Cristian; ŢÂRLEA Alexandra; ŞTEFAN Elena, Editör, Mega Publishing House, ss.129-136, 2023

Şarap

Tarihsel, Kültürel ve Turizm Boyutuyla İçecekler, Yılmaz Gökhan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.328-355, 2023

GASTRONOMİDE TABAK PREZANTASYONUN ÖNEMİ: SÜRDÜRÜLEBİLİR TABAKLAR

TURİZM ÇALIŞMALARI 2023 , DÜZ ÖZER Songül, ALAEDDİNOĞLU Faruk, ARSLAN KALAY Hacer, ŞAHİN Sedat, Editör, Paradigma Akademi, ss.72-90, 2023
Metrikler

Yayın

11