Atıf İçin Kopyala
Ozmihci S., Kargi F.
LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, cilt.44, sa.6, ss.602-606, 2007 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
44
Sayı:
6
-
Basım Tarihi:
2007
-
Doi Numarası:
10.1111/j.1472-765x.2007.02132.x
-
Dergi Adı:
LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.602-606
-
Anahtar Kelimeler:
cheese-whey powder, ethanol, fermentation, Kluyveromyces marxianus, KLUYVEROMYCES-MARXIANUS IMB3, THERMOTOLERANT, 45-DEGREES-C, GROWTH
-
Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
Aims: To test the suitability of cheese whey powder (CWP) solution for ethanol fermentation and to compare performances of different Kluyveromyces marxianus strains for ethanol fermentation from CWP solution.