Y. AKGÜNDÜZ Et Al. , "Turizm İşletmeleri Çalışanlarına Göre İzmir'in Gastronomi Turizmi Potansiyeli," In Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar , Ankara: Detay Yayıncılık, 2024, pp.1-16.
AKGÜNDÜZ, Y. Et Al. Turizm İşletmeleri Çalışanlarına Göre İzmir'in Gastronomi Turizmi Potansiyeli. 2024. In Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar , Detay Yayıncılık, Ankara, 1-16.
AKGÜNDÜZ, Y., KOBA, Y., & ALKAN, C., (2024). Turizm İşletmeleri Çalışanlarına Göre İzmir'in Gastronomi Turizmi Potansiyeli. Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar (pp.1-16), Ankara: Detay Yayıncılık.
AKGÜNDÜZ, YILMAZ, YEŞİM KOBA, And CEYLAN ALKAN. "Turizm İşletmeleri Çalışanlarına Göre İzmir'in Gastronomi Turizmi Potansiyeli." In Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar , 1-16. Ankara: Detay Yayıncılık, 2024
AKGÜNDÜZ, YILMAZ Et Al. "Turizm İşletmeleri Çalışanlarına Göre İzmir'in Gastronomi Turizmi Potansiyeli." Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar , Detay Yayıncılık, 2024, pp.1-16.
AKGÜNDÜZ, Y. KOBA, Y. And ALKAN, C. (2024) "Turizm İşletmeleri Çalışanlarına Göre İzmir'in Gastronomi Turizmi Potansiyeli", Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={YILMAZ AKGÜNDÜZ Et Al. }, chaptertitle={Turizm İşletmeleri Çalışanlarına Göre İzmir'in Gastronomi Turizmi Potansiyeli}, booktitle={ Turizm ve Gastronomi Çalışmalarında Güncel Yaklaşımlar}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2024} }