Ekmeğin ve Fırıncılığın Tarihsel Gelişimi ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi


BOZTOK S., TÜRKÖZ BAKIRCI G.

Akademik Gastronomi Çalışmaları, Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKÇI, Alper KAYA, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.257-266, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.257-266
  • Editörler: Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKÇI, Alper KAYA, Editör
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Adresli: Evet