S. KAVAS Et Al. , "Coğrafi İşaretli Köftelerin Reçete Farklılıklarının Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Köfteleri," In Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat , Ankara: Detay Yayıncılık, 2024, pp.401-419.
KAVAS, S. Et Al. Coğrafi İşaretli Köftelerin Reçete Farklılıklarının Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Köfteleri. 2024. In Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat , Detay Yayıncılık, Ankara, 401-419.
KAVAS, S., BUCAK, T., & FADILOĞLU, E. E., (2024). Coğrafi İşaretli Köftelerin Reçete Farklılıklarının Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Köfteleri. Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat (pp.401-419), Ankara: Detay Yayıncılık.
KAVAS, SEREN, TURGAY BUCAK, And EYLEM EZGİ FADILOĞLU. "Coğrafi İşaretli Köftelerin Reçete Farklılıklarının Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Köfteleri." In Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat , 401-419. Ankara: Detay Yayıncılık, 2024
KAVAS, SEREN Et Al. "Coğrafi İşaretli Köftelerin Reçete Farklılıklarının Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Köfteleri." Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat , Detay Yayıncılık, 2024, pp.401-419.
KAVAS, S. BUCAK, T. And FADILOĞLU, E. E. (2024) "Coğrafi İşaretli Köftelerin Reçete Farklılıklarının Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Köfteleri", Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={SEREN KAVAS Et Al. }, chaptertitle={Coğrafi İşaretli Köftelerin Reçete Farklılıklarının Değerlendirilmesi: Ege Bölgesi Köfteleri}, booktitle={ Sofradaki Bilim ve Lezzetteki Sanat}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2024} }