Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Reducing the Amount of Caffeine in Coffee by Fermentation

13th International Scientific Research Congress (UBAK), Ankara, Türkiye, 12 Mart 2022

Doğal mikropartiküllerin hücresel büyüme morfolojisine etkisi ile fungal proteaz üretiminin iyileştirilmesi

6. Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi'ne (ICAR), Türkiye, 23 Ağustos 2021

Mathematical modeling of protease production by Microbacterium arborescens and statical evaluation of model predictions

IV. International Icontech Symposium on Innovative Surveys in Positive Science, Türkiye, 18 Temmuz 2021

Conversion of phenylalanine to phenylpyruvic acid by microbial fermentation

Society of Industrial Microbiology and Biotechnology Annual Meeting, Amerika Birleşik Devletleri, 24 Temmuz 2014

Production of phytase by microbial submerged fermentation and optimization of process conditions

Society of Industrial Microbiology and Biotechnology Annual Meeting, Aydın, Türkiye, 11 Ağustos 2013

Kitap & Kitap Bölümleri

Diyet Bileşeni Olarak Fitaz: Mikrobiyal Üretimden Gıda ve Yem Endüstrisindeki Uygulamalarına

Gıda Bileşenleri ve Katkı Maddelerinin Mikrobiyal Üretimi, Alina Maria Holban,Alexandru Mihai Grumezescu, Editör, Academic Press , Massachusetts, ss.33-55, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Applied Research Perspectives of Alpha-Keto Acids: From Production to Applications

Food Biosynthesis, Alexandru Mihai Grumezescu,Alina Maria Holban, Editör, Academic Press , Massachusetts, ss.427-447, 2017

Metrikler

Yayın

32

Atıf (WoS)

342

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

401

H-İndeks (Scopus)

10

Proje

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları