Coğrafi İşaretli Köftelerin Reçete Farklılıklarının Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Köfteleri


KAVAS S., BUCAK T., FADILOĞLU E. E.

Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat: Gastronomiye Kapsamlı Bir Bakış, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.401-419, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.401-419
  • Editörler: SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet