-
Destinasyon yenilik sürecinin oluşturulmasında ağ yapısı ve bilgi yönetiminin rolü
TİMUR A. (Danışman)
-
Turistik çekim unsuru olarak yerel yiyecek – içecek üretiminin ekonomik sürdürülebilirliği: Kazdağı örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
Sürdürülebilir turizm kapsamında doğal ve sosyo kültürel varlıkların değerlendirilmesi ve korunması: Alaçatı örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
Turizmde marka kişiliğinin turistik destinasyona uygulanması: İzmir iline yönelik bir araştırma
TİMUR A. (Danışman)
-
Otel çalışanlarında duygusal emek ve iş-aile çatışması ilişkisi: İzmir şehir otelleri örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
Butik otellerde müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ilişkileri: İzmir örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
Yavaş şehir (Cıttaslow) olgusunun turist davranışları ve yerel halkın kentsel yaşam kalitesi algısına etkileri
TİMUR A. (Danışman)
-
Yiyecek içecek işletmelerinde ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin uygulanabilirliği: İzmir ili örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
Azerbaycan'ın güney bölgesinin (Lenkeran bölgesi) turizm arz olanakları ve halkın turizme bakış açısı
TİMUR A. (Danışman)
-
Turistik ürün bakımından destinasyon planlaması ve pazarlaması kapsamında İzmir turizminin değerlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik bir model çalışması
TİMUR A. (Danışman)
-
Turistik ürün çeşitlendirme politkası ve Kazakistan Burabay turizm bölgesi ile ilgili bir uygulama
TİMUR A. (Danışman)
-
Azerbaycan turizm potansiyelinin kalkınma amaçlı değerlendirilmesi
TİMUR A. (Danışman)
-
Kırgızistan turizm potansiyelinin belirlenmesi ve uygulanabilecek turistik ürün çeşitleri
TİMUR A. (Danışman)
-
Turistik ürün çeşitlendirilme stratejisi kapsamında kongre ve toplantı turizminin Azerbaycan'da gelişme potansiyeli, Bakü örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
Türkiye'de şarap turizmi ? Çeşme örneğinde ürün geliştirme modeli
TİMUR A. (Danışman)
-
Kadın çalışanların kariyer engellerinin örgütsel bağlılık üzerine etkisi: Dört ve beş yıldızlı otel işletmelerinde bir uygulama
TİMUR A. (Danışman)
-
Turizm bölgesine yönelik talebi etkileyen faktörlerden imaj ve Çeşme örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
Kültür turizmi bakımından Azerbaycan Şirvan bölgesinin arz potansiyelinin değerlendirilmesi
TİMUR A. (Danışman)
-
Otel işletmelerinde hizmet içi eğitimi ve iş tatmini ilişkisi: İzmir merkez ve çeşme'deki beş yıldızlı oteller ile ilgili bir uygulama
TİMUR A. (Danışman)
-
Sürdürülebilir turizm kapsamında turistik ürün çeşitlendirme politikaları ve Antalya örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
Bir turistik ürün çeşidi olarak av turizmi ve Kırgızistanda av turizmi
TİMUR A. (Danışman)
-
Avrupa Birliği eğitim politikasında mesleki turizm eğitimi yaklaşımı ve Türk turizm eğitimine uygulanabilirliği
TİMUR A. (Danışman)
-
Konaklama işletmelerinin rekabet gücü ve rekabet gücünü belirlemeye yönelik İzmir ilinde dört ve beş yıldızlı otellerde bir uygulama
TİMUR A. (Danışman)
-
Büyük ölçekli otel işletmelerinde atık yönetimi ve İber Otel Sarıgerme Park örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
4857 sayılı iş yasası ile getirilen yeni düzenlemelerin konaklama işletmesi çalışanlarına etkisi
TİMUR A. (Danışman)
-
İzmir'e yönelik turizm talebini canlandırma stratejilerinden turistik ürün çeşitlendirmesi ve Delphi uygulaması
TİMUR A. (Danışman)
-
İzmir`in turistik arz potansiyeli ve İzmir turizminin geliştirilmesine yönelik politikalar
TİMUR A. (Danışman)
-
İzmir ilinin turistik arz potansiyeli ve İzmir turizminin geliştirilmesine yönelik politikalar
TİMUR A. (Danışman)
-
Turistik merkezlerin taşıma kapasiteleri ile yaşam evreleri arasındaki ilişkiler ve Kuşadası örneğinde değerlendirme
TİMUR A. (Danışman)
-
Türkiye`de konaklama işletmelerinin kuruluşunda yasal prosedürler ve teşvik mevzuatı
TİMUR A. (Danışman)
-
Milli parklarda turizm ve rekreasyon faaliyetlerinin sürdürülebilirliği: Türkiye'deki milli parklara yönelik bir uygulama
TİMUR A. (Danışman)
-
İç turizmin geliştirlmesinde teşvik seyahatlerinin önemi
TİMUR A. (Danışman)
-
Tur operatörlerinde tekelleşme eğilimleri karşısında Türk seyahat acentaları için alternatif politikalar
TİMUR A. (Danışman)
-
Yiyecek-içecek endüstrisinde bir pazarlama aracı olarak menü planlaması
TİMUR A. (Danışman)
-
Türk turizminin dünya turizmine entegrasyonunda turistik ürün politikaları
TİMUR A. (Danışman)
-
Turistik tüketici eğilimlerindeki değişmelere ürün bakımından otel işletmelerinin uyumu
TİMUR A. (Danışman)
-
Otel işletmelerinde hizmet içi eğitim sorunları ve çözüm önerileri
TİMUR A. (Danışman)
-
Uluslararası ekonomik bütünleşmelerin Türk turizmine etkileri: Avrupa Birliği analizi
TİMUR A. (Danışman)
-
Türkiye`de turistik ürün çeşitlendirme stratejisi kapsamında kongre turizminin geliştirilmesi
TİMUR A. (Danışman)
-
Otel işletmelerinde toplam kalite yönetiminde bir araç: Kalite kontrol çemberleri
TİMUR A. (Danışman)
-
Türkiye`de planlı dönemde turizm yatırımları ve uygulanan politikalar
TİMUR A. (Danışman)
-
Konaklama işletmelerinde hedef pazarların belirlenmesini gerekli kılan faktörler ve İstanbul ilinde faaliyet gösteren beş yıldızlı otel işletmeleri üzerinde bir uygulama
TİMUR A. (Danışman)
-
Bir rekreasyon türü olarak av turizmi ve Türkiye`de av turizminin geliştirilmesi ile ilgili bir model önerisi
TİMUR A. (Danışman)
-
Konaklama işletmelerinde kar planlaması ve bilgisayar kontrolü örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
Otelcilik endüstrisi fiyatlama kararlarında simülasyon yönteminin uygulanması
TİMUR A. (Danışman)
-
Otel işletmelerinde yiyecek maaliyetlerinin kontrolü ve otomasyon uygulaması örneği
TİMUR A. (Danışman)
-
Türk turizm sektöründe firmaların karşılaştıkları içsel ve dışsal ekonomiler
TİMUR A. (Danışman)
